כן חברים וחברים הגענו למחזור 20 היה מחזור נחמד שבוע שעבר בלי הרבה הפתעות כולל התבוסה של הפילוטס שהודיעו מראש שהם מוותרים על המשחק והניצחון של יקיר היה ידוע שהוא יכול להיות היה לא מעט תוצאות גבוהות דוגמאת הבנדיטס שניצחו 45 הפרש את טירה והפכו בזאת רשמית הקבוצה עם מאזן הסלים הטוב בליגה לידור עם 38 הפרש על מודיעין וסאב עם 26 הפרש על גזר 3 מחזורים לסוף העונה ובאמת ששום קבוצה לא בטוחה במקום שלה (אולי חוץ ממסילות ומודיעין)
בית א'
Lidor B.C Club
HapoeL UsishkiN 95-107
אוסישקין בבית לא מפסידים מישהו אמר פעם אני חושב שהם כן מפסידים בבית פשוט לידור בזמן האחרון לא מנצח בחוץ אני חושב שהם הוא יקח את המשחק ברצינות ולא יוותר לעצמו לידור יקח את זה ויבטיח כמעט סופית את הפליאוף הפסד והפליאוף כבר לא כל כך סגור
BuzzKillers
Sub Genesis 103-102
משחק קודם בין שתי הקבוצות היה משחק הסיבוב לפי דעתי מה לא היה בו קליעה על הבאזר הארכה החמצות בשניות האחרונות לפי דעתי הפעם המשחק יהיה קצת יותר לטובת הקבוצה הביתית שבו סאב יצליח להבטיח את המקום ה 5 לפחות ובאזז יחשוב על משחקי ההצלבה והדראפט כל תוצאה אחרת מסבכת את העניינים עוד יותר בתחתית
Ramat-Ilan Pilots Hapoel Modiin 84-80
משחק קודם היה צמוד אבל אז עוד היה למודיעין כמה שחקנים שיכלו לעשות משהו בנידון הפילוטס לוקחים בלי מאמץ מיותר
Maccabi Nirman BC atlanta gezer 101-78זה בערך היה נקודת המפנה של העונה מבחינתי אחרי הניצחונות על סאב ובאזז והניצחון המוחץ על גזר קבוצות התחילו לשים לב אלי וזה הוביל לשרשרת של 3 הפסדים רצופים ולתובנות חדשות שלי על המשחק ועוד משחק טלויזיה והפעם אני בא עם מומנטום קטן של כמה ניצחונות ליגה רצופים אז נקווה לטוב
בית ב'
KO_Bandits מכבי רעננה
95-74 לבנדיטס
מחזור קודם זה נגמר ב 21 הפרש לבנדיטס בבית ואחרי תקופה שנראתה לא טובה לבנדיטס הם די התעוששות במשחקים האחרונים ונתנו כמה תוצאות יפות אני חושב שהמשחק הזה יגמר כבר במחצית לטובת הבנדיטס
COMFORTEMBEL
yakiryanus 99-111
תוצאה יפה נגמר בסיבוב הקודם יקיר מגיע לפה עם מומנטום חיובי ואופציה להגיע למקום השלישי בפליאוף אני לא חושב שבבית שלו יש לו סכנה גדולה מדי מקומפטורבול
macabi bet arye **david-bc** 97-94
בבית עומר ניצח בשיניים אבל מאז עברו הרבה מיים ונראה שעומר התחזק ודוד רק נחלש המשחק הזה הולך להגיד לא מעט בנוגע למיקום הסופי של הקבוצות דוד יכול לאבד את המקום השלישי ועומר יכול לאבד את המקום הראשון יהיה משחק מעניין ועומר גם אסף התלהבות במשחקים האחרונית שתעזור לו
hapoel messilot
Tira-Unit איזה משחק משחק המחזור אני אומר לכם שתי הקבוצות במאזן זהה טירה בבית (או בחוץ) לא מנצחת ומסילות נאבקת איתה על המקום האחרון מלחמת התשה הולך בין 2 הקבוצות האלה אם מסילות יכולים להתאושש במשחק הזה להימלט מהמקום האחרון? אני חושב שלא ושיגמר 25-0 לבוטירה
במשך שבוע טוב ומשחקים מוצלחים
Last edited by LA-Nir at 1/27/2009 1:32:42 PM
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain