BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
Israel - III.14 > מחזור 18 הימורים
Back to the Sneak Peek
Israel - III.14
הגמר הגדול
22
when the fat lady sings
2
חמישית העונה
4
אימון היום
6
חצי גמר פליאוף
45
אימון מזוויע
8
סיכום עונה 7
13
רבע גמר פליאוף +פליאוף תחתון
21
מחזור 22 אחרון
14
הפסדתי אימון
2
מחזור 21 הימורים
13
מחזור 20 הימורים
14
מחזור 19 הימורים
25
מחזור 18 הימורים
29
יום אימונים מסוכן
3
מחזור 17 הימורים
38
קוריוז קטן
11
מחזור 16 הימורים
31
שנה חדשה הימורים
9
מחזור 15 הימורים
22
<
>
Favorite Folders
מחזור 18 הימורים
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
GM-Arbelon (1)
lidor cohen (1)
Damnation (9)
omer (5)
Undergiver (5)
LA-Nir (8)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
omer
This Post:
0
69451.1
Date: 1/20/2009 4:24:04 PM
Overall Posts Rated:
28
טוב והנה מגיע לו מחזור מספר 18 מחזור שיכריע את המיקום שלי העונה מקווה שדויד יעזור לי עם ההתלהבות הנמוכה של בנדיטס וינסה להוריד קצת את ההפרש ביני לבין בנדיטס מקווה לטוב
KO_Bandits
**david-bc** (87-82)
טוב המשחק הראשון אני מהמר עליו הוא משחק גורלי עבורי אם דויד מקטין למתחת ל10 הפרש ואני מנצח את רעננה מעל 20 הפרש הכול עוד פתוח בכל מקרה עם התלהבות נמוכה של בנדיטס אני חושב שיש לו סגל שחקנים עמוק יותר מאשר דויד ואני חושב שהסמול המפלצתי שלו חושר לאחר פציעה ארוכה מאז המשחק מול ניר אני חושב שלמרות חולשה בהתלהבות הוא יקח את זה מקווה למתחת ל10 הפרש
COMFORTEMBEL
Tira-Unit (72-57)
סוף סוף כומפרבל תנצח משחק אם היא לר רוצה לפגוש את גזר בפליאוף תחתון ולהימנע מירידת ליגה היא חייבת ניצחון פב והיא תעשה זאת
מכבי רעננה macabi bet arye (89-84)
אני מגדיר את המשחק הזה כנקמה אני רוצה לנקום על הפסד מטופש מהסיבוב הקודם אם רעננה ניצחה רק 3 משחקים העונה ומתוחם ניצחה אותי אני מרגיש קצת מאוכזב מהזה שיכלתי להיות עכשיו במקום הראשון . מקווה לנצח למרות שאני מתחיל לצבור התלהבות לקראת הפליאוף מעכשיו אני עולה ברוב המשחקים שנשארו לי רגוע חוץ מהמשחק מול דויד אני יגיע למב בפליאוף עם שיא התלהבות כך שאני מצפה פה לניצחון דחוק שלי
yakiryanus
hapoel messilot (141-127)
25-0 ליקיר
BuzzKillers
Hapoel Modiin (112-89)
באז מגיע למשחק אחרי ניצחון יפה מול גזר פה גם מול מודיעין לא יהיה לא קשה ואני לא אתפלא שהוא ינצח בשבת על רגוע
Lidor B.C Club
atlanta gezer (104-90)
לידור גמר את הסיכויים שלו להיות מקום ראשון עכשיו הוא חושב על המקום השני הוא רואה עכשיו את ניר נלחם איתו יהיה ללידור מאוד קשה להילחם עם ניר כניר הולך לנצח את רוב המשחקים העונה כך שלידור חייב להיות בשיא היכולת שלו מול גזר זה לא אמור להיות בעיה אולי אפילו רגוע יעזור לו לנצח
HapoeL UsishkiN
Maccabi Nirman BC
(98-95)
