BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > סיכום עונה 7

סיכום עונה 7

Set priority
Show messages by
From: omer
This Post:
00
71049.1
Date: 2/1/2009 3:38:42 PM
Overall Posts Rated:
2828
כן חברים רגע לפני הפליאוף אני פותח את הדיון הזה לגבי כל העונה שהייתה אנשים יעזבו בסוף העונה וסיפור האליפות עדיין לא גמור .לי אישית היו רגעים מאוד יפים ורגעים לא יפים בעיקרון אני יכול להיות מרוצה מזה שהגעתי לאן שהגעתי אחרי עונה עם מלא טעוית ושגיאות אבל איך אומרים? מטעויות לומדים
השאלות נוגעות על הקבוצה שלכם ספציפית ועל הליגה עצמה מצטער שזה יצא ארוך מאוד אני מעוניין לשמוע את דעתכם

הנה השאלון:

השחקן שהכי אכזב אותכם העונה:
האם אתם מרוצים מהציפיות שלכם מתחילת העונה:
הקבוצה הכי חזקה העונה:
הקבוצה המפתיעה:
הקבוצה המאכזבת
הקבוצה שהשתפרה הכי הרבה העונה:
המפגש שהכי חששתם/נלחצתם ממנו:
המשחק שהתברר כהכי קשה שהיה לכם העונה:
הקבוצה ההגנתית ביותר:
הזר הטוב ביותר:
הישראלי הטוב ביותר:
שחקן העונה שלכם(MVP Regular Season):
גילוי העונה(שחקן שבו הכי הופתעתם לטובה העונה)):
השחקן שהכי היית רוצה לראות אצלך:
העברת העונה:
מאמן העונה :
חמישית ההעונה:
השחקן המשתפר של ההעונה:
משחק העונה (המשחק הטוב ביותר ההעונה):

ותשקיעו כן?י

To: omer
This Post:
00
71049.2 in reply to 71049.1
Date: 2/1/2009 3:46:09 PM
Overall Posts Rated:
2828
אני יודע שהעונה עדיין לא נגמרה והכול עדיין פתוח אז אני אבין אותכם אם תגיבו אחרי המשחק ביום שלישי ומקווה שלא תכעסו עלי שאני כבר מסכם ת'עונה שעדייין לא נגמרה :)

From: Damnation

This Post:
00
71049.3 in reply to 71049.2
Date: 2/3/2009 12:23:44 PM
Overall Posts Rated:
3434
כמה שהעונה עברה מהר...המון הפתעות.
אני יתייחס פה בעיקר לקבוצה שלי.

השחקן שהכי אכזב אותכם העונה: הסנטר שלי שלדעתי יכול לעשות יותר וגם יש לו אחלה כושר משחק, כנראה זה היכולת שלו.

האם אתם מרוצים מהציפיות שלכם מתחילת העונה: תאמת בתחילת העונה שראיתי ששלוש קבוצות מליגה ארבע עלו לבית, והפחד היחיד שלי היו הטייסים ולידור, חשבתיש אנייסיים בקלות בפלייאוף עליון.
לאט לאט ראינו שאף אחד לא פראייר וכולם יכולים להלחם על האליפות.
בתכלס זה לא מה שציפיתי אבל אני לא יותר מדי מאוכזב.

הקבוצה הכי חזקה העונה:
אני מתלבט תאמת בין הטייסים לניר.
קבוצת ההגנה וקבוצת ההתקפה.

הקבוצה המפתיעה:
ללא ספק ניר שבא אלינו מליגה 4 ועשה לנו בית ספר במשחקים.

הקבוצה המאכזבת:
אני חושב שאני שכולם כולל אני ציפו ממני לפלייאוך עליון ולאיים הרבה יותר ותראו איפה אני.

שוב אני יגיד ניר, שממשחק למשחק הוא רק מתחזק.

המשחק נגד בית אריה.
היה מאוד חשוב לי ודי הלחיץ אותי.

