BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > מחזור 21 הימורים

מחזור 21 הימורים

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
70893.1
Date: 1/31/2009 2:31:25 PM
Overall Posts Rated:
343343
טוב העונה הולך ונוזלת לנו מהידים עוד שבוע אחד בלבד וזה נגמר כן ביום שבת הקרוב המחזור האחרון אבל לפני זה יש לנו מחזור אחד לפני האחרון שיכול לקבוע גורלות אפילו יותר מהמחזור האחרון היה כמה הפתעות במחזור הקודם וכמה הפתעות קצת יותר צפויות משחקים טובים ומשחקים פחות טובים ונעבור להימורים

בית א'

Sub Genesis Lidor B.C Club 85-105

לידור בבית ובחוץ זה שתי קבוצות נפרדות הבעיה של לידור שסאב בבית ובחוץ זה עדיין אותה קבוצה המשחק הזה הולך לקבוע הרבה לשתי הקבוצות כנראה שהמנצחת פה תהיה הקבוצה שתעלה לפליאוף לידור באמת בתקופת שפל שהוא לא זוכר מתי היה לו סיבוב עם 3 הפסדים לפי דעתי ההפסד הרביעי אבל הולך לבוא פה

HapoeL UsishkiN‎ BuzzKillers 110-107

אוסישקין עוד קבוצה שבבית ובחוץ נראת שונה לחלוטין בבית היא מביסה את לידור וארבל ובחוץ היא מובסת על ימין ועל שמאל משחק חשוב ביותר לאוסישקין שאם הוא מפסיד פה הוא יכול להפסיד את המקום השני ואם הוא מנצח פה הוא יכול לעלות חזרה למקום הראשון כי אני מתכוון ללכת חזק על המשחק מול ארבל כי הוא עלול לקבוע לי את המקום השני באזז מבחינתו די גמר את העונה עוד נשאר לו הפליאוף התחתון שהוא מתחיל להתרגל לו יותר מדי יהיה משחק מעניין שיכול ללכת לכל מקום

Hapoel Modiin Maccabi Nirman BC 83-76

משחק סופר חשוב לי פה ניצחון והמקום השלישי בטוח אצלי ואולי גם המקום השני בהשיג יד הפסד ואני עוד עלול ליפול למקום הרביעי סיבוב קודם המשחק הזה היווה שרשרת של 3 הפסדים רצופים שאחריה רצף של ניצחונות נראה האם המשחק הזה יהווה עוד שרשרת הפסדים או יתוסף לשרשרת הניצחונות

atlanta gezer Ramat-Ilan Pilots 106-112

המשחק הזה לא הולך להיות בעיה גדולה עבור ארבל בבית מול גזר באנקר בטוטו

בית ב'

yakiryanus KO_Bandits 104-122

אחרי הפסד חוץ מפתיע לרעננה הבנדיטס הולכים לחזור לניצחונות כי יקיר בחוץ הוא לא הדבר הכי מפחיד שיש

מכבי רעננה COMFORTEMBEL 65-63

נלך על הפתעה פה וניצחון של קומפטורבול על רעננה למה? ככה

Tira-Unit macabi bet arye 62-82

איזה הפסד צורם בנקודה אחרי שהוביל כל המשחק היה לעומר נגד דוד אבל מה שכן זה היה רק נקודה אחרי קראנץ של דוד שלדעתי היה די טעות עומר פספס הזדמנות להיות במקום הראשון היום בבית ונראה לי שהוא הולך להוציא את העצבים על טירה

**david-bc** hapoel messilot 135-95

רגע....רגע.... תראו איך אני חוזה עתידות ויודע כמה יגמר המשחק 25-0 לדוד

טוב חבירים למה יש פה הרגשת אס"ק? זה לא מתאים אני רוצה הימורים

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: omer

This Post:
00
70893.2 in reply to 70893.1
Date: 1/31/2009 3:38:13 PM
Overall Posts Rated:
2828
מה אני יכול להגיד על העונה הדי מוזרה הזאת שלימשחק לפני אחרון בעונה ואני מתחיל לחשוב על פספוס גדול
בית א'

לידור במשבר נוראי זוהי ההזדמנות שלו לצאת מזה בבית מול סאב סאב רוצה פליאוף עליון ניצחון פה והוא משיג מקום רביעי הפסד פה והוא כנראה אסיים במקום החמישי בסוף העונה סאב יעשה זאת בצורה חלקה ביותר

קבוצה שמבוסססת על שמירה מבחוץ מול קבוצת פנים די חזקה הביתיות תשפיע פה וגם הטקטיקה

ניר בדרך לניצחון שמקרב אותו למקום השני בתנאי שאוסיקין תפסיד במשחקים הקרובים לדעתי היא תפסיד אבל בכל מקרה מודיעין לא תזיז לניר החזק