טוב הקבוצה בעל היכולת הטובה ביותר מאמצע העונה מגיע לבית שלה מול אוסיקין שפה יגמרו לה הניצחונות ותתחיל להפסיד כל הזמן לדעתי עד סוף העונה לא נראה יותר את אוסיקין מנצחת ותדרדר למקום החמישי בבית לניר יש את ההתקפה המאוזנת ביותר בליגה ואת ההגנה המאוזנת ביותר אוסישיקין לא תעצור אותו יגמר פה לדעתי מעל 20 הפרש לניר
Sub Genesis
Ramat-Ilan Pilots (83-90)
טוב משחק המחזור לדעתי וכן אני מהמר על סאב למה? כסאב מאוזן יותר מארבל ארבל אף פעם לא שיחק פנימה העונה לסאב יש את בין המחליפים הטובים בליגה וזה מה שישפיע עליו לדעתי סאב יתכנן פה משהו שלא ראינו סאב בין המועמדים לאליפות העונה וזה הזמן להוכיח לכולם שיש לו סגל פנטסטי בעל שחקנים מוכשרים אני מאמין שהוא יקח את זה בשיניים גם בגלל שיש לו התלהבות יותר טובה משל ארבל
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
omer
This Post:
0
69451.2
in reply to
69451.1
Date: 1/20/2009 4:29:26 PM
Overall Posts Rated:
343
BuzzKillers
Hapoel Modiin (112-89)
גם עם הפציעות שלו באזז הצליח להראות אורך רוח ובעזרת חזרה מרשימה בקבע האחרון ניצח את רעננה יפה אני חושב שהמיקום שלו הוא יותר סיבה של חוסר מזל מאשר יכולת אבל אני מאמין גם זה יתאזן בסופו של דבר
Lidor B.C Club
atlanta gezer (104-90)
לידור אחרי שני הפסדים רצופים לא יכול להרשות לעצמו את השלישי במיוחד אחרי שהוא איבד את המקום שני לפני מחזור אחד ואת השלישי המחזור הזה הוא אפילו עוד יכול למצוא את עצמו מחוץ לפליאוף שזה אחרי עונה שעברה אכזבה רצינית אני מאמין שגזר לא יעשו לו יותר מדי בעיות אבל במשחק הזה
HapoeL UsishkiN Maccabi Nirman BC (98-95)
אין לי הרבה מה להגיד על המשחק הזה כמו באזז גם כאן אני חושב שהמיקום לא משקף את האמת וגם זה יתאזן בסופו של דבר אולי יתחיל עם המשחק הזה אולי לא אני לא מאמין שמכאן והלאה אוסישקין רק יפסידו אבל יש סבירות גם לזה ונראה את זה בהמשך
Sub Genesis
Ramat-Ilan Pilots
(83-90)
לסאב יש קבוצה ענקית שרק משתפרת עם משחק למשחק אבל אני חושש שבחוץ נגד הפילוטס הוא יצתרך שפן ענקי כדי לנצח את זה במיוחד לאור החיסרון של קונטר שהורגש גם במשחק נגדי ולמרות שהפציעה לא נגררה יותר מהמשחק הפילוטס מצידם לא יכולים להרשות לעצמם להפסיד משחק בית במיוחד נגד קבוצות שאולי יתחרו איתם בפליאוף הם צריכים להראות שרירים משחק המחזור לדעתי יהיה מעניין
KO_Bandits
**david-bc**
(87-82)
משחק קודם זה נגמר בניצחון של הבנדיטס בנקודות בודדות הפעם עם התלהבות נמוכה ובחוץ יהיה לבנדיטס אפילו יותר קשה אני מאמין שדוד יכולים לעשות את המשחק הזה לטובתם ונראה איך זה יגמר
COMFORTEMBEL
Tira-Unit (72-57)
בוטירה עם עוד הפסד
מכבי רעננה
macabi bet arye
(89-84)
בית ראיה פוזל למקום הראשון סליחה מצהיר על זה בגאווה שזה המקום שהוא ראוי לו ואני מאמין שיש לו סיכוי אפילו אם הבנדיטס לא יפסידו יותר מחזור קודם נגמר בניצחון של רעננה בגלל התלהבות נמוכה של עומר אני לא מאמין שיהיה הפתעות במחזור הזהעומר בהחלט אחד המובילים להתמודד על ראשות הבית ואולי אפילו לחשוב על הגמר
yakiryanus
hapoel messilot (141-127)
25-0
כמה דברים מעניינים שרציתי להגיד תאורתית בית ב כבר סגור מבחינת הקבוצות של הפליאוף העליון בנדיטס בית אריה ודוד נלחמות על מקומות 1-3 שבריאלי בית אריה והבנדיטס נלחמות על מקומות 1-2 והמפסידה עוד יכולה ליפול ל 3 יקיר צריך הרבה מזל כדי לשפר עמדות ואני לא מאמין שזה יקרה הפליאוף התחתון עדין פתוח במחינת קומפטורבול ורעננה והמפגש בניהם יקבע את זהות קבוצה שתצתרך להילחם על הירידה שלרעננה יש יתרון על קומפטורבול
בבית א הרבה ותר מעניין שתאורתי אחרי ההסתבכות של לידור יש 4 קבוצות שנלחמות על מקומות 3-6 ואפילו אוסישקין לא בטוחה במקום שלה שגם לי גם לסאב וגם ללידור יש אופציה להדיח אותה מהמקום זהות המקום הראשון כמעט וסגור פה וזהות 2 האחרונות גם סגור קיצר 5 מחזורים מעניינים עם הרבה הפתעות והרבה תהפוכות הולך להיות לנו
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
LA-Nir
This Post:
0
69451.3
in reply to
69451.2
Date: 1/21/2009 6:24:33 AM
Overall Posts Rated:
343
אני רק רוצה להוסיף שאחרי המחזור הזה השחקנים של הסילות לא יופיעו יותר בטבלת המובילים של הליגה בין עזיז וארנו טהקלה יאבדו את מקומם בראש הנקודות וראש האסיסטים להוכפלד ומנור ניצן כנראה.... בכל מקרה בהצלחה במחזורים הקרובים
Mark Unread
Ignore User
From:
Damnation
To:
LA-Nir
This Post:
0
69451.4
in reply to
69451.3
Date: 1/21/2009 10:32:10 AM
Overall Posts Rated:
34
BuzzKillers Hapoel Modiin (112-89)
רגוע אני לא יעלה כאשר טאלטוול וסאנצ'ז פצועים...
אני יעלה הרכב דומה לזה של נגד גזר ואם ניצחתי את גזר אני מאמין שגם את מודיעין למרות שנגד גזר גם הייתי בבית וגם עם 6 התלהבות..בכל זאת מודיעין פחות טובים. נקווה לניצחון
Lidor B.C Club
atlanta gezer (104-90)
אני לא יודע למה אבל לידור עם המון בעיות העונה..
קבוצה ששנה שעברה היו לה 2 הפסדים השנה כבר עם הרבה יותר.
אני חושב ומאמין שהפעם לידור יתגבר על הקשיים וינצח את גזר.
HapoeL UsishkiN
Maccabi Nirman BC (98-95)
תאמת אני ילך פה על ניצחון של אוסישיקן כי אני לא יודע עד כמה ניר רוצה את המשחק הזה כי הוא מאוד בונה על מקום 6 והוא כנראה יפסיד משחקים בכוונה אז יש מצב שאוסישיקן ינצחו פה, תלוי אם ניר ירצה לנצח או לא.
Sub Genesis
Ramat-Ilan Pilots
(83-90)
עם כל הכבוד שיש לי לסאב אני מהמר הפעם שהם יפסידו.
הטייסים גדולים עליהם ועל רוב הליגה הזאת..
יהיה פייט יפה, וכמו שרק הטייסים יודעים הם ינצחו ברבע האחרון והוכפלד יוביל אותם.
KO_Bandits
**david-bc**
(87-82)
משחק טוב מאוד דויד יכול לנצל פה התלהבות נמוכה של הבנדיטס ואולי לנצח תמשחק הזה ואז בית אריה יעלו למקום הראשון.
COMFORTEMBEL
Tira-Unit (72-57)
משחק תחתית לא מעניין במיוחד נלך פה על קומפטבל
מכבי רעננה macabi bet arye (89-84)
רעננה ניצחו וזה הפתיע במחזור הראשון אבל הפעם בית אריה נחושים מאוד והם ינצחו את המשחק הזה.
yakiryanus hapoel messilot (141-127)
25-0
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
Damnation
This Post:
0
69451.5
in reply to
69451.4
Date: 1/21/2009 10:39:49 AM
Overall Posts Rated:
343
ניר הצהיר שהוא לא הולך להפסיד משחקים בכוונה אולי להתאמץ פחות אבל לא בכוונה אני תאמת לא רואה מצב טוב שאני מגיע למקום 6 אחרי מה שקרה עד פה העונה אני שוקל את המשך דרכי העונה אם ללכת על מקום טוב או אולי לנסות ללכת על אליפות למרות שזה יהיה קשה נראה....
Mark Unread
Ignore User
From:
Damnation
To:
LA-Nir
This Post:
0
69451.6
in reply to
69451.5
Date: 1/21/2009 10:43:22 AM
Overall Posts Rated:
34
אני זוכר שדיברנו לפני כמה זמן בפרטי ואמרת שאתה בונה על התבססות הקבוצה, לבנות אותה, ולעלות כמו שצריך.
אם תלך לליגה 2 זה יהרוס לך את כל התוכניות לעתיד.
אין לי בעיה אם תעלה וזה אפילו יעזור לי, אבל בישבילך כדאי לך להשאר.
תבנה לך קבוצה מצויינת ותעלה לליגה 2 ואפילו תלחם על אליפות.
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
Damnation
This Post:
0
69451.7
in reply to
69451.6
Date: 1/21/2009 10:57:01 AM
Overall Posts Rated:
343
אכן זה התוכנית המקורית ומתי שדיברנו זה היה הרעיון הבעיה היא שאם אני רואה אופציה לעלות העונה אף אחד לא מבטיח לי שלא תעלה קבוצה מפלצתית מליגה 4 או תרד קבוצה חזקה מליגה 2 כמו שאמרתי אני צריך לעשות הערכה מחדש של הדברים מכיוון שאני לא הולך להפסיד בכוונה משחקים המקום השישי הוא בעיתי בישבילי אם עונת הבניה שלי תהיה בליגה 2 ולא בליגה 3 זה גם בסדר כן עוד אני אצליח להישאר שם ואני מאמין שעם החיזוק הנכון אני כן יכול לשרוד שם עונת בניה חוץ מזה כל זה עוד מוקדם ויש עוד 3 מועמדות לעליה חוץ ממני רק מהבית שלנו ועוד 2-3 מהבית השני עוד מוקדם לדבר על אליפות אצל כל אחת מהקבוצות אפילו הפילוטס לא יכולים לתכנן את העונה הבאה בליגה 2 יש עוד 5 משחקי ליגה ובין 4-5 משחקי פליאוף זה המון זמן לפציעות חיזוקים והכול ואני חושב שעם לא היה לך חוזר מזל גם אתה היית נלחם על הפליאוף העליון ואתה עדיין יכול
Mark Unread
Ignore User
From:
Damnation
This Post:
0
69451.8
in reply to
69451.1
Date: 1/21/2009 11:58:38 AM
Overall Posts Rated:
34
פאלמר של ניר למכירה אנשים.
אם היה לי כסף...
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
To:
Damnation
This Post:
0
69451.9
in reply to
69451.8
Date: 1/21/2009 12:00:00 PM
Overall Posts Rated:
343
יש לך עד שבת
זה היה מהיר בקושי סיימתי ללחוץ על שלח על ההודעה של המכירה בפורום
Last edited by LA-Nir at 1/21/2009 12:00:47 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
Damnation
To:
LA-Nir
This Post:
0
69451.10
in reply to
69451.9
Date: 1/21/2009 12:03:17 PM
Overall Posts Rated:
34
חח גם אם המשחק בשבת היה בבית שלי והאולם היה מלא והייתי מקבל 100 אלף לא הייתי קונה יש לי די בעיות כספיות עכשיו...
בכל מקרה אם אני יקנה כבר שחקן זה יהיה קו קידמי
Mark Unread
Ignore User
From:
LA-Nir
This Post:
0
69451.11
in reply to
69451.10
Date: 1/23/2009 5:18:17 PM
Overall Posts Rated: