BuzzerBeater Forums

BB Israel > קצת אינפורמציה על הדראפט ומה הולך להיות בשבועיים הקרובים

קצת אינפורמציה על הדראפט ומה הולך להיות בשבועיים הקרובים

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
71464.1
Date: 2/4/2009 1:21:49 PM
Overall Posts Rated:
343343
טוב אני מקדים תרופה למכה בטרד הזה ואומר לכולם מה שרשום בהודעה אומר רק הכנות לדראפט הדראפט כמו בכול עונה (מניסיון של עונה אחת אצלי לפחות) אמור להתרחש בלילה שבית שבת לראשון תהיה אופציה של לראות את דירוג השחקנים והנתונים שלהם כמות הנתונים שאתה מקבל תלויה בכמות ההשקעה שלך בדראפט אם השקעת כל שבוע 40 אלף אתה תראה את כל השחקנים בדראפט (אני מחכה לאישור בעניין ממקורות שהשקיעו כל העונה 40 אלף) ואם השעקת כל העונה 0 בדראפט אתה תקבל 0 נתונים ישנם 2 סוגים של נתונים הראשון מורכב מנתונים של משחק בודד וציון מה שאמור לתת אינדיקציה ליכולות של השחקן שחקנים עם סט כפול של נתונים אתם תקבלו עוד אינפורמציה על אותו שחקן למשל הגיל וציון של הפוטנציאל שלו ועוד הערכה יותר מדויקת על היכולות של שחקן כן אתה יכול לקבל שחקן עם ציון של 5 (הכי גבוהה) והוא יסיים לך בתור מחמם ספסל די יקר

הבחירה עצמה של הדרפט (כלומר קבלת השחקנים) מתרחשת יומים לאחר שובר השוויון בפליאוף כלומר יום שלישי רביעי אתה יכול לשנות את הבחירות של הדראפט שלך ממש עד הבחירה עצמה של השחקנים חשוב חשוב חשוב לסדר את הבחירות עד הבחירה האחרונה

שובר השוויון בפליאוף מתרחש ביום ראשון אז מי שהולך לשם בבקשה לזכור לשים הרכב למשחק אחרת אתה יכול למצוא את עצמך עונה נוספת בליגה נמוכה ממה שאתה יכול להיות

הפליאוף מתחיל ביום שלישי הקרוב כלומר אחרי משחקי השבת בזמן הרגיל מקום ראשון נגד מקום רביעי שלישי נגד שני זה משחק בודד מנצחת ממשיכה הלאה יום שבת המנצחת בכל מפגש נפגשת עם המנצח השניה של אותו בית בחצי גמר שוב משחק בודד יום שלישי משחק ראשון של הגמר המנצחת הגדולה של כל בית עולה לגמר נגד המנצחת של הבית השני זה מפגש של הטוב משלוש כלומר צריך 2 ניצחונות לעלות המפגש השני תמרחש ביום שבת כרגיל והמשחק שלישי מתרחש ביום ראשון שלאחריו לא יום שלישי

המשחקים נגד הירידה מתרחשים בתור הצלבה של כל בית מקום 6 של בית א נגד מקום 7 בית ב ולהפך הקבוצה הביתית היא הקבוצה במקום השישי משחק ראשון יום שלישי הקרוב משחק שני יום שבת ואם יש צורך משחק שלישי יום שלישי שלאחר מיכן

מקום 8 5 והקבוצות שמודחות מהפליאוף מוקדם לא לדאוג עדיין אתם יכולים לאמן את השחקנים שלכם איך אתם שואלים? נקבע לכם משחק ידידות נגד הקבוצה במקום המקביל לכם ואם עדיין יכולים לקבוע משחקי ידידות פעם בשבוע כלומר יש לכם 2 משחקים בשבוע לא אידיאלי אבל מספק לצערי וצערכם אין כל הכנסה לקבוצות האלה לכן לא לשכוח לשים קצת מזומנים בצד לזמנים קשים

טוב אני חושב שזהו אם יש למישהו שאלות טענות מענות נא לפנות למישהו אחר

סתם אתם מוזמנים לשאול אני חושב שבגדול הקפתי את רוב הדברים הגדולים ובתקווה שזה יצמצם שאלות שחוזרות על עצמם לפני הפליאוף וכל מה שרשמתי פה ועוד אפשר למצוא בחוקים כמובן

