טוב העונה הולך ונוזלת לנו מהידים עוד שבוע אחד בלבד וזה נגמר כן ביום שבת הקרוב המחזור האחרון אבל לפני זה יש לנו מחזור אחד לפני האחרון שיכול לקבוע גורלות אפילו יותר מהמחזור האחרון היה כמה הפתעות במחזור הקודם וכמה הפתעות קצת יותר צפויות משחקים טובים ומשחקים פחות טובים ונעבור להימורים
בית א'
Sub Genesis Lidor B.C Club 85-105
לידור בבית ובחוץ זה שתי קבוצות נפרדות הבעיה של לידור שסאב בבית ובחוץ זה עדיין אותה קבוצה המשחק הזה הולך לקבוע הרבה לשתי הקבוצות כנראה שהמנצחת פה תהיה הקבוצה שתעלה לפליאוף לידור באמת בתקופת שפל שהוא לא זוכר מתי היה לו סיבוב עם 3 הפסדים לפי דעתי ההפסד הרביעי אבל הולך לבוא פה
HapoeL UsishkiN
BuzzKillers 110-107
אוסישקין עוד קבוצה שבבית ובחוץ נראת שונה לחלוטין בבית היא מביסה את לידור וארבל ובחוץ היא מובסת על ימין ועל שמאל משחק חשוב ביותר לאוסישקין שאם הוא מפסיד פה הוא יכול להפסיד את המקום השני ואם הוא מנצח פה הוא יכול לעלות חזרה למקום הראשון כי אני מתכוון ללכת חזק על המשחק מול ארבל כי הוא עלול לקבוע לי את המקום השני באזז מבחינתו די גמר את העונה עוד נשאר לו הפליאוף התחתון שהוא מתחיל להתרגל לו יותר מדי יהיה משחק מעניין שיכול ללכת לכל מקום
Hapoel Modiin Maccabi Nirman BC 83-76משחק סופר חשוב לי פה ניצחון והמקום השלישי בטוח אצלי ואולי גם המקום השני בהשיג יד הפסד ואני עוד עלול ליפול למקום הרביעי סיבוב קודם המשחק הזה היווה שרשרת של 3 הפסדים רצופים שאחריה רצף של ניצחונות נראה האם המשחק הזה יהווה עוד שרשרת הפסדים או יתוסף לשרשרת הניצחונות
atlanta gezer
Ramat-Ilan Pilots 106-112
המשחק הזה לא הולך להיות בעיה גדולה עבור ארבל בבית מול גזר באנקר בטוטו
בית ב'
yakiryanus
KO_Bandits 104-122
אחרי הפסד חוץ מפתיע לרעננה הבנדיטס הולכים לחזור לניצחונות כי יקיר בחוץ הוא לא הדבר הכי מפחיד שיש
מכבי רעננה
COMFORTEMBEL 65-63
נלך על הפתעה פה וניצחון של קומפטורבול על רעננה למה? ככה
Tira-Unit
macabi bet arye 62-82
איזה הפסד צורם בנקודה אחרי שהוביל כל המשחק היה לעומר נגד דוד אבל מה שכן זה היה רק נקודה אחרי קראנץ של דוד שלדעתי היה די טעות עומר פספס הזדמנות להיות במקום הראשון היום בבית ונראה לי שהוא הולך להוציא את העצבים על טירה
**david-bc** hapoel messilot 135-95
רגע....רגע.... תראו איך אני חוזה עתידות ויודע כמה יגמר המשחק 25-0 לדוד
טוב חבירים למה יש פה הרגשת אס"ק? זה לא מתאים אני רוצה הימורים
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain