simpan > tak s tim trenérem nevim, jak to je, jelikož zatím nevím, jak to utáhnu ekonomicky, mám taky lvl. 4 a minulej tejden jsem měl snad jen jeden skillup zrovna u hráče, kterej šel z draftu. vypadá zajímavě.. náladu zatím neřeším, to si myslim, že bude stačit začít hrát uvolněně až v druhé půlce, abych to p-o vůbec dal.. :) jinak gratuluju k víc než zasloužené a drtivé výhře..
J.M.H. > na tvůj dotaz neumím odpovědět, nebo si spíše netroufnu, ale zkusím to zjistit na konferenci nebo od LA případně GM..
již za hodinu a půl pohárové utkání.. :) vzhledem k tomu, že minutáž mých playerů je již v celkem vysokém stadiu, začínám doufat, že můj zápas neskončí blamáží..
s pozdravem henryBekk
J.M.H. > tak už jsem zjistil, jak je to s tou tvojí domněnkou.. trojkový pokus se započítává do celkových střel (2k), tudíž si střely za 3 musíš nejprv od dvoubodových pokusů odečíst a pak je přičíst s násobkem 3.. pro lepší pochopení příklad z mého dnešního zápasu :
....................2k .........3k.......TH ..... Body
player x ......6 - 15...... 2 - 3 .....2 - 4 .....16
hráč x střílel 15x na koš, z čehož byly 3 trojkové pokusy.. dal 4 koše za dva body (8 pts), přidal 2 trojky (6pts) a dvě šestky (2pts). to dává dohromady 16..
tak doufám, že už to je jasné.. :) zatím s pozdravem
Last edited by henryBekk at 12/4/2008 3:00:54 PM