ורינו שוב השובר שוויון ביום ראשון לא שלישי

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: yuvalm

This Post:
00
71464.2 in reply to 71464.1
Date: 2/8/2009 5:52:24 AM
Overall Posts Rated:
00
במשחקי הפלייאוף אני אשחק (מקום שני)בבית
לפי מה נקבע הביתיות
אם ובהנחה שאני אנצח את המשחק אני אשחק מול המנצח בחצי גמר השני בבית או בחוץ?
וגם במשחקי הטוב משלושה
למי יהיו את שני משחקי הבית?
תודה מראש על העזרה

This Post:
00
71464.3 in reply to 71464.2
Date: 2/8/2009 5:59:42 AM
Overall Posts Rated:
343343
הביתיות נקבעת לפי המיקום שלך בסוף העונה הסדירה אחרת למה יש לך 22 משחקים? אתה מקום שני לכן אתה משחק בבית נגד מקום שלישי עכשיו במקרה ואתה מנצח והמקום הראשון שלך בבית גם מנצח במשחק הפליאוף שלו אתה תשחק בחוץ בחצי הגמר בגלל שהוא עם מאזן ניצחונות הפסדים יותר טוב 21-1 לאומת 20-2 שלך במקרה של שוויון בניצחונות הבוצה עם מאזן הסלים הטוב יותר מקבלת מקום יותר טוב ובמקרה של שוויון גם בזה הקבוצה בעלת מספר סלי הזכות (מי קלעה יותר) מקבלת את המקום היותר גבוהה במקרה ויש הפתעה במשחק של המקום הראשון בבית שלך נגד המקום הרביעי והמקום הרביעי מנצח אתה משחק בבית נגדו בגלל שלך יש יותר ניצחונות

בסדרת הגמר המשחק הראשון משוחק בבית של הקבוצה עם מאזן הניצחונות הטוב יותר מבין 2 הקבוצות ושוב במקרה שלך 3 הקבוצות המובילות בבית שלך בעלות מאזן טוב יותר מ4 הקבוצות שהעפילו לפליאוף בבית המקביל ולכן אם כל אחת מ השלוש המובילות (ארגזים אתה או קרלו) תעלו לגמר המשחק הראשון והשלישי יהיה במגרש שלכם

מקווה שעזרתי

נ.ב ההכנסות בפליאוף הולכות 3\2 לקבוצה הביתית ו 3\1 לקבוצה האורחת

From: yuvalm

This Post:
00
71464.4 in reply to 71464.3
Date: 2/8/2009 6:13:24 AM
Overall Posts Rated:
00
תודה רבה על התשובה הזריזה והמפורטת
עזרת מאוד (-:

This Post:
00
71464.5 in reply to 71464.4
Date: 2/8/2009 6:56:18 AM
Overall Posts Rated:
00
מתי הדראפט יעלה? רשום בין שבת לראשון ואין כלום..

From: Shay

This Post:
00
71464.6 in reply to 71464.5
Date: 2/8/2009 7:19:01 AM
Overall Posts Rated:
00
ביום שני או שלישי...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: Omri266

To: Shay
This Post:
00
71464.7 in reply to 71464.6
Date: 2/8/2009 9:27:06 AM
Overall Posts Rated:
00
יש לי שאלה.
יש אצלי בליגה קבוצות שלא התחברו כבר כמה שבועות.
רציתי לדעת איך יתבצע הדראפט במצב שהם לא יתחברו ויבחרו את השחקנים שלהם, עפ"י מה השחקנים שלהם ייקבעו?

This Post:
00
71464.8 in reply to 71464.7
Date: 2/8/2009 9:45:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
שאתה מקבל את בחירות הדראפט יש לך סדר ראנדומאלי של שחקנים כך הם יקבלו השחקן הראשון שהיה להם ברשימה יכול להיות הכוכב הבא של נבחרת ישראל ויכול להיות מפתח באזרביטר עם 600 משכורת

From: Shay
This Post:
00
71464.9 in reply to 71464.1
Date: 2/8/2009 12:36:28 PM
Overall Posts Rated:
00
עלה הדראפט אנשים... בהצלחה

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: Omri266

This Post:
00
71464.10 in reply to 71464.8
Date: 2/8/2009 1:09:32 PM
Overall Posts Rated:
00
תודה על התשובה, בהצלחה לכולם !

To: Shay
This Post:
00
71464.11 in reply to 71464.10
Date: 2/8/2009 1:14:07 PM
Overall Posts Rated:
343343
פשוט אכזבה 20 שחקנים מלאים וכולם עם פוטנציאל 1-3 וגם 3 יש אולי 3 אני חייב להגיד שזה פשוט מאכזב כולם יורדים לתחתית הרשימה ואני צריך להמר פשוט לא כיף