BuzzerBeater Forums

BB Israel > ישראל - בלגיה - הדיון הרשמי

ישראל - בלגיה - הדיון הרשמי

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
61380.1
Date: 11/27/2008 7:21:57 AM
Overall Posts Rated:
1010
אז אני מניח שכולם כבר הספיקו לראות את ההגרלה הקשה..
מי שעוד לא ראה מוזמן לצפות ולהמשיך לדסקס על זה באשכול הנבחרת הרשמי (60950.1)
כאן אנחנו נתרכז בניתוחים ורעיונות בעיקר לקראת המשחק הראשון הלא פשוט מול בלגיה ..

אז כן קיבלנו את אחד המשחקים הקשים דווקא במחזור הראשון .. משחק שמאוד מטריד אותי מול נבחרת חזקה ומגוונת בעלת קו אחורי מרשים ביותר ..

יש להם 2 גארדים סגנון יוחפז אולי עדיפים של 42-46 אלף משכורת
+
שתי סמולים מטורפים של 46 אלף והבכיר 54

ועוד סנטר מרכזי מפחיד ביותר של 77 אלף משכורת שמתמחה בעשיית נקודות וריבאונדים .
את ציון הקליעה המרשים אפשר לראות כבר במשחק הידידות בשני שהם הוציאו 10 בקלות כשכל הסגל על פורם 7 ו5 התלהבות.. זה רק מסמן על העתיד ובעבר הם כבר הגיעו ל11 בתחום הזה ..
אבל המאמן הבלגי מגוון בטקטיקות ולא תמיד עולה משחק חוץ. מגוון גם במשחק פנים לעיתים קרובות .

הצעות, ניתוחים ורעיונות,
הכל כאן .

מי שרוצה לעשות סקאוט מקיף, מפורט ופחות, הכל מתקבל וכל תגובה זוכה ליחס שווה ומלא מבחינתי ואני רואה את כולן גם אם אני לא מגיב להן .. הכל עוזר .

אני רוצה לציין בהזדמנות זו, המארחת כאמור היא אנגליה.. לכן המשחקים ישוחקו לפי שעון אנגליה וזה אומר שכל המשחקים בשלב הבתים יתקיימו בשעה 21:00 שעון באזר ושעון ישראל .
אני חושב שזה אפילו עדיף .. כל העובדים והלומדים מספיקים לחזור הביתה ולשבת ולצפות בהנאה במשחק עם קצת כיבוד ושתייה וזאת שעה אולטימטיבית ונוחה לכל צופה, כמו גם המשחקים המרכזיים בכדורגל ובכדורסל משוחקים בדר"כ בשעות האלה אז אני אישית מרוצה ומסופק ומקווה שזה יעלה את אחוזי הרייטינג .

This Post:
00
61380.2 in reply to 61380.1
Date: 11/27/2008 8:32:43 AM
Overall Posts Rated:
1414
הרוסטר באמת נראה חזק אבל כנראה שהבלגי לא
כל כך יודע להשתמש בו.
רוב המשחקים הוא משחק פוש דה בול וההגנה
משתנה בהתאם ליריב 3-2
או 2-3

הבלגי אם יבחן את הנבחרת שלנו יעריך שנשחק פנימה
ויהמר על שלושה בהגנה מאחור
אם יש אפשרות לנבחרת לשחק ראן זה יכול להיות הימור מעניין
אם רוצים ללכת יותר על בטוח אז לשחק פוש
ובהגנה לשמור אישית.

בכל מקרה בהצלחה

From: adomole

This Post:
00
61380.3 in reply to 61380.1
Date: 11/27/2008 8:52:28 AM
Overall Posts Rated:
22
סקאוט על נבחרת בלגיה
נתחיל לפי עמדות:
רכז: בעמדת הרכז במשחק הראשון שיחק מייקל דלארה (2300081) סמול פורוורד בתפקידו המקורי, שחקן של 46 אלף משכורת.
הוא משחק בקבוצה של עדי יופז, והוא לא אפקטיבי בתור רכז: במשחק של בלגיה מול קרואטיה, הוא שיחק 36 דקות מעמדת הרכז והיה נוראי: קלע 7 נקודות, עם 5 ריבאונדים, 5 אסיסטים ו5 איבודים.
נכון, זה לא סטטיסטיקה נוראית, אבל זה ניצול נוראי של 46 אלף משכורת.
בליגה הוא קלע 19 נקודות בממוצע למשחק, כשב2 הפעמים הקבוצה שלו שיחקה מושן. יופז, אגב, עומד על ממוצע של 50 נקודות.
הוא אמור להיות שומר טוב.
הרכז השני במשחק הקודם של בלגיה הוא רכז טבעי. (2795028). לפי הליגה נראה סקורר טבעי, אך עם 16 אלף משכורת בלבד, ניתן להבין כי יש אצלו בעיתיות איפשהו: אני משער שזה ההגנה. בנוסף, יש לציין כי הוא בן 23 ויכול להיות מנוסה.

שוטינג גארד: בעמדת השוטינג גארד פתח קווין קליה (832897), ממוצע של 43 נקודות בליגה השלישית בבלגיה, לא חכמה אמנם, אבל הוא כן צריך להיות שחקן ברמה גבוהה מאוד, הוא מרוויח כל שבוע 46 אלף דולר.
הוא שומר מעולה, וצפוי למנוע מיופז לקלוע הרבה.
הוא עצר את דאבו של הקרואטים על 12 נקודות בלבד, וזה שחקן ברמה גבוהה גם הוא עם 43 משכורת, ואני זוכר אותו מעולה מהמשחק האחרון שלנו איתם.
זה לדעתי המצ'אפ של יופז-קליה אמור להיות מכריע.
למקרה שיופז מסבך אותו בעבירות, הקרואטים מציגים את שחקן הספסל הכי יקר בעולם אולי: ג'רמי הודרז (2572049), שחקן של 42 אלף משכורת, מה שאומר שיש שחקן ברמה גבוהה מאוד 48 דקות בעמדת השוטינג גארד שלהם.
הוא מעמיד 20 נקודות בממוצע למשחק בליגה הבלגית הראשונה.
לא מאמין שהוא יעלה בחמישייה, קליעה עדיף עליו והוא לא מסוגל לשחק כרכז עקב מסירה לקויה.

סמול פורוורד:
כאן משחק מסרור (2644634). סמול פורוורד של 54 אלף משכורת.
מעמיד ממוצעים של 23 נקודות, 7 ריבאונדים ו3 אסיסטים בליגה הראשונה במלזיה, שהיא פחות או יותר כמו הליגה שלנו.
קלע 25 נקודות מול קרואטיה.
אולי לשחקן זה יש חסרון אחד: הגנה. אפשר לנצל את זה.
הסמול פורוורד של הקרואטים חגג עליו והחזיר עם 25 נקודות משלו, 6 אסיסטים ו5 חטיפות, וזה שחקן של 30 אלף משכורת "סך הכל". ככה שמבחינה התקפית אפשר לשים כאן שחקן שיחגוג עליו. זאת נקודה חשובה.
במשחק הקודם המאמן של בלגיה שם שוטינג גארד כמחליף שלו.
הוא שיחק רק 3 דקות. שמו קובי חנות (3055557), לא קיבל אזרחות ישראלית.
הוא עומד על 20 נקודות ממוצע בליגה הראשונה בארגנטינה, אם כי יש לציין כי באחד המשחקים שלו הוא קלע באחוזים נוראיים. מחליף טוב.

פאוור פורוורד:
שחקן עם שם ארוך מאוד פתח במשחק הראשון (2618753), משחק בליגה האיטלקית השנייה, שאולי אפילו בכירה יותר מליגת העל שלנו, ומעמיד שם ממוצעים של 17 נקודות ו19 ריבאונדים. הוא לא סקורר גדול, אבל ריבאונדר בחסד. הגנתית לא הייתי פוחד ממנו, גבוהים של 44 אלף משכורת יש גם לנו ויותר.
המחליף שלו הוא דווקא כן סקורר, העמיד בעונה שעברה 26 נקודות למשחק וממשיך עם זה לעונה הזו, בליגה השנייה בסרביה.
אגב, הקרואטים ניצחו בעמדת הפאוור פורוורד. שחקנים התקפיים טובים בעמדה זו יכולים להיות מפתח.

סנטר:
כאן עומד סוס קנמה (3056504).
כשמו, הוא אכן סוס. סנטר של 77 אלף משכורת, שקלע 14 נקודות מול הגנה מעולה של קרואטיה למרות ששיחקו לגארדים.
במשחק היחיד שהיה לו בליגה, קלע 30 נקודות ולקח 20 ריבאונדים.
כמו בעמדת הפאוור פורוורד, אין לו מסירה גדולה, ובעונה שעברה סיים בסך הכל עם 17 נקודות ממוצע.
אמור להיות שומר מעולה, אך אם הקרואטים ישחקו לגארדים-לא מסוכן באופן מיוחד מבחינה התקפית.
מחליפו (2242209) הוא שחקן הרבה פחות מסוכן למרות 43 אלף משכורת.
היה אנמי מאוד ב7 הדקות שקיבל מול הקרואטים.

עצות טקטיות?
התקפית קצת צפוי שנשחק פנימה, אבל בכל זאת זו האופציה המתבקשת.
בכל פורם-אני ממליץ על פוש דה בול, כשבגבוהים עדיף לשחק עם החבר'ה שיביאו נקודות, בעיקר בעמדת הפאוור פורוורד, שלדעתי היא החלשה שלהם.
את לינזקי לא ראיתי הרבה זמן, אבל זכור לי שהוא שומר טוב עם קליעה פנימית טובה, אולי הוא מתאים בול לטקטיקה הזו.
הגארדים צריכים לספק הגנה ומסירות-ולכן אני ממליץ על יופז ושדה.
יופז יעשה את הנקודות שלו, ושדה צריך לספק ניהול משחק והגנה.
זה נכון, הם לא פתחו טוב בעמדת הרכז, אבל אני משער שהמאמן יתקן את זה וישים קלעי טוב גם בעמדת הרכז.
ו... לשחק עם 3 בחוץ לדעתי זה הכי טוב שאנחנו יכולים לעשות.
אני באופן אישי קונה מצב שבו הם משחקים פנימה ואנחנו עם 3 בחוץ. יש להם רק גבוה וחצי שבאמת מפחידים, ואני בספק אם לגארדים יש קליעה מבפנים.

בהצלחה לנבחרת

Last edited by adomole at 11/27/2008 8:53:12 AM

This Post:
00
61380.4 in reply to 61380.3
Date: 11/27/2008 2:01:08 PM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
עומר יישר כח!

מבחינתי הנקודה האחרונה היא החשובה ביותר.
העצה הטקטית שלך.
זה החלק החשוב ביותר בסקאוט.

יהיה טוב לקרוא עוד דיעות!

This Post:
00
61380.5 in reply to 61380.3
Date: 11/27/2008 2:43:05 PM
Overall Posts Rated:
1010
שאפו על הסקאוט המקיף והארוך עומר !
עוד לא קראתי את כולו אבל אני מאמין שאני יעשה את זה במהלך סוף השבוע כשאני אעבור על הדברים לקראת המשחק אחרי האימון ..

זה בהחלט יעזור, כמו כן עוד רעיונות והצעות מכל מיני כיוונים ונשמח לראות עוד תגובות ..

תודה שוב ונקווה שזה יהווה דוגמא לכולם .

This Post:
00
61380.6 in reply to 61380.4
Date: 11/27/2008 3:03:28 PM
Overall Posts Rated:
22
תודה.
בהחלט יהיה טוב לקרוא עוד דעות, זה הנבחרת של כולם.
בסופו של דבר יש את עופר, שצריך לדעת גם יותר מורחב ויותר לפרטים ממה שאני יודע, ואני מאמין שעופר ישקיע כמה שצריך.
אגב, אני יכול לאמר לכם שראיתי גארד היום עם 47 אלף משכורת, שזה די דומה לגארדים שנראה מהבלגים. הוא היה נראה בערך ככה:
קליעה בניתור 14 ומרחק-13
ההגנה שלו הייתה עשר
המסירה שלו הייתה שמונה, דרייבינג משהו כמו 5-6, קצת כושר,קצת עונשין, והוא היה גם הוא בן 22, שזה גם דומה לגילאים שנראה מהבלגים.
בקיצור, מה שהראיתי פה למעלה זה בערך מה שנקבל מהבלגים. מקווה שנוכל להתמודד עם 2-3 כאלה לפחות.
הגארדים שלהם זה 46 אלף משכורת, אז אם אתם רוצים תורידו רמה אחת של קליעה בניתור ואולי גם של מרחק-ואז יתקבל בדיוק רמת הקליעה שנראה.

