Kolejny mecz o wszystko przed nami, coś dużo w tym sezonie tego, co prawda raz w takim meczu potknęliśmy się o CT, a pomimo tego weszliśmy do następnej rundy, ale tym razem oby nie było takich kombinacji. Formę mamy na obwodzie i stąd atakujemy z obwodu:
(http://img218.imageshack.us/img218/618/holandia2fm3.jpg).
W kadrze nowy zawodnik - Wiktorian Cejba, powoli traciłem nadzieję, że go powołam, bo albo był kontuzjowany, albo wracał do formy po kontuzji, teraz jest zdrowy, nadrobił w między czasie braki i mam nadzieję pomoże nam w tym meczu, nawet a wręcz szczególnie w sytuacji gdyby Holandia ustawiła 3-2 w obronie. Oczywiście jest szansa, że Wiktorian nie zagra dobrze w tym meczu, ale na zmianie czeka Roch K. świeżo po skoku doświadczenia i mam nadzieję wesprze kolegę. Do ideału w ataku brakuje nam Juszczyka, ideał w obronie dzięki Gałązce na SFie jest osiągnięty.
Strefa 3-2 niby jest ryzyko, że trener rywali wbrew formie zagra atak w trumnie, ale wątpię, w każdym razie nie ma ryzyka nie ma zabawy. Granie każdy swego nic by nam nie dało w tym meczu, a skoro mam ryzykować i ustawiać się pod ich atak to ustawiłem 3-2. Jedyny problem to zbiórki po kontuzji Kubusa, no ale liczmy na naszą celność.