אממ..נראה לי המשחק הראשון שלי נגד סאב.
מה לא היה שם? הארכות זריקות על השעון החטאות על השעון..

הקבוצה ההגנתית ביותר:
נירמן בלי הרבה דיבורים.

הזר הטוב ביותר:
נלך על דובסקי של בית אריה?

הישראלי הטוב ביותר:
הוכפלד.

של הקבוצה שלי?
כמובן שהפאוור המצויין שלי שכל משחק סחב את הקבוצה והנהיג אותם.

קשה לי לענות על זה כי אני לא עוקב יותר מדי אחרי שקחנים אחרים.

או ונסאובר של גזר, או הוכפלד.

העברת העונה:
אין לי מושג..

מאמן העונה :
ניר

חמישית ההעונה:
פוינט - דובסקי
סמול - אלפסי
שוטינג - הוכפלד
פאוור - טאלטוואל שלי
סנטר - ונסאובר

השחקן המשתפר של ההעונה:
לא שאלת כבר?

משחק העונה (המשחק הטוב ביותר ההעונה):
לא עוקב יותר מדי אחרי משחקים אחרים, אבל שלי נגד סאב במחזור הראשון היה מטורף.

This Post:
00
71049.4 in reply to 71049.3
Date: 2/7/2009 4:00:05 PM
Overall Posts Rated:
343343

היה לי שחקן ספרדי די בניתי עליו והבחור פשוט לא סיפק את הסחורה פשוט היה ביזיון ו2 משחקים לפני שמכרתי אותו התחיל לתת משחקים כמו נגד המשחק נגד הבנדיטס הוא לקח כמה ריבאונדים שנתנו לי את המשחק בסוף

אני ציפיתי לסיים מקום 6 אני מקום 2 נראה לי שכן

הקבוצה הכי חזקה העונה:

ארבל ארבל ארבל מוביל את הליגה ובצדק

הקבוצה המפתיעה:

סאב גנסיס ללא ספק הקבוצה המפתיעה אחלה מאמן מוציא את המקסימום מהמשחק ומהשחקנים אני הימרתי עליו מקום 5 בתחילת העונה ואני מאמן שלא היה חסר הרבה כדי שיגיע למקום יותר גבוהה

הקבוצה המאכזבת

ללא ספק יש תיקו פה בין 2 קבוצות באזז ולידור באזז מראה במחזורים האחרונים שיש לו מה למכור ולידור פשוט בהתרסקות תהומית וגם נעלם מהפורום

אני אלך על הקבוצה שלי הקבוצה אחרי המשחקים הראשונים נראתה כאילו היא עוד הולכת לרדת ליגה ובסופו של דבר סיימתי את שני הסיבובים האחרונים במאזן של 7-1 כל אחד מהם

סאב גנסיס בחוץ סיבוב שלישי זה היה משחק שקבע המון בישביל 2 הקבוצות ואני שמח שניצחתי אותו אחרי 2 הארכות מטורפות שפעמיים מוטי חזר עם שלשה בשניות האחרונות פשוט היה טירוף

המשחק הראשון נגד מודיעין היה קשה הרבה יותר מדי פשוט לא היה מובן ההפסד הזה

הקבוצה ההגנתית ביותר:

לפי תוצאות הקבוצה שלי

הזר הטוב ביותר:

לפי הנתונים בלדב אני אלך על סטפנו שלי למרות שאני לא אוהב ללכת על הקבוצה שלי ובאמת זה כבר פעם שלישית שאני עושה את זה אבל הוא פשוט מאז שהוא בא פשוט איזן את הקבוצה בצורה מדהימה

הישראלי הטוב ביותר:

הוכפלד כבר אמרנו?

שחקן העונה שלי הוא סטפנו לרפי היה כמה משחקים לא טובים וסטפנו פשוט שמר על יציבות לאורך כל הדרך והיה משחקים שנראה כאילו הוא משחק לבד

אני הולך על הקבוצה שלי שוב כי אני לא ממש יודע את הנתונים של שאר הקבוצות לכן אין שחקן שבאמת הפתיעה אותי אצל קבוצה אחרת ואני אלך על ריקו האמריקאי שלי שהבאתי אותו בתור מתאמן בתחילת העונה בגלל מחסור במתאמנים ואני ממש לא מצתער על זה

הוכפלד אני אגיד רק בגלל שסגל הגבוהים שלי די סגור אז אין לי ממש מקום לוסוור של גזר

העברת העונה:

שוב סטפנו שלאיזן לי את הקבוצה

מאמן העונה :

מוטי סאב גנסיס אמרתי כבר כל מה שיש להגיד מאמן גדול לוקח את מה שיש ומוציא 125% משם

חמישית ההעונה:
(מוותר אין לי זמן

משחק העונה:

המשחק שלי נגד סאב היה הזוי ירד לי 10 שנים מהלב 2 הארכות בשניות האחרונות ובסות התפוצצות של השחקנים שלי בהארכה השניה אחד המשחקים שיש לזכור

טוב אני אסכם קצת את העונה שלי רציתי וחשבתי שאני אסיים מקום 6 בתחילת העונה בסוף נגמר מקום שני לא ממש מאכזב הקבוצה עברה לא מעט מהפכים לקראת סוף העונה כאשר 3 שחקנים מכזיים עזבו והגיעו כמה חדשים שעדיין מתרגלים למסגרת נקווה לפליאוף טוב ומוצלח