ניצחון פה ומסיים סופית את המקום הראשון ארבל בטח יעלה רגוע אבל הוא צריך להיזער מגזר שהוציאו ציון 8 דרגה 2 במשחק מול ניר במחזור שעבר(ולניר יש הגנה חזקה) ארבל אני מניח אזהר מהקליעה הפנימית של גזר

בית ב'

ניצחון פה וגומר סופית את המקום הראשון לא יודע מה יהיה כי יקיר יכול להפתיע בעיקר מול קבוצה שהפסידה לרעננה על נורמאל לדעתי בנדיטס ינצח בקלות

משחק טוב בין שתי קבוצות שנלחמות על חייהם בליגה רעננה גמרו את הסיפר ע"י ניצחון מפתיע על הבנדיטס ולדעתי רעננה חזקים יותר מכומפרבל שבדרכה לליגה 4 חזרה

כן מה אני יכול להגיד על העונה הזו עונת פספוס ככה אני מכנה אותה אתם שואלים למה?היו המון משחקים שהיתי אמור לנצח והפסדתי ולא רק זה גם בנדיטס הפסידה באותו מחזור והיו לי 5 הזדמנוית להיות במקום הראשון זה קרה במחזור שבו באז ניצח אותי ובנדיטס הפסידו אין לי מזל גם במשחק נגד רעננה שהפסדתי זה קרה במחזור שעבר מול דויד שהפסדתי ובנדיטס הפסידו גם לרעננה בקיצור אין לי מזל אני יכלתי להיות מקום ראשון בהפרש של 2 ניצחונות מול בנדיטס מקווה שמול טירה לא יקרה לי את אותו הדבר

25-0 לדויד

This Post:
00
70893.3 in reply to 70893.1
Date: 1/31/2009 3:41:55 PM
Overall Posts Rated:
3434
אס"ק אה?
אולי אס"ע אוירת סוף עונה.
אני כבר בתוך זה שאני מקום 6 ואני חושב איך כן להתמודד עם זה.
מול טירה כנראה לא תיהיה לי בעיה..
העונה מאוד מאוד חשוב לי הדראפט והוא ישפיע עלי יותר בטווח הארוך מאשר בקצר.

בית א'

תכלס משחק טוב כי כולנו יודעים מה לידור שווה בבית וגם מה סאב שווה בכל מצב בית חוץ דקה 10 ודקה 40.
יהיה משחק מעניין שלדעתי יתפוצץ ללידור בפרצוף משום שהוא משחק עם 8 שחקנים וזה עושה לו כושר גרוע מאוד ובסוף זה יכריע וסאב יקח את זה.

כמו שאמרתי מקודם אני בונה כבר על מקום שישי אבל ניצחון פה לא יזיק לי.
נראה מה אני יכול לתת.

פשלה בסיבוב הקודם לא תחזור על עצמה וניר ימשיך ברצף הנצחונות האין סופי שלו שכנראה ימשך עד עונה הבאה.

אני לא יודע מה ארבל מתכנן ובטח הוא יעלה רגוע עם מחליפים אבל גם ככה הוא יקח את זה כי לגזר אין קו אחורי.

בית ב'

בנדיטס בבית יקיר בחוץ עונה לא משהו של יקיר.
המשחק של באנדיטס. אין לי מה לפרט הרבה.

לא נראה לי שזה מענין מישהו אבל אני בעד כומפטובל שלא יסבתך לי פה משהו במשחקים נ"י

קשה קשה מה אני יגיד.
עומר עם איזה התלהבות 10 ואפילו בלי דבוסי הוא ינצח פה בקלות שימשיך לעלות רגוע.

נלך פה על הימור, אולי מסילות יפתיעו?
25-0

This Post:
00
70893.4 in reply to 70893.3
Date: 2/1/2009 9:42:13 AM
Overall Posts Rated:
88

הפעם אני לוקח את הזכות לא להמר על המשחק שלי. לידור בבית זאת קבוצה חזקה מאוד. מפחיד.

מולי מראה רמת מעורבות גדולה הרבה יותר במשחק, ואצלו זה בא לידי ביטוי בניצול טוב יותר של הפוטנציאל שיש בסגל שלו. האם זה יספיק נגד באז בחוץ? לאור התוצאות האחרונות, זאת ממש לא תהיה הפתעה, אם אוסישקין יצליחו להשיג עוד ניצחון, אבל לבאז אין מה להפסיד, הוא ישחק על הכבוד, ואני מאמין שינצח

סיבוב שלם ניר מחכה לנקום במודיעין על ההפסד המגוחך בחוץ. עכשיו בבית הוא יראה לכולנו, איך עושים נקמה מתוקה.

