טוב זהו 3\2 עונה עברה טסה לה לאחר תבוסות מוחצות של הבית השני במהלך משחקי ההצלבה פותחים סיבוב חדש אז מה יש לנו הפעם?
בסוגריים יש את המשחקים מהסיבוב הקודם
בית ב'
KO_Bandits V
macabi bet arye (116-99)
משחק שיכול לקבוע את גורל העונה לשתי הקבוצות עומר צבר התלהבות במשחקים האחרונים שאמורה לעשור לו פה אני מאמין שבבית עם יתרון ההתלהבות הוא יעשה את זה
COMFORTEMBEL hapoel messilot (114 - 103 )
25-0
מכבי רעננה
**david-bc** (75 - 85 )
דוד ניצח במשחק הקודם בחוץ אני לא רואה סיבה למה לא יעשה את זה בבית ויחזור לשרשרת הניצחונות שלו אחרי סיבוב די רע מבחינתו
yakiryanus Tira-Unit (109 -88)
בוטירה עם עוד הפסד הפעם בבית יקיר אחרי מחזור משפיל מבחינתו נתן כמה תצוגות יפות בסיבוב הזה אבל אני מאמין שהמחזור האחרון עם 56 הפרש יהווה צלקת
בית א'
Lidor B.C Club Maccabi Nirman BC (133-99)חזרנו הביתה למשחקים בבית שלנו רק חבל שזה יפתח עם הפסד אני לא חושב שזה הולך להיות כמו במחזור הראשון הפסד של 34 הפרש אבל זה לא הולך להיות הסיבוב שלי
BuzzKillers
Ramat-Ilan Pilots (96-105)
הפילוטס בבית בפעם הקודמת זה נגמר בניצחון דחוק בחוץ אבל הפעם 2 הקבוצות השתפרו ואני מאמין שזה יהיה ניצחון דחוק בבית
HapoeL UsishkiN atlanta gezer (97-80)
אני מהמר פה על הפתעה לא יודע למה יש לי הרגשה שזה הולך לקרות אבל אני הולך פה על הימור פרוע
Sub Genesis Hapoel Modiin (97-88)
משחק חוץ קליל לסאב שיצבור התלהבות למשחק הבא ניצחון קליל של סאב על הבוט ממודיעין וסוף סוף יעלה למקום הרביעי שהוא כל כך רוצה
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain