BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Israel - III.14 > מחזור 17 הימורים
Back to the Sneak Peek
Israel - III.14
הגמר הגדול
22
when the fat lady sings
2
חמישית העונה
4
אימון היום
6
חצי גמר פליאוף
45
אימון מזוויע
8
סיכום עונה 7
13
רבע גמר פליאוף +פליאוף תחתון
21
מחזור 22 אחרון
14
הפסדתי אימון
2
מחזור 21 הימורים
13
מחזור 20 הימורים
14
מחזור 19 הימורים
25
מחזור 18 הימורים
29
יום אימונים מסוכן
3
מחזור 17 הימורים
38
קוריוז קטן
11
מחזור 16 הימורים
31
שנה חדשה הימורים
9
מחזור 15 הימורים
22
<
>
Favorite Folders
מחזור 17 הימורים
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
GM-Arbelon (5)
Damnation (5)
omer (7)
Undergiver (11)
LA-Nir (9)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
omer
This Post:
0
69067.1
Date: 1/17/2009 4:20:09 PM
Overall Posts Rated:
28
טוב אחרי מחזור מעניין אנחנו חוזרים לשגרה עם עוד מחזור ולאט לאט נגמרת לה עונה 7
הימורים:
atlanta gezer
BuzzKillers
(93-98)
באז חייב מאוד ניצחון אחרי שורת הפסדים ממש המנוע דפק אותו אחרי ששני פאורים שלו נפצעו רגע לפני המפגשים הקריטיים שלו העונה מול ניר וסאב לבאז מול גזר יהיה די קשה בגלל הפציעות אבל אני מאמין שהוא יסתדר
Hapoel Modiin
HapoeL UsishkiN
(110-114)
טוב אוסישקין שוב תנצח את המשחק הזה לא יהיה לה כל כך קשה מול הקבוצה החלשה בבית
Maccabi Nirman BC
Sub Genesis (76-70)
ואו איזה משחק משחק ענק משחק מסקרן שתי הקבוצות שוות לדעתי בכוחות שתי הקבוצות יש את האיזון בטקטיקה מפגש בין החזקים שהיו נקווה לסקור גבוהה לא כמו שהיה במפגש הקודם בינהם כל קבוצה יכולה לנצח אבל אני חושב שלניר חשוב יותר לנצח בגלל שסאה היא יריבתו המושבעת כך שהכול יכול לקרות פה אבל אני אהמר על ניר שמשתפר ומשתפר ממשחק למשחק
Ramat-Ilan Pilots
Lidor B.C Club (132-118)
הסיכוי האחרון של לידור להילחם על המקום הראשון הוא חייב לנצח פה את המשחק יש לו את הביתיות שיכולה לעזור לו אבל אני לא אתפלא אם ארבל שוב יקרינץ עליו כמו במפגש הקודם אז אהמר על ארבל שיש לו סגל עמוק יותר וכושר משחק טוב יותר
hapoel messilot
KO_Bandits
(84-136)
0-25 לבנדיטס
(77-68) Tira-Unit
מכבי רעננה
במפגש הקודם טירה הפתיעה וניצחה בבית אבל רעננה התחזקו והם יקחו עוד ניצחון ראשון אחרי המון זמן
macabi bet arye yakiryanus (129-111)
טוב עוד משחק חזק נגד יקיר עם האוסף מפגשים שהיה ביננו זה המפגש החמישי ביננו מאז שהתחלתי לשחק מקווה להשיג ניצחון בחוץ שלא ניצחתי אותו אף פעם הפעם בלי קראנץ זה משחק שאני חייב לקחת כי יקיר היא יריבה מושבעת כך שאין שום דבר שאני רוצה חוץ מלצאת מהמפגש הזה עם ניצחון
**david-bc**
COMFORTEMBEL (96-68)
טוב דויד חוזר לשורת הניצחונות הוא יקח את המשחק וישמור את כוחותם לקראת יום שבת הבא מול בנדיטס משחק שבו הסיכוי שלי להיות מקום ראשון תלויים במשחק הזה ניר יקח את זה בקלות רבה
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
omer
This Post:
0
69067.2
in reply to
69067.1
Date: 1/17/2009 5:42:04 PM
Overall Posts Rated:
343
atlanta gezer
BuzzKillers
(93-98)
באזז מבחינתו בעונה מאוד מאכזבת וגם לפי הצפיות המוקדמות אני חושב שכולנו חשבנו שיסיים ב 4 הגדולות של הבית אבל ההפסד המפתיע ליקיר טרף לו את הקלפים ושלח אותו להתמודדות על הירידה הייתי שמח לסיים מקום 6 בבית וזה האמת אבל קשה לי לזרוק משחקים לפח אני לא רואה איך במשחקים שנותרו שעדיין יש לי את היריבה המושבעת ואת משחק הטלויזיה הוא יצליח לעקוף אותי ולהשתחל למקום 5 אבל במשחק הזה הוא צריך לקחת עם הפצועים או בלעדיהם מול הקהל הביתי יש לבאזז מחויבות אני במקומו הייתי מתחיל את ההכנות לעונה הבאה יותר מוצלחת מזו ואני מאמין שיש לו פוטנציאל לזה
Hapoel Modiin
HapoeL UsishkiN
(110-114)
אוסישקין בבית זה כח חזק ביותר אם למודיעין היה מנג'ר אולי התוצאה הייתה אחרת אבל במצב שיש אוסישקין ינצחו שוב
Maccabi Nirman BC Sub Genesis (76-70)
משחק העונה מבחינתי כולם יודעים שיש לי הערכה גדולה לסאב מישהוא זוכר בכלל מתי הפעם האחרונה שהוא הפסיד? (מחזור אחרון של הסיבוב הראשון במחק צמוד ביותר נגד אוסישקין) המזל שלי במשחק הזה אני חושב זה שאח הכוכבים הגדולים שלו פצוע זה משחק שאני רוצה לנצח
Ramat-Ilan Pilots
Lidor B.C Club (132-118)
בסיבוב הקודם קראו למשחק הזה משחק העונה וקבעו שהמנצח של הצמד משחקים בניהם היא זו שתקח את האליפות בסוף ללידור יש המון מה להראות המצב שלו כרגע לא נראה מזהיר והפוטנציאל שלו מהשחקנים אם אני אגיד לא ממומש זה יהיה בלשון המעטה ארבל מצידו עושה את העבודה בשקט בשקט צובר עוד ניצחון ועוד ניצחון ואם הוא לא ימעוד יותר מדי במהלך הסיבוב הזה (מה שלא נראה לי יקרה בכלל) הוא צפוי לקחת את הביתיות עד סוף הפליאוף וההימור שלי מתחילת העונה זה העונה שארבל והוכפלד עוזבים אותנו למחוזות גבוהים יותר
hapoel messilot
KO_Bandits
(84-136)
25-0
(77-68) Tira-Unit
מכבי רעננה
מהמשחקים הפחות מעניינים בסיבוב שמלא במשחקים מוצלחים רעננה לוקחים
macabi bet arye
yakiryanus (129-111)
עוד משחק מעניין הבית של יקיר זה אחד המקומות המסוכנים בליגה (תשאלו את הוכפלד) עומר עם טקטיקה נכונה וקצת מזל מהמנוע יכול וצריך לעשות את זה הגיע הזמן של עומר לנצח באולם הזה ולהביא את המאזן בניהם ל 2-3 חיובי
אחרי שבסיבוב הקודם עומר הקרינצ' ודי הרס לעצמו את המשחק לאחר מיכן עם רעננה אני לא חושב שהוא הולך לעשות את אותה טעות פעמיים
**david-bc**
COMFORTEMBEL (96-68)
אם יש קבוצה ששמחה לחזור למשחקים בבית שלה זה דוד שאחרי סיבוב די מוצלח בסיבוב הראשון עברה סיבוב די טראומטי בסיבוב השני יהיה מעניין לראות איך דוד יתקדם בהמשך העונה ולקראת הפליאוף על קומפוטורבל אין לי הרבה מה להגיד הקבוצה די מדשדשת במקום והניצחון הראשון שלהם מדי הרבה זמן הושג בגלל ניצחון טכני על מסילות מה אפשר להגיד?
טוב מחזור טוב ובלי פציעות אחרי שבמחזור הקודם היה פציעות למכביר
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Mark Unread
Ignore User
From:
GM-Arbelon
To:
LA-Nir
This Post:
0
69067.3
in reply to
69067.2
Date: 1/18/2009 1:41:04 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
למה מי עוד נפצע חוץ משחקנו של סאב?
Mark Unread
Ignore User
From:
Undergiver
To:
GM-Arbelon
This Post:
0
69067.4
in reply to
69067.3
Date: 1/18/2009 3:16:41 AM
Overall Posts Rated:
8
באז איבד את הפאואר הפותח שלו לשבוע, אחרי שהמחליף כבר היה פצוע
Mark Unread
Ignore User
From:
Damnation
To:
Undergiver
This Post:
0
69067.5
in reply to
69067.4
Date: 1/18/2009 7:27:02 AM
Overall Posts Rated:
34
atlanta gezer BuzzKillers (93-98)
אני כבר מתחיל לבנות על פלייאוף תחתון ואולי חלקכם יודעים את זה או לא אבל אני בונה על בחירת דראפט טובה.
לגזר יהיה יתרון ענק בעמדת הפאוור שהשניים שלי פצועים.
יש לי 11 שחקנים ו2 פצועים בואתה עמדה.
יהיה קשה אבל אני בבית ויש לי יתרון התלהבות אני מניח כי עליתי רגוע ואני מקווה לנצח את זה
Hapoel Modiin HapoeL UsishkiN (110-114)
אני מאמין שאוסישקין לא יפלו על מודיעין
Maccabi Nirman BC Sub Genesis (76-70)
משחק חזק מאוד שאני בטוח שניר יקח.
הוא ניצח משחקים שהוא בכלל לא רצה, וםה הוא רוצה מאוד לנצח אז אני לא חושב שסאב יוכל לעמוד בזה.
Ramat-Ilan Pilots Lidor B.C Club (132-118)
סוג של משחק עונה אבל לדעתי הטייסים יקחו
hapoel messilot KO_Bandits (84-136)
0-25 לבנדיטס
(77-68) Tira-Unit מכבי רעננה
רעננה יקחו, טירה רובוט עם שחקנים מאוד חלשים
macabi bet arye yakiryanus (129-111)
בית אריה התחזקו מאוד והשתפרו ואני מאמין שהם יוכלו לקחת גם את המשחק הזה בדרך למקום ראשון בבית
**david-bc** COMFORTEMBEL (96-68)
דוד ינצח, כמופטבל לא קבוצה שיכולה לעצור אותו.
Mark Unread
Ignore User
From:
Undergiver
To:
omer
This Post:
0
69067.6
in reply to
69067.1
Date: 1/18/2009 8:38:37 AM
Overall Posts Rated:
8
atlanta gezer
BuzzKillers
באז יתגבר על הפציעה כדי לנצח בבית
Hapoel Modiin
HapoeL UsishkiN
אוסישקין באחד הניצחונות האחרונים העונה, לדעתי
Maccabi Nirman BC
Sub Genesis
בסיבוב הקודם היה משחק ענק. מקווה שיהיה שוב משחק ענק. אני מכין כמה הפתעות לניר, אבל לא נראה לי שזה יספיק לניצחון.
Ramat-Ilan Pilots
Lidor B.C Club
ארבל מודע לסכנה שבמשחק הזה והוא בהחלט עשוי לעלות בקרנץ'. לידור טוב בבית הרבה יותר מאשר בחוץ. האם זה יספיק? אני לא חושב.
hapoel messilot
KO_Bandits
אני בטוח שבנדיטס היו שמחים לא לנצח טכני, כי הם היו משיגים במשחק אמיתי הפרש סלים טוב יותר, והפרש סלים זה מה שמחזיק אותם במקום הראשון כרגע.
Tira-Unit
מכבי רעננה
רעננה קבוצה יותר טובה ווהניצחון הזה חשוב לה במאבק על הבריחה מהפלייאוף התחתון, שבו המאבק נגד גזר יכול להוביל לירידה
macabi bet arye
yakiryanus
עומר כבר הצליח לבסס את מעמדו כאחת הקבוצות הטובות בליגה. יקיר נע בקיצוניות בין משחקים טובים לגרועים, והוא לא יוכל להוות יריב אמיתי לבית אריה.
**david-bc**
COMFORTEMBEL
כדאי שקומפורטמבל יתעוררו לפני שימצאו את עצמם בליגה נמוכה יותר. יש להם פוטנציאל להפתיע בבית, אבל זה יהיה ממש לא פשוט מול הכוח של דוד מתחת לסלים.
Last edited by Undergiver at 1/18/2009 8:39:15 AM
Mark Unread
Ignore User
From:
omer
This Post:
0
69067.7
in reply to
69067.6
Date: 1/20/2009 7:22:04 AM
Overall Posts Rated:
28
ואויייי איזה מכה אני עם התלהבות 4 מקווה לא להפסיד היום
Mark Unread
Ignore User
From:
omer
To:
omer
This Post:
0
69067.8
in reply to
69067.7
Date: 1/20/2009 11:15:44 AM
Overall Posts Rated:
28
ואויי זה לא קורה לי סיפור המקום ראשון הולך לי לאיבוד לגמרי אני מול יקיר בבית שלו שזה נחשב לבית המוות עם התלהבות 4 סיפור רעננה יחזור על עצמו ואני יפסיד את המשק הזה איזה באססססה לגמריי
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
Undergiver
This Post:
0
69067.9
in reply to
69067.8
Date: 1/20/2009 11:32:50 AM
Overall Posts Rated:
343
סליחה.....
Mark Unread
Ignore User
From:
Undergiver
To:
LA-Nir
This Post:
0
69067.10
in reply to
69067.9
Date: 1/20/2009 11:36:13 AM
Overall Posts Rated:
8
זה בסדר גמור. כל אחד עושה מה שטוב לו.
:)
אני מקווה למרות הכל לתת פייט אמיתי. אמנם ההגנה שלך מדהימה ואחוזי הקליעה שלי על הפנים, אבל עם השליטה בריבאונד אני אולי אצליח לסגור את ההפרש ואולי גם להפתיע
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
Undergiver
This Post:
0
69067.11
in reply to
69067.10
Date: 1/20/2009 11:39:10 AM
Overall Posts Rated:
343
סגרת את ההפרש אני לא מבין מה הולך פה עם כל העברות של החברה שלי גם עם שמרת לחץ כמות האיבודים ברבע השני ואחוזי הקליעה פשוט נורא
ומישום מה גם ההגנה הפסיקו לעבוד מאמצע הרבע
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images