...kazes da je 15 ok...ja imam 19 igraca koji su na platnom spisku...da li da ih prodam il da im dam otkaz?? neki vrede po 1000$, pa me manje kosta da im dam otkaz...sta mislis??? ovo je prvo pitanje, a drugo je...
U ponedeljak ti je finansijsko azuriranje pa ako ih do nedelje vece ne prodas onda shut karta ...
15igraca je ok jer u tri tekme toliko mozes da pokrijes full sa minutima za trening ... e sad ako bude povreda onda ostajes sa 14 ili manje ali mislim da to nije problem.
Ja npr uvek imam oko 14
prve nedelje kad sam dobio tim sam(nemam pojma, bez veze) platio skauting 10.000$, a sada ne nameravam, ako ne savetujes...ali kad ja vidim rezultate skautinga?? hocu to dobiti kao izvestaj??
Hvala u napred
Nisi me razume, SCOUTING OBAVEZNO pogotovo u IV ligi. Tako dodjes do solidna ili extra 3 igraca.
Kad se zavrsi playoff tada traje draft. Imaces nedelju dana da od ponudjenih igraca sastavis listu prioriteta ... ako ulazes 10k nedeljno videces potencijal, godine i statistiku sa jedne utakmice za 15ak od 50 igraca (koliko se ja secam)
Tako da , savet je, ulazi u scouting - vrlo je verovatno da ce se isplatiti!
Nekome sam vec racunao ovo:
Sezona traje 3 meseca, to je otprilike 12 - 14 nedelja. Svake nedelje po 10 000 $ znaci ukupno je 120 000 do 140 000 $. Za tu kintu dobije dosta informacija o draftu i onda mozes da dobije 3 super talenta. Chak i da dobijes 1 super talenta a dva osrednja isplati se ulagati u draft!!!