סיכום בניים 43-13 כן כן זה המאזן בין הבתים לאחר 7 מחזורים 56 משחקי הצלבה ומשחק פליאוף אחד אני חייב להגיד תבוסה כזאת לא ציפיתי שתהיה מחזור נחמד היה לנו מחזור קודם עם כמה משחקים צמודים והפתעה אחת בדמות ההפסד של הטיסים אני הולך לשים את שאלון הסיבוב שוב בעוד כמה דקות אני מוסיף לשם עוד כמה פרטים אז אתם מוזמנים להסתכל בנתים
Tira-Unit Lidor B.C Club
בוטירה כאמור לא ממש הולך לנצח כלום עד המשחק נגד מסילות ולידור מתחיל להראות כמו שהוא צריך להראות סוף סוף משחק קליל נוסף של לידור להגדיל את הפרש הסלים
COMFORTEMBEL HapoeL UsishkiN
התחת של אוסישקין ביית הוא די גדול אז אני אלך עליו למרות שאם זה היה בחוץ יש מצב שהייתי מהמר על הפתעה קומפטורבול עושה חיים קשים לכולם אכל אני לא ממש רואה דרך שהוא יצליח להימלט מירידה העונה לליגה 4
מכבי רעננה Sub Genesis
סאב עבר את הרגוע הראשון אחרי ירידת ההתלהבות די בשיניים אבל בבית רעננה לא אמורים להיות לו מכשול אני אומר שהוא הולך לתת פה את אזור ה 20 +-
yakiryanus Maccabi Nirman BC
יקיר בבית זה דבר אחד ויקיר בחוץ זה דבר אחר למזלי זה אצלי בבית פחות או יותר ההגרלה היחידה שאני מבסוט עליה בסיבוב השני מחזור אחרון לסיבוב נקווה לסיים אותו קצת יותר טוב ממש שסיימתי את הקודם והתחלתי את זה ואולי אסיים במאזן של 7-1 נחמד
macabi bet arye Ramat-Ilan Pilots
לא יודע מה עובר על ארבל במשחקי החוץ לאחרונה אני מאמין שאם המשחק היה בבית של עומר התוצאה היית הפוכה אבל שתי הקבוצות עם רגוע במחזור האחרון כך שהם עם התלהבות זהה עומר עוד עלול לתת פה קראנצ' במחזור הזה כדי אולי לבוא לסיבוב השלישי מעמדת כח על הבנדיטס ולהפתיע את כולם ולסיים במקום הראשון את הבית אני מאמין שזה אפשר בישבילו גם במקרה של ניצחון וגם במקרה של הפסד
hapoel messilot atlanta gezer
גזר 25-0
**david-bc** Hapoel Modiin
עוד משחק של בוט דוד לוקח את המשחק הזה מצמצם קצת את הפער מעומר למרות שהוא צריך הרבה כדי להישאר בתמונה על המקום השני
KO_Bandits BuzzKillers
בכל סיטואציה אחרת הייתי אומר באזז בבית לוקח אבל באזז אומר שהוא עושה רוטציות כדי לאמן אני לא בטוח שזה הדבר הנכון מבחינתו אם הוא רוצה עדיין להצליח בעונה הזאת ולסיים בפליאוף העליון שאני מאמין עדיין אפשרי מבחינתו אפשר להדיח את אוסישקין משם אבל אם באזז אמר שהוא יוותר על משחקים שהוא לא חושב שהוא יקח אותם אז זה משחק כזה למרות ששוב הוא די לא יכול להפסיד לקבוצה שגם אני וגם סאב ניצחנו אותם וזה יביא את באזז לעמדת נחיתות לסיבוב הבא עם ניצחון אחד פחות (כנראה) ממני ומסאב אני הייתי אומר לו לא לוותר על המשחק הזה וללכת חזק על ניצחון ראינו כבר שזה אפשרי שהבנדיטס כבר עם 4 הפסדים במחזור הזה
טוב אז אני אומר שהסיבובים יגמרו ב 49-15 במשחקים ותבוסה משפילה לבית ב' בסיכום
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain