BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > מחזור 15 הימורים

מחזור 15 הימורים

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
68179.1
Date: 1/10/2009 4:49:31 PM
Overall Posts Rated:
343343
סיכום בניים 43-13 כן כן זה המאזן בין הבתים לאחר 7 מחזורים 56 משחקי הצלבה ומשחק פליאוף אחד אני חייב להגיד תבוסה כזאת לא ציפיתי שתהיה מחזור נחמד היה לנו מחזור קודם עם כמה משחקים צמודים והפתעה אחת בדמות ההפסד של הטיסים אני הולך לשים את שאלון הסיבוב שוב בעוד כמה דקות אני מוסיף לשם עוד כמה פרטים אז אתם מוזמנים להסתכל בנתים

Tira-Unit Lidor B.C Club

בוטירה כאמור לא ממש הולך לנצח כלום עד המשחק נגד מסילות ולידור מתחיל להראות כמו שהוא צריך להראות סוף סוף משחק קליל נוסף של לידור להגדיל את הפרש הסלים

COMFORTEMBEL HapoeL UsishkiN‎

התחת של אוסישקין ביית הוא די גדול אז אני אלך עליו למרות שאם זה היה בחוץ יש מצב שהייתי מהמר על הפתעה קומפטורבול עושה חיים קשים לכולם אכל אני לא ממש רואה דרך שהוא יצליח להימלט מירידה העונה לליגה 4

מכבי רעננה Sub Genesis

סאב עבר את הרגוע הראשון אחרי ירידת ההתלהבות די בשיניים אבל בבית רעננה לא אמורים להיות לו מכשול אני אומר שהוא הולך לתת פה את אזור ה 20 +-

yakiryanus Maccabi Nirman BC

יקיר בבית זה דבר אחד ויקיר בחוץ זה דבר אחר למזלי זה אצלי בבית פחות או יותר ההגרלה היחידה שאני מבסוט עליה בסיבוב השני מחזור אחרון לסיבוב נקווה לסיים אותו קצת יותר טוב ממש שסיימתי את הקודם והתחלתי את זה ואולי אסיים במאזן של 7-1 נחמד

macabi bet arye Ramat-Ilan Pilots

לא יודע מה עובר על ארבל במשחקי החוץ לאחרונה אני מאמין שאם המשחק היה בבית של עומר התוצאה היית הפוכה אבל שתי הקבוצות עם רגוע במחזור האחרון כך שהם עם התלהבות זהה עומר עוד עלול לתת פה קראנצ' במחזור הזה כדי אולי לבוא לסיבוב השלישי מעמדת כח על הבנדיטס ולהפתיע את כולם ולסיים במקום הראשון את הבית אני מאמין שזה אפשר בישבילו גם במקרה של ניצחון וגם במקרה של הפסד

hapoel messilot atlanta gezer

גזר 25-0

**david-bc** Hapoel Modiin

עוד משחק של בוט דוד לוקח את המשחק הזה מצמצם קצת את הפער מעומר למרות שהוא צריך הרבה כדי להישאר בתמונה על המקום השני

KO_Bandits BuzzKillers

בכל סיטואציה אחרת הייתי אומר באזז בבית לוקח אבל באזז אומר שהוא עושה רוטציות כדי לאמן אני לא בטוח שזה הדבר הנכון מבחינתו אם הוא רוצה עדיין להצליח בעונה הזאת ולסיים בפליאוף העליון שאני מאמין עדיין אפשרי מבחינתו אפשר להדיח את אוסישקין משם אבל אם באזז אמר שהוא יוותר על משחקים שהוא לא חושב שהוא יקח אותם אז זה משחק כזה למרות ששוב הוא די לא יכול להפסיד לקבוצה שגם אני וגם סאב ניצחנו אותם וזה יביא את באזז לעמדת נחיתות לסיבוב הבא עם ניצחון אחד פחות (כנראה) ממני ומסאב אני הייתי אומר לו לא לוותר על המשחק הזה וללכת חזק על ניצחון ראינו כבר שזה אפשרי שהבנדיטס כבר עם 4 הפסדים במחזור הזה

טוב אז אני אומר שהסיבובים יגמרו ב 49-15 במשחקים ותבוסה משפילה לבית ב' בסיכום

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: omer

This Post:
00
68179.2 in reply to 68179.1
Date: 1/10/2009 6:33:00 PM
Overall Posts Rated:
2828

טוב משחק אחרות בהצלבה ושוב ההצלבה הייתה מאוד מעניינת למשל לדעתי המשחק המעניין שלי היה מול ניר וסאב שנאי בערך באותן רמות כמוהן רק הביתיות הכריעה
Tira-Unit Lidor B.C Club
טוב אחרי הפסד של ארבל ללידור יש הזדמנות לחזור למקום הראשון ולהתחרות נגד ארבל בעוד כמה מחזורים לידור פוגש את ארבל אני מניח שהוא יצבור התלהבות נגדו לדעתי לידור על טאי ינצח

הביתיות של אוסישקין תמשיך עוד כמה מחזורים עד שיפסיד פה מול כומפרבל אין מצב שיפסיד

מכבי רעננה Sub Genesis
אני מניח שגם סאב צובר התלהבות ניצחון על טאי יהיה מושלם מבחינתו

משחק קשה מאוד לניר מול יקיר שהפתיע מול ארבל ניר כנראה מגיע עם התלהבות גבוהה מאוד אני מניח שאולי הוא יעלה טאי נגד יקיר ואולי לא נראה בעיקירון המשחק הזה שלו

טוב משחק חזק הש"ג שלי שמר טוב מאוד על יוגב באולסטאר נראה מה יהיה אני חושב שאוותר על המשחק לא בגלל שאין לי סיכוי לדעתי אני יכול לנצח את ארבל אבל פשוט מחזור אחרי זה יש לי את בנדיטס על הראש שאני צריך לנצח אני אראה כבר מה לעשות אני לא מבטיח שלא אקרינץ גם על זה אני חושב כל החלטה תהיה גורלית עבורי

גזר 25-0

טוב דויד כנראה אצמצם את הפער מולי לדעתי אני חושב שהפער ביני לבין דויד נהיה גדול מאוד יהיה לו קשה לחזור למקום השני אבל יש לו משחק מולי בסוף העונה נראה מה הוא מתכנן אז

KO_Bandits BuzzKillers
משחק חזק בין שתי קבוצות אתם לא יודעים כמה אני אהיה מאושר אם באז ינצח לדעתי בבית הוא יכול לעשות זאת גם בעיקר שהיריבות המושבעיות שלו עשו את זה(ניר וסאב) ניצחון של באז לא תהווה הפתעה אבל גם בגלל שהסמול של הבנדיטס פצוע הוא יכול לעשות אז זה אבל הסיכויים מופנים לעבר בנדיטס אלך כל 2 בטוטו

From: Damnation

To: omer
This Post:
00
68179.3 in reply to 68179.2
Date: 1/11/2009 7:38:12 AM
Overall Posts Rated:
3434
Tira-Unit Lidor B.C Club
לידור בקלות ינצח..
אם אני ניצחתי אותם על 2 התלהבות לידור בקלות ינצח אותם..
הם בכלל בוט

אוסישקין תנצח די בקלות לדעתי..
קומפטבל אומנם תעשה להם חיים לא קלים אבל בסוף אוסישקין ינצחו

מכבי רעננה Sub Genesis
לצערי אני מתאר לעצמי שסאב ינצח שוב..

משחק קשה לשתי הקבוצות, קבוצת ההגנה הטובה של הליגה וקבוצת ההתקפה הטובה של הליגה,
אני חושב שההתקפה של יקיר יותר מדי טובה לניר וההתקפה של ניר לא מספיק טובה, אני מקווה מאוד שיקיר ינצח והוא יכול לעשות את זה

משחק מאוד מעניין, קובצת חוץ חזקה נגד קבוצת פנים חזקה, לדעתי לבית אריה יש פה יתרון עם הפוינט שלה.
גם פנים וגם חוץ הם יכולים לשחק ולנהל משחק טוב מאוד.
אני יהמר פה על ניצחון של בית אריה

גזר 25-0

**david-bc**
Hapoel Modiin
דוד לא יתקשה לנצח...מודיעין רובוט ודוד אחלה קבוצה

KO_Bandits BuzzKillers
ניר זה שאני משנה קצת דברים לא אומר שאני נחלש, ואפילו גיליתי כמה דברים על הקבוצה שלי שמאוד יעזרו לי פה במשחק נגדם.
כבר חשבתי מה לעשות עם הסנטר של בנדיטסץ
לדעתי יהיה קשה מאוד אבל אולי יש לי סיכוי לנצח..
אני מקווה מאוד שנאי ינצח כי זאת קבוצה שניר וסאב ניצחו וזה אומר שאני די חייב לנצח את זה..
הסיבוב הבא יעשה לי טוב כי הבית שלנו יותר קשה מהשני ואולי סאב וניר יפסידו כמה משחקים שאני אולי יכול לנצח

This Post:
00
68179.4 in reply to 68179.3
Date: 1/12/2009 9:49:54 AM
Overall Posts Rated:
2828

משחק מאוד מעניין, קובצת חוץ חזקה נגד קבוצת פנים חזקה, לדעתי לבית אריה יש פה יתרון עם הפוינט שלה.
גם פנים וגם חוץ הם יכולים לשחק ולנהל משחק טוב מאוד.
אני יהמר פה על ניצחון של בית אריה

באז בוא אני יגיד לך משהו דבר ראשון אני בטוח במאה אחוזים שארבל הולך להקרינץ עלי( אם את שואל למה? אז בגלל שהוא הקרינץ על שתי קבוצות החזקות בבית שלי שזה דויד ובנדיטס אז הוא כנראה יקרינץ על השלישית החזקה ביותר בבית שזה אני אני חושב ) דבר שני ארבל עלה טאי במשחק הקודם נגד יקיר כדי לצבור התלהבות נגדי כנראה אז בכל זאת יהיה לו יתרון עלי למרות שגם אני עליתי רגוע נגד גזר

ארבעה דברים שיש לארבל הכרוכים לנציחון שלו= ביתיות+שחקנים+קראנץ+התלהבות

אני שוקל ויתור על המשחק שאני יעלה עם מחליפים ורגוע נגדו כך שהראש שלי הולך קדימה ליום שבת נגד בנדיטס בכל זאת אני מקווה שזו לא המפגש האחרון שלי נגד ארבל ואולי נפגש בעונה הבאה

From: GM-Arbelon

To: omer
This Post:
00
68179.5 in reply to 68179.4
Date: 1/12/2009 2:02:23 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ואולי נפגש בעונה הבאה

תכלס אני מקווה שלא נפגש שנה הבאה מהסיבות הברורות מאליו.

This Post:
00
68179.6 in reply to 68179.1
Date: 1/13/2009 10:16:29 AM
Overall Posts Rated:
00
Tira-Unit Lidor B.C Club
אני בבית מול הקבוצה החלשה בבית ואני לא הולך לזלזל יותר מדי
אושיקין חזק מאחוריו אבל לצערי היום זה לא הולך להשתנות
מכבי רעננה Sub Genesis
אני הולך על הסאב כי הם פשוט יותר טובים
ניר מול יקיר מפגש מעניין מעוד יקיר הקבוצה עם מספר הנקודות הגבוהה ביותר מול קבוצת ההגנה הטובה ביותר אומרים שההתקפה הטובה ביותר היא ההגנה אז אני ילך עם גם בגלל הביתיות
משחק מעניין מאוד ארבל מוביל את הבית שלי ועומר מקום שני בבית שלו אם מאזן דומה לבנדיט אני ילך עם הביתיות ארבל.
דוד מול רובוט ניצחון חלק לדיוד
KO_Bandits BuzzKillers
2 קבוצות טובות
לבנדיט פשוט יש סגל חזק בהכול ואני לא אומר שלבאזר אין קבוצה חזקה אני אומר שפשוט לבנדיט יש היתרון גדול מבחינת חומר שחקנים
למרות הכול לדעתי המשחק פתוח להכל

בקשר למשחק של גזר מול מסילות אין לי מה להמר

This Post:
00
68179.7 in reply to 68179.6
Date: 1/13/2009 10:34:38 AM
Overall Posts Rated:
2828
טוב ארבל מאוד עצוב לי ככה לוותר על המשחק בננו נקווה שההפרש לא יגמור לי את סיכויי המקום הראשון כי השבוע ההפרש משחק פהבכל מקרה אני מבטיח שאם אגיע לגמר אתן פייט רציני ולא אוותר כמו היום

בהצלחה לשננו

From: LA-Nir
This Post:
00
68179.8 in reply to 68179.7
Date: 1/13/2009 11:23:07 AM
Overall Posts Rated:
343343
תתעוררו יש תוצאות מעניינות היום בנתיים מה קורה עד עכשיו אצלכם?

אצלי החברה הצליחו להחזיק את יקיר על 10 נקודות ברבע הראשון וקלעו גם קצת 31 נקודות

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
68179.9 in reply to 68179.1
Date: 1/13/2009 11:23:14 AM
Overall Posts Rated:
2828
טוב אצלי הולך סבבה אני מוביל 2 אחרי שעליתי רגוע ועם מחיליפים אבל אני יודע שזה רק לאורך זמן ארבל יתפוס פער עלי אני מקווה לא מעל 20 הפרש מה אתכם?

This Post:
00
68179.10 in reply to 68179.8
Date: 1/13/2009 11:39:26 AM
Overall Posts Rated:
00
חחח אני לא מאמין אבל טירה מובילים אליי 2 הפרש

This Post:
00
68179.11 in reply to 68179.10
Date: 1/13/2009 11:43:49 AM
Overall Posts Rated:
2828
טוב כצפיוי ארבל מוביל עלי ברק 8 ואני שמח שאני אומר רק בהתחלה הוכפלד לא נכנס למשחק אבל שתי שלשות רצופות הכניסו אותו למשחק עם 21 נק כבר במחצית אני מאוד מקווה שבאז יקח את המשחק כדי שיתן לי מתנה ביום שבת הגורלי שלי מה אתכם?