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
71049.5 in reply to 71049.1
Date: 2/7/2009 5:23:40 PM
Overall Posts Rated:
2828
ת'אמת אין שחקן אצלי בקבוצה שאכזב אותי כל הסגל שלי העונה נתן את כל מה שהוא יכול אני מאוד מרוצה מהשחקנים שלי שנתנו עונה פשוט מושלמת וזהו אני שמח על בחירת שחקנים טובה ובניית קבוצה טובה שמגיע לה להיות במקום שהיא נמצאת
חחח איזה שאלה זו? ברור שכן מקום ראשון העונה אחרי רדיפת המקום הראשון כל העונה אחרי בנדיטס הצלחתי להשיג את המטרה שלי ולהשיג את המקום הראשון בבית בתחילת העונה העונה הזו הפכה להיות טעות אחת גדולה אחרי מכירת שחקן מאוד משמעותי בקבוצה וחשבתי שאני לא אלחם על שני המקומות הראשונים אבל מסתבר שמומו טובי הפך להיות שחקן מוביל בקבוצה והוא זה שהוביל את הקבוצה למקום הראשון
הקבוצה הכי חזקה העונה:
הקבוצה החזקה ביותר העונה היא הטייסים למרות שהיתי אומר לנצח אותם בחוץ על רגוע והפסדתי רק ב2 נקודות הם קבוצה חזקה בהחלט עם הוכפלד וקרפנקו הקבוצה הזו מועמדת לאליפות העונה
הקבוצה המפתיעה:
כן אני מסכים עם ניר סאב גניס היא הקבוצה המפתיעה העונה קבוצה חזקה מאוד שבתחילת העונה סימנתי אותה כיורדת אז אני מבקש סליחה מסאב אני מקווה שהוא יסלח לי אבל סאב באמת קבוצה חזקה שאולי תיקח אליפות בעונה הבאה כי העונה לדעתי יש קבוצות חזקות ממנה שהיא כנראה לא תתמודד מולם
הקבוצה המאכזבת
לדעתי לידור ובאז שניהם יקחו ביחד את התואר הזה לידור שכולם סימנו אותו כמועמד לעלייה לליגה 2 אפילו לא הגיע לפליאוף וזו עונה נוראית בשבילו ובאז שסימנו אותו כמקום שלישי העונה שוב מסיים בפליאוף התחתון עונה שנייה ברציפות וזו עונה שהוא באמת ירצה לשכוח
אממ ניר לדעתי משתפר ממשחק למשחק מוציא ציונים בהגנה שכל קבוצה הייתה חולמת למיונים כאלה ללא ספק מגיע לו התואר הזה
היו מלא מפדשים אבל אני בעיקר יגיד שניים אחד מול ניר והשני מול באז מול ניר נלחצתי מהמפגש כי ידעתי שאני משחק בבית ובבית שלי זה מאוד קשה לשחק כי לא הפסדתי מעל עונה בבית ואני שמח שניצחתי את הקבוצה שמועמדת לאליפות כרגע ובאז כי אני יודע ששננו שני קבוצות שקולות ביחסיהם ואנחנו יכולים לראות זאת בוצאת המשחק אני שקלתי להקרינץ מולו אבל מסתבר שקראנץ היה הורס לי את ההמשך אז אחרי שתי עונות שאני משחק מול באז בבית שלו אני מקווה שבעונה הבאה אני אפגש איתו בבית שלי ככה יהיה לי יתרון
המפגש הכי קשה שלי העונה הוא ללא ספק מול הבנדיטס כולם יודעים מה קורה שבנדיטס מקריצים? הם מנצחים אז אחרי שהם הקריצו עלי ואני החזרתי גם בקראנץ המשחק הזה היה הכי קשה שהיה אני שמח שהצלחתי לנצח את המשחק הזה נראה מה יהיה בפליאוף האם אנצח אותם שוב בבית? נחייה ונראה
הקבוצה ההגנתית ביותר:
אני אלך על ניר לפי התוצאות
הזר הטוב ביותר:
כיוון שאין לי זר אני אלך על סטפנו של ניר ללא ספק שחקן פשוט אדיר שניר קנה במחיר טוב
הישראלי הטוב ביותר:
הוכפלד
כן שחקן העונה אצלי הוא הש"ג שלי בן ה18 שחקן שהביא לי את המקום הראשון במו ידיו אני מקווה מאוד שהוא ימשיך אצלי עוד כמה עונות כי הוא באמת שחקן שכל אחד היה רוצה
שוב הש"ג שלי בן ה18 מומו טובי רק בן 18 והוא השחקן הטוטב ביותר בקבוצה בגיל כל כך צעיר
כיוון שנאי צריך גבוהה טוב אני אלך על סטפנו
העברת העונה:
סטפנו כבר אמרתי?
מאמן העונה :
לניר מגיע התואר הזה ללא ספק קבוצה שרק העונה עלתה לליגה בן הקשות שיש בכל ליגות 3 ומשיג מקום שני בבית כל הכבוד לו מגיע לו
חמישית ההעונה:
פ"ג: למרות שנאי ל אוהב להגיד שחקנים שלי אבל אני אלך על דבוסי שהוא שחקן נהדר
ש"ג:אני אלך על רפי מירוב
ס"פ: הוכפלד
פ"פ:טאלטול של באז
סנטר:סטפנו של ניר
השחקן המשתפר של ההעונה:
מומו טובי כמר אמרתי
משחק העונה (המשחק הטוב ביותר ההעונה
משחק העונה שלי היה מול בנדיטס שכבר הסברתי עליו

From: Undergiver

This Post:
00
71049.6 in reply to 71049.1
Date: 2/11/2009 3:20:21 AM
Overall Posts Rated:
88
השחקן שהכי אכזב :

האמת אף שחקן לא ממש אכזב אותי. הרכז שלי עמיקם לא שמר על כושר משחק מספיק טוב למרות חלוקת דקות נכונה ולכן אחוזי הקליעה שלו היו מאוד מאכזבים והוא הפך מהר מאוד לרכז מחליף במרבית המשחקים

ציפיות מול ביצוע:

