Sveiki visiem U21 faniem!:)
Shodien mums ir pavisam neparedzeeta speele pret Izraeelu, jo:
Liidz pat nedeeljas beigaam nebija iedaliita speele uz pirmdienu pret zviedriju, izsleegshanas turniira sakaraa, taapeec peinjeemu leemumu izaicinaat uz draudziibeni kaadu valsti lai vareetu salikt standarta sastaavu kas attieciigi dereetu pret zviedriem..ja nu gadiijumaa BB izdomaa speeli iedaliit tikai 1dienaa, un ja nu darba apstaaklju gadiijumaa nepeetu tikt pie BB(kas shaubos vareetu notikt) bet nu tikvai taa labaak nodroshinaaties nekaa muljkjiigi peec tam zaudeet. Un taa arii notika BB Izsleegshanas speeli iedaliija tikai shodien bet taa ir uzlikta uz 3dienu...pfuuu....un tika atstaata shii manis sarunaata draudziibene, taa kaa mums shonedeelj ir 2 machi...shodien un 3dien izsleegsanas turniirs jau pret zviedriem..luuk taada vot komiska situaacija
Pats interesantaakais ir tas ka Liidz pat shim briidim BB nav na puspleesta vaarad bildushi kaapeec taada aizkaveeshnaas...vnk draudziibenes atstaaja un speeli paarnesa 2 dienas veelaak...vot tas gan man nu galiigi nepatiik no BB puses, nedz briidinaat neko neteikt taa vienkarshi klusumaa visu izdara un ar menedzeriem neko nerunaa, aciimredzot vai nu bija iesliigushi garajaa zapojaa vai kas nezinu...:DDD
Shodien speeleejam Run and Gun un Man to Man.
Ragans