Esmu nolēmis kandidēt uz izlases galvenā trenera vietu, un uzskatu, ka man jau ir pietiekami liela pieredze, lai to darītu.
Kādēļ es esmu labāks par citiem, uz šo jautājumu mēģināšu jums dot atbildi.
Es uzskatu, ka visi kandidāti ir vienādi neatkarībā no kuras līgas viņi ir. Citam ir palaimējies ar komandas vadīšanu citam nē.
Zinu, ka tam kas vadīs izlasi būs vajadzīgs daudz laika man tāds ir. Man personīgi katru dienu ir aptuveni 10h brīva laika un brīvdienās esmu brīvs 24h. Esmu gatavs ieviest izlasē jaunas vēsmas. Šosezon man sāksies jau 4 buzzerbeater sezona. Jūs man noteikti vaicāsiet kādēļ pēc 6 sezonas nepārcēlos uz augšu, bet atbilde būs pavisam vienkārša es savas muļķīgās kļūdas dēļ iesūtiju nepareizu rīkojumu un līdz ar to zaudēju sāncensim kuru vajadzēja uzvarēt, bet es esmu mācījies no savām kļūdām un tādas vairs nedarīšu, jo it īpaši ja tikšu pie izlases vadīšanas. Izlasei es redzu potenciālu un uzskatu, ka mēs esam spējīgu būt daudz augstākā vietā izlašu tabulā nekā esam šobrīd. Esmu arī ļoti komunikabls cilvēks un pirms katras spēles noteikti atbildēšu un citu menedžeru jautājumiem. Un mana skatījumā pats svarīgākais šeit ir svešvaloda. Kopumā es labi zinu 3 valodas angļu, krievu un vācu, bet nedaudz zinu arī spāņu un franču valodu.
Ja jūs uzskatāt, ka mani par labu kandidātu tad balsojiet par kristaps21. Un protams, lai jums veicas un lai uzvar labākais. Ar prieku atbildēšu uz jūsu jautājumiem.