הציפיות שלי היו מאוד לא מבוססות, כי לא הכרתי אף אחת מהקבוצות, אבל בתחזית של תחילת העונה, הערכתי שאצליח לסיים במקום 5. עמוק בלב קיויתי להשתחל לפלייאוף. זה בדיוק מה שהשגתי, כך שאין לי תלונות. לקראת סיום העונה התחלתי להאמין שאני יכול אולי לעשות אפילו יותר מזה, אבל גם ככה אני מאוד מרוצה

הקבוצה הכי חזקה העונה:

לארבל ולניר יש קבוצות מאוד חזקות. מבחינת הסגל - לארבל יש עדיפות. מבחינת ניצול הפוטנציאל, לניר יש עדיפות

הקבוצה המפתיעה:

אני חייב לומר אוסישקין. רצף הניצחונות בסיבוב הראשון, הניצחון על הטייסים בסיבוב השני, הם מצליחים להפתיע אותי כל פעם מחדש

הקבוצה המאכזבת

לידור. גם בגלל שלידור הציב את עצמו כמועמד לניהול הנבחרת, וגם בגלל הרקורד בעונה שעברה - ציפיתי מלידור להגיע בקלילות לפלייאוף

הקבוצה המשתפרת:

ללא ספק הקבוצה של ניר. יש לו הבנה טקטית עמוקה,
ראייה לטווח ארוך, ואלמלא כמה הפסדים באדיבות המנוע והמזל הרע, עוד היינו מוצאים אותו במקום הראשון בבית.

המפגש הכי מלחיץ:

הטייסים בחוץ בפלייאוף. משחק מפחיד שנורא רציתי לנצח ולא הצלחתי. בעונה הסדירה, משחק מלחיץ במיוחד היה המשחק נגד ניר במחזור השני אצלו בבית. עדיין לא הכרתי את הקבוצות, רציתי לנצח, אבל הערכתי שניר יעלה רגוע והחלטתי גם אני לעלות רגוע. בפועל - בשני המפגשים שמהם חששתי במיוחד אכן הפסדתי, אבל היה צמוד עד הסוף.

המשחק שהתברר כהכי קשה :
המשחק נגד לידור בבית. הובסתי ב 20 הפרש בלי לאיים עליו באופן רציני בשום שלב במשחק. לשמחתי הצלחתי לנקום ולנצח בחוץ בסיבוב האחרון.

הקבוצה ההגנתית ביותר:

ניר, ניר, ניר

הזר הטוב ביותר:

כנראה סטפנו של ניר

הישראלי הטוב ביותר:

אני, כופר שכמוני, לא אגיד הוכפלד, אלא ונסאובר. באמת שחקן נהדר בעיניי. אבל גם הוכפלד כמובן כוכב אמיתי

שחקן העונה (MVP Regular Season):

שחקן העונה בקבוצה שלי הוא הקלע שלי קוטנר, למרות שהיה פצוע בזמן קריטי. גם ז'לז'ובסקי הסנטר הראה איכות ויציבות, אבל ליד הסנטרים האחרים בליגה הזאת, קשה להתבלט.

גילוי העונה:

גילוי העונה שלי (אצלי בקבוצה) הוא ללא ספק שגיא פרחי. החל כבחירת דרפט לאימון והפך שחקן חמישיה מרכזי במהירות ומאז רק ממשיך להשתפר. בגלל צורכי האימון, השתמשתי בו לא פעם בעמדות שבהן הוא לא במיטבו, אבל פשוט נהניתי לראות את ההתקדמות הנהדרת שלו

השחקן שהכי הייתי רוצה לראות אצלי:

מומו טובי של בית אריה. הייתי שמח לצרף אותו אליי, להפוך את פרחי לפוינטגארד, ולעבור לאימון גארדים,

העברת העונה:

העברות העונה (אצלי) הם שני הסנטרים שרכשתי רק העונה. הסנטר המוביל בעונה הקודמת הפך לסנטר שלישי, המחליף נמכר, ז'לז'ובסקי שנרכש בתחילת העונה הפך לשחקן מרכזי מאוד, האאפלתו (כן ככה קוראים לו), שנרכש באמצע העונה כשהיה בכושר ירוד, הצליח רק לאחרונה להראות מה הוא יודע, אבל כבר הספיק לשחק כסנטר פותח מספר פעמים.