ארבל בבית, יעלה רגוע ויקווה לא למעוד. הוא גם יצליח, כנראה

לבנדיטס יש מאץ' מצוין מול יקיר ובבית זה יספיק

ברעננה קומפורטמבל כמעט נצחה. בבית זה צפוי להיות יותר קל, אבל רעננה קבוצה די טובה ואלמלא כושר גופני לקוי וספסל חלש, היתה יכולה להיאבק ברצינות על הפלייאוף. במשך 3 רבעים רעננה תוביל. ברבע האחרון קומפורטמבל תסגור ואולי גם תנצח. אני אישית חושב שרבע אחרון טוב לא יספיק לה הפעם

עומר צובר התלהבות לקראת הפלייאוף, וטירה לא תהיה הקבוצה שתפריע לו בדרך. הבאנקר הכי בטוח בטוטו, חוץ מהמשחק הבא.

דוד יעלה רגוע ויקווה לתקן את נזקי הקרנץ'. יש לי הרגשה שהוא מסוגל לנצח את המשחק הזה

:)

From: LA-Nir
This Post:
00
70893.5 in reply to 70893.4
Date: 2/3/2009 12:18:52 PM
Overall Posts Rated:
343343
מדהים אין תגובות

כזה יובש לא ראיתי הרבה זמן חזרתי לליגה 4?

טוב אצלי 37 הפרש סוף רבע שלישי בחיים לא ראיתי כל כך הרבה הבדל בכמות העברות וזה דפק לי את הפורם לאחד השחקנים שלי ששמתי עוד מחליף ובנתיים נראה שהוא ישחק 40 דקות 17 עברות אצלי 4 אצל מודיעין

This Post:
00
70893.6 in reply to 70893.5
Date: 2/3/2009 12:26:04 PM
Overall Posts Rated:
3434
אני מוביל בסביבות ה-20 הפרש על אוסישקין בערך מתחילת הרבע השלישי.

חזרתי לפני איזה שעתיים מטיול של יומיים.

למישהו מתחשק לעדכן ממשחקים אחרים?

This Post:
00
70893.7 in reply to 70893.6
Date: 2/3/2009 12:50:21 PM
Overall Posts Rated:
88
סה"כ אין הפתעות במחזור הזה. שלושת המשחקים היחידים שהיה אולי ספק כלשהו לגביהם הסתיימו בניצחון ברור של באז על אוסישקין, ניצחון שלי על לידור וניצחון של רעננה על קומפורטמבל.

אני דוקא מרוצה מאוד מהניצחון שלי, כי הבית של לידור זה לא מקום קל לנצח בו במיוחד כשעליתי על רגוע, כדי להשאיר לי צ'אנס אם אני אגיע במקרה לפלייאוף

עכשיו הכל תלוי בי. אם אנצח את אוסישקין בבית - אני בפלייאוף, ואם אפסיד - אני חייב הפסד של לידור, כי הפרש הסלים שלו עדיין טוב יותר

This Post:
00
70893.8 in reply to 70893.7
Date: 2/3/2009 12:53:54 PM
Overall Posts Rated:
343343
תוצאות די צפויות בגדול אבל המצב די נסגר העונה מבחינת הטבלאות אלה אם הולך להיות הפתעות שאני לא מאמין שיהיה עוד במחזור האחרון

From: omer
This Post:
00
70893.9 in reply to 70893.8
Date: 2/3/2009 1:05:04 PM
Overall Posts Rated:
2828
כן אני מאוד מרוצה חברים מהניצחון שלי היום על טירה עם 57 הפרש כן ולא תאמינו כי לפי החישובים שאני עשיתי כאשר בנדיטס ניצח את יקיר ב9 הפרש ואני ניצחתי ב57 הפרש אז לא תאמינו כי אני ובנדיטס משתוויםבהפרשי סלים של שננו לשננו יש הפרש סלים העומד על 258 נק וכיוון שנאי קלעתי יותר נקודות מבנדיטס אני במקום הראשון

From: Undergiver

To: omer
This Post:
00
70893.10 in reply to 70893.9
Date: 2/3/2009 1:13:28 PM
Overall Posts Rated:
88
כן, ועכשיו אתה צריך לקוות שהבנדיטס לא ינצחו את קומפורטמבל ביותר מ 25 נקודות.

השינויים שיכולים עוד לקרות בטבלה בשבוע הבא:

בית ב' - אם בנדיטס ינצחו כאמור ביותר מ 25 נקודות, הם ישתלטו על המקום הראשון שוב

בית א - אם אני אפסיד לאוסישקין, ולידור ינצח את באז (אפשרות מאוד סבירה) לידור יחזור ויעקוף אותי.

אפשרות נוספת פחות סבירה - אם באז ינצח בהפרש של למעלה מ 42 נקודות את לידור - הוא יעלה למקום החמישי וידרדר את לידור לפלייאוף התחתון. נראה לי שגם לידור וגם באז לא מעוניינים בתוצאה כזאת

This Post:
00
70893.11 in reply to 70893.10
Date: 2/3/2009 1:17:29 PM
Overall Posts Rated:
3434
חחח אני בהחלט לא בונה על ניצחון 42 הפרש
על ניצחון אולי כן.
גם אם אני ינצח, לא בטוח שאני יעלה מקום.