This Post:
00
61380.7 in reply to 61380.6
Date: 11/27/2008 3:31:26 PM
Overall Posts Rated:
1010
אני לא רוצה להיכנס פה לוויכוח של משכורות עומר אבל אין לשכוח שזה מושפע גם די המון מהריבאונד, לפחות מניסיון עבר שלי ובאמת שראיתי הרבה שחקנים.. יש כאלה שטוענים אחרת אבל אני די בטוח במה שאני אומר.. לא יודע כמה ריבאונד היה לשחקן שראית.. אולי לבלגים יש יותר ריבאונד פחות קליעה או שההפך, מה שפחות טוב לנו .

כמו כן גם יש אפשרות שיש להם רמה יותר בהגנה ו2 פחות בקליעה.. בכל אופן לפי הציונים נראה שזה בעיקר קליעה ברמה גבוהה וחוץ מזה אפשר רק לנצח ונתח ולנסות לשער על פי הממוצעים והסטטיסטיקות אבל לא באופן מדוייק..

אנחנו בכל מקרה נעשה את כל ההכנות הנחוצות ונבדוק כל פרט ופרט ואין ספק שנגיע מוכנים לכל דבר בעיקר אחרי סקאוטים נפלאים כמו שלך ..

שוב תודה .

From: gilad

This Post:
00
61380.8 in reply to 61380.3
Date: 11/28/2008 5:55:23 AM
Overall Posts Rated:
00
שלום!
טוב אין הרבה להוסיף אחרי הסקאוט המדהים של עומר פה
לפי דעתי צריך לשחק סבלני, ולהאיט את קצב המשחק, מנגד הם יעלו משחק בתנועה או טקטיקה אחרת, שמגבירה את קצב המשחק.
צריך לעלות נורמאל, יש לי הרגשה שהם יעלו טאי בשביל לצבור התלהבות למשחקים הבאים.
לפי דעתי אסור להסתכן ולשמור 3 בחוץ, אלא לשמור אישית
בהצלחה
גלעד
[=

This Post:
00
61380.9 in reply to 61380.3
Date: 11/28/2008 6:34:31 AM
Overall Posts Rated:
00
סקאוט נהדר.
אנחנו משחקים מול נבחרת מאוד חזקה, בערך ברמה שלנו, אולי אפילו עם סגל שחקנים קצת יותר טוב.
אבל אפשר לנצח.
בהצלחה!

This Post:
00
61380.10 in reply to 61380.9
Date: 11/29/2008 4:28:13 PM
Overall Posts Rated:
1010
חברים, עוד יומיים המשחק.. ביום שני בערב .
סיימנו כולם את המשחקי בקבוצות הפרטיות והייתי רוצה שכולם יתרכזו כדי לעזור לנבחרת ..

בינתיים מצב הפעילות פה חלש מאוד .. חשבתי שיוצעו רעיונות וטקטיקות כאלה ואחרות.. וגם אם לא, רק לאחל בהצלחה עושה את העבודה ועניין של 10 שניות שייתן לכולם הרגשה טובה
כי כמו שכבר אמרו, הנבחרת היא של כולם, זה לא בשבילי ולא בשביל אף אחד .

חוץ מזה כמו שאמרתי כבר השעה מאוד ריאלית בערב וכולם יכולים לצפות ואני מקווה שיהיו לא מעט צופים ..
למרות שהיינו מעדיפים להיות בכושר משחק קצת יותר טוב מה שכנראה ישפיע על רמת המשחק.. גם הבלגים לא מושלמים בתחום הזה אבל המצב שלהם קצת עדיף עלינו לדעתי ..
יש כמה שחקנים חשובים שזכו לפורם נמוך השבוע ואנחנו נצטרך לראות איך אנחנו מסתדרים עם זה .

קדימה תגובות והצעות !

From: LA-Nir

This Post:
00
61380.11 in reply to 61380.10
Date: 11/29/2008 4:32:12 PM
Overall Posts Rated:
343343
אין לי משהו חדש להוסיף אבל בהצלחה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain