בדקתי את 50 השחקנים המובילים בדירוג פר משחק בליגה ולהלן התוצאות לפי קבוצות לפי האחוז שלמספר השחקנים שלהם ב50 לפי ממוצע הציונים של השחקנים שלהם ב50 וכמה שחקנים בכל עשיריה
Sub Genesis 8/50 16% שחקן 1 בעשיריה הראשונה 2 (שחקן אחד נמצע בעשיריה השניה עם אותו ממוצע של המקום ה 9 בעשיריה הראשונה) בעשיריה השניה 2 בעשיריה השלישית ושלוש בעשיריה החמישית ממוצע ציונים הוא 7.25
KO_Bandits 7/50 14% שניים בעשיריה הראשונה אחד בעשיריה השניה שניים בעשיריה השלישית 2 בעשיריה החמישית ממוצע הציונים שלהם הוא 7.57
Maccabi Nirman BC 7/50 14% 2 שחקנים בעשיריה שחקן אחד בשעשיריה השניה (אותו ממוצע כמו של השחקן ה 9 ) שחקן אחד בעשיריה השלישית 2 שחקנים בעשיריה ה רביעית (שחקן אחד אותו ממוצע כמו של השחקן במקום ה29) שחקן אחד בעשיריה החמישית ממוצע ציונים הוא 7.71
Ramat-Ilan Pilots 4/50 8% שני שחקנים בעשיריה הראשונה ושני שחקנים בעשיריה הרביעית ממוצע ציונים 7.72
Lidor B.C Club 4/50 8% שחקן אחד בעשיריה השניה שחקן אחד בעשיריה השלישית (אותו ממוצע כמו השחקן במקום ה16) שחקן אחד בעשיריה הרביעית ואחד בחמישית ממוצע ציונים 7.25
Buzzkillers 4/50 8% שני שחקנים בעשיריה הראשונה שחקן אחד בעשיריה הרביעית ושחקן בעשיריה החמישית ממוצע של 7.45
HapoeL UsishkiN 3/50 6% שחקן אחד עשיריה שניה שחקן אחד עשיריה רביעית ושחקן אחד עשיריה חמישית ממוצע של 7.1
macabi bet arye 3/50 6% שני שחקנים עשיריה שלישית ושחקן אחד עשיריה רביעית ממוצע 7.3
**david-bc** 3/50 6% שחקן אחד עשיריה ראשונה שחקן אחד עשיריה שניה ושחקן אחד עשיריה שלישית ממוצע ציונים של 7.83
Hapoel Modiin 2/50 4% אחד עשיריה שניה ואחד עשיריה רביעית ממוצע ציונים של 7.35
Tira-Unit 2/50 4% שחקן אחד עשיריה שלישית ואחד רביעית ממוצע של 7.25
yakiryanus 1/50 2% שחקן אחד עשיריה שניה אין ממוצע כי זה שחקן אחד בלבד 7.7 הציון שלו
COMFORTEMBEL 1/50 2% שחקן אחד עשיריה חמישית שחקן אחד בלבד ציון 6.7
hapoel messilot 1/50 2% שחקן אחד עשיריה חמישית שחקן אחד בלבד לכן הציון הוא 6.6
חשוב לי לצין כמה דברים:
ה5 הראשונה מורכבת ממקום 5 מור קרנפו של רמת אילן
מקום 4 באותו ציון ממוצע זיו טווילי הסנטר המפחיד של דוד
מקום שלישי בנימין קשני של הבנדיטס הסנטר המחליף
מקום שני שגיא גרונדמן הסנטר המחליף שלי
מקום ראשון סטפנו אדרה הסנטר הפותח שלי
הוכפלד מקום שישי בהפרש של 0.1 מהמקום ה 4-5
מה למדנו מזה? שמי שמוציא את הציונים הגבוהים הם הגבוהים (:
בנוסף רציתי לצין שקבוצות בעלות 2-3 שחקנים ברשימה הרבה יותר קל להם להגיע לממוצע גבוהה ראו לדוגמא את דוד עם טווילי ועוד שחקן בלבד מגיע לממוצע של 8.3
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain