עוד מחזור מגיע לו ונגמרת לה העונה רוב המקומות בשני הבתים כבר סגורים חוץ מסאב שאחרי שני הפסדים רצופים הוא קצת מדרדר בתחתית נראה מה יהיה
'בית ב
Tira-Unit
KO_Bandits (68 - 98)
בנדיטס כנראה יסימו במקום הראשון הם הולכים לנצח פה מעל 30 הפרש ולי יהיה ממש קשה לנצח את כומפרבל מעל 30 הפרש בנדיטס ביתרון ביתיות בפליאוף ואולי גם בגמר הפליאוף העונה
macabi bet arye COMFORTEMBEL (111- 87)
אני מתחיל לצבור התלהבות אחרי שעליתי רגוע במשחק שעבר מול רעננה אני רוצה במשחק הזה סקור ממש גבוהה הולך לעלות בטקטיקה מהירה מאוד מקווה לנצח ולהשאיר סיכוי למקום הראשון למרות שאין לי כל כך סיכוי רק נס יוציא את בנדיטס מהמקום הראשון
(68 -95) hapoel messilot
מכבי רעננה 0-25 לרעננה
**david-bc** yakiryanus (125 - 111)
דויד גמר את הסיכוי שלו למקום השני ככל הנראה הוא שומר את כוחותיו לפליאוף הוא ינצח את המשחק פה אבל יהיה לו ממש קשה מול יקיר שיסיים רביעי העונה
'בית א
Hapoel Modiin
Lidor B.C Club (96-99)
לידור במשבר גדול אף פעם לא ראיתי את לידור מפסיד כל כך הרבה במיוחד שבעונה שעברה הוא גמר את הבית שלו עם רק 2 הפסדים בלבד אני חושב שהוא כבר חושב על פליאוף וכדי שיתחיל לקחת משחקים ברצינות ואולי לחשוב על חיזוק נכון אם הוא רוצה להשיג משהו העונה מול הקבוצה החלשה בליגה הוא כנראה לא יפסיד
Maccabi Nirman BC BuzzKillers (93- 80)
משחק טוב וחזק באז מגיע למשחק בבית שלו עם 2 ניצחונות מוצלחים ולאחר שטלאטול חוזר מפציעה באז במצב רוח טוב רגע לפני המשחקים הקריטיים של העונה אני חושב שהוא מאוד רוצה להגיע לפליאוף והוא יכול לעשות את זה עם ניצחון בממזור הזה מול ניר שמגיע למשחק לאחר רצף ניצחונות פשוט מושלם הוא מוכיח לכולנו מי הבעל הבית ולמי מגיע יותר את תואר האליפות ניר יקח את זה בשיניים
Ramat-Ilan Pilots HapoeL UsishkiN (125 -127)
במחזור שעבר ארבל הופתע בבית מול אוסישיקן שעכשיו מתחילה להפסיד יותר ויותר ארבל לא הולך להפסיד את המשחק הזה במיוחד שזה משחק שיכריע לו את ראשות הבית ארבל ינצח את המשחק הזה ולא יהיה לו קל מכייוון שאוסישקין שומרים טוב מבחוץ
atlanta gezer
Sub Genesis (97 -103)
סאב אחרי שני הפסידם רצופים והגיע הזמן שסאב יתחיל לראות מה הוא שווה אני חושב שהוא הראה לנו את זה אבל מול הקבוצות החזקות בבית שלו הוא הפסיד במשחק הזה מול קבוצה בינונית הוא חייב לקחת אם לא הוא יהיה בפליאוף התחתון סאב ינצח את זה על רגוע
שמעו משהו:
אתם יודעים כמה זמן לא הפסדתי בבית????? מאז עונה שעברה אז הקבוצה החזקה ביותר גודה גנגסטארס שכיום מועמדת לעלות לליגת העל הנתון הזה פשוט מדהים ניצחתי בבית קבוצות ממש חזקות כמו ניר ולידור ואוסישקין את בנדיטס ניצחתי גם זה נתון שממש מאפיין אותי ומה אפשר להסיק מזה???שהביתיות במשחק מאוד חשובה