מאמן העונה :

אני לא אציין את עצמי, אלא בעיקר את ניר, שנתן עונה גדולה, וגם את עומר, שמראה שהוא מבין גדול.

חמישית העונה:

פוינט-גארד: דובסקי
שוטינג-גארד: רפי מאירוב
סמול-פורוורד: הוכפלד
פאואר-פורוורד: טאלטאוול
סנטר: ונסאובר

זכורים לטוב ולא נכנסו לחמישיה: סטפנו, קרפנקו, מומו טובי, וראשיד בין עזיז ז"ל.

משחק העונה:

אכן, המשחק של ניר נגדי, אצלי בבית, היה משחק מדהים.
מבחינתי זה בהחלט היה משחק העונה: אני על רגוע, ניר על נורמל, משחק שקול לכל האורך, אני עם 10 חטיפות ו 10 חסימות, עם יתרון בריבאונד התקפה, אבל ניר עם הגנת ברזל מוריד את האחוזים שלי למספרים מגוחכים, ומנגד סוחט עבירות ומדייק בעונשין. כך, עם הובלה מתחלפת כל המשחק, ומתח לא רגיל. זה הספיק לשתי הארכות, לפני שהחברה של ניר התפוצצו עליי וכסחו לי את הצורה ב 25-11 בהארכה האחרונה,

This Post:
00
71049.7 in reply to 71049.6
Date: 2/11/2009 7:19:54 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
כמה ימים לפני המשחק מול אוסישקין בסיבוב השני אמרתי שאני מוותר עליו לחלוטין, עליתי רגוע עם חמישייה שניה...

אני לא מבין איך אתם עדיין טוענים שראשד בן עזיז שחקן טוב וכנ"ל ואנסובר. הם ראשים לשועלים ברמה מטורפת עם ציונים מאוד נמוכים. הנקודות שהם נותנים גבוהות בגלל ששאר השחקנים חרא. ראשד במיוחד!

This Post:
00
71049.8 in reply to 71049.7
Date: 2/12/2009 12:34:52 AM
Overall Posts Rated:
343343
ראשד נמכר לפני כמה זמן וחוץ מקליעה ברמה 12-14 בגאמפ ובמרחק אין לו כלום ואני מתכוון כלום כי התכונה הכי גבוהה שלו אחרי זה הייתה 5 וזה עדייין לא הפריע לו לימכר ב 700 אלף

ואנסובר הוא שחקן לפי דעתי יותר מוצלח יש לו גם נקודות גם ריבאונדים וגם אסיסטים ולדעתי גם הגנה לא רעה אז הוא לא רק נקודות כמו בין עזיז

This Post:
00
71049.9 in reply to 71049.8
Date: 2/12/2009 2:21:32 AM
Overall Posts Rated:
88
ואנסאובר הוא שחקן נהדר לטעמי, וכנראה גם לדעת המנוע כי עובדה שהוא נבחר לאולסטאר. בין עזיז, אני מסכים היה שחקן חד גוני, ולא הכנסתי אותו לחמישיה, אבל הדומיננטיות המוחלטת שלו בתחום הקליעה הצדיקה אזכור וזה מה שעשיתי.

לא ברור לי, ארבל, למה בסיכום הליגה שלך אתה לא מתמקד בסיכום
שלך
ונהנה להעביר שיפוט על סיכומים של אחרים

Last edited by Undergiver at 2/12/2009 2:53:31 AM

This Post:
00
71049.10 in reply to 71049.9
Date: 2/12/2009 2:27:46 AM
Overall Posts Rated:
343343
הפנת את זה לאדם הלא נכון