כן והנה הגענו לסוף עונה 7 מחזור אחרון וכן עדיין יש מקומות שעדיין לא הוכרעו בהצלחה לכולם
בית ב
KO_Bandits COMFORTEMBEL 120 - 80
כן בנדיטס חייבים לנצח פה מעל 25 הפרש מול כומפרבל החלשה סיבוב שעבר זה נגמר 40 לטובת בנדיטס עכשין לדעתי זה לא יגמר ב40 לדעתי בלי פה לשטן יגמר פה מתחת ל25 הפרש אתם שואלים למה? כי כומפרבל נתנה פייט לרעננה שניצחה את בנדיטס כומפרבל לא פראירים הם רוצים לתת פוש אחרון רגע לפני חזרה לליגה 4 אז למה לא לתת את זה מול הקבוצה החזקה בליגה? כן שיתנו כבוד קצת ויראו לבנדיטס מאיפה משתין הדג חחח סתם צוחק עם המילים שלי מקווה שיגימר מתחת ל25 הפרש בכל מקרה בנדיטס תיקח את המשחק
מכבי רעננה
yakiryanus 104 - 106
יקיר רגע לפני הפליאוף מול רעננה בבית ינצח למרות שרעננה מראים במשחקים הקודמים תצוגות מרשימות יהיה ליקיר קשה אבל הוא יקח את זה בשיניים
macabi bet arye hapoel messilot 141 -108
ואיי משחק עונה מבחינתי הפסד פה ואני גומר את הסיכוי למקום הראשון משחק שאני חייב לקחת מול קבוצה חזקה מקווה לא להפסיד חח סתם צוחק 25-0 לי וסוף סוף לנוח קצת ולחשוב על הפליאוף הקרב
**david-bc** Tira-Unit 101 - 70
ואווו שימו לב דויד קנה ש"ג במחיר של מיליון מאה לדעתי לפי הציונים שלו והמשכורת לא כל כך שווה את זה אבל רואים שיש לגארד הצעיר הזה הגנה טובה נראה אותו מול טירה בהופעת בכורה דויד ינצח פה בקלות רבה
בית א
Lidor B.C Club
BuzzKillers 120 - 102
שתי קבוצות שהעונה הזו היא עונה מאוד מאוד רעה לידור שכבר בדרך החוצה מפליאוף לא נראה טוב באז מתאושש במשחקים הקודמים ונראה די טוב באז כנראה ינצח פה לא בקלות אבל ינצח
HapoeL UsishkiN
Sub Genesis 119-115
סאב לא רוצה להפסיד לאוסיקין ואז הוא יפספס את הפליאוף אין סיכוי שסאב מפסיד בבית הוא ינצח גם פה
Maccabi Nirman BC Ramat-Ilan Pilots 79 - 87
ואוו משחק חזק אני לא אתפלא אם שתי הקבוצות האלו יפגשו בעוד שבועיים בחצי גמר ארבל שכבר הבטיח את המקום הראשון יעלה פה רגוע מול ניר שגם רוצה לצבור התלהבות אולי גם הוא יכין לנו משהו חדש בכל מקרה ארבל לא יגיע למשחק מוכן כך שניר עם ההגנת ברזל שלו ינצל את היתרון הזה וינצח את המשחק כל תוצאה אחרת לא תהווה הפתעה
atlanta gezer Hapoel Modiin 105 - 95
כן גזר מתכונן לפליאוף התחתון מגיע למשחק חלש מול מודיעין שהיא קבוצה די חלשה גזר תנצח פה בקלות רק
בהצלחה לכלום ו
בלי פציעות