Κυπριακή Δημοκρατία
Użytkownicy: 58
Sezon: 4
NT-Ranking: 77
Menager: Steve Makis
(36603) Plan na poniedziałek jest prosty różnica pkt minimum 32 dla nas. Ponieważ zazwyczaj gram od tyłu istnieje obawa, że trochę przesadzę, no ale cóż nie ma ryzyka nie ma zabawy. Powodów do optymizmu jest kilka, z Cyprem spotkaliśmy się raz - podczas poprzednich ME
(1582), był to mój pierwszy mecz jako trenera i chociażby dlatego jestem optymistą w tym temacie.
Cypr to nie jest wielka drużyna co jest dla nas dobre, ale i może być dla nas dość zdradliwe, oczywiście fajnie jakby nam się udało wygrać z nimi jak najwyżej się da, ale istnieje ryzyko, że np. z nami zagrają coś mocniejszego niż z Łotwą, a jak wiecie w naszej sytuacji głównie małe pkt zdecydują o awansie. Zawodnicy Cypru, są trudno powiedzieć, że są chociażby europejskim średniakiem, najlepszy gracz zarabia $ 8 254 -
(5133675), najlepszy obwodowy niewiele mniej
(4135582), no w każdym razie szału nie ma. Także jeśli idzie o statystyki
(3359), można zaryzykować, że w II lidze mieliby problemy z utrzymaniem, no ale niezależnie od tego wszystkiego co napisałem nie ma mowy o lekceważeniu rywali.
Co do nas cóż, poza Birskim wszyscy w formie, do kadry zapewne dołączy kolejna dwójka zawodników, obaj zagrają z Cyprem. Generalnie czasy ładnych zbilansowanych taktyk w naszym wykonaniu skończyły się dwa tygodnie temu i w tym meczu uderzymy najmocniej jak możemy. Trochę się jeszcze waham ale zapewne zagramy coś co usatysfakcjonuje zwolenników eksperymentów.
W pozostałych meczach naszej grupy Łotwa zagra z Gruzją, która w ostatniej kolejce na luzie(?) przegrała ze Szkocją, miejmy nadzieję, że w tym spotkaniu zobaczą szansę dla siebie na wygraną i zaatakują. W drugiej parze Hiszpania zagra ze Szkocją, trudno się spodziewać innego wyniku niż wysoka wygrana tych pierwszych. Pauzuje nasz kolejny rywal - Słowenia.
Następna kolejka typera:
(61986.86)