BuzzerBeater Forums

Pomoc - Polski > Play Offy:entuzjazm + pytania

Play Offy:entuzjazm + pytania

Set priority
Show messages by
This Post:
00
71766.1
Date: 2/7/2009 1:45:36 AM
Overall Posts Rated:
1212
Witam
Jestem tu pierwszy sezon i poki co chyba nie najgorzej mi idze<<no i wlasnie w zwiazku z tym mam kilka pytan...

Jak zerkniecie na moja tabelke ligowa to zrozumiecie moje chyba sluszne ambicje na wygranie ligi w debiutanckim sezonie :)...wiec tak,na dzis mam entuzjazm na poziomie 8...plus dzisiejszy ostatni meczyk sezonu zasadniczego gram na luzie,wiec te 1-2pkt wzrosnie na same play offy...i wlasnie teraz ktos tu bardziej doswiadczony i chetny do pomocy moglby zerknac na sytuacje w mojej lidze przed PO i podpowiedziec mi czy warto zachowac jak najwyzszy entuzjazm do samych finalow? (pamietajac o poziomie mojej druzyny i jej grze w sezonie zasadniczym<<a wiec w sumie bez wiekszych problemow wygrana liga,wiec final PO jest chyba jak najbardziej w zasiegu) czy nie ryzykowac i grac "mecze o wszystko" we wszystkch meczach PO?...

...a i wogole jak ktos moglby zerknac na moj sklad i zaproponowac jakies potrzebne zmiany,jezeli chce awansowac z kazdym kolejnym sezonem o lige wyzej i odnosic sukcesy to bylbym wdzieczny...wiem,ze dodatkowy C by sie przydal chyba,mam jednego C mlodego,ktory sie dosc dobrze rozwija i jednego 31 latka<<stary ale poziom trzyma i mnie nie zawodzi...w tym sezonie trenowalem zbiorki i rzut z bliska c/pf<<co powinnienem trenowac w nadchodzacym?...dalej c/pf wzmacniac? czy moze sie przerzucic na inne formacje? i wogole jakie sa wasze rady na stopniowe ale konsekwentne budowanie teamu?...starac sie kupic dobrych graczy i robic z nich "ludzi" przez kilka sezonow? czy moze lepiej po kazdym sezonie jakies zmiany robic?...czy zaoszczedzac cash na jakies konkretne transfery juz oszlifowanych graczy?...wiem,ze troche pytan w tym moim watku jest,ale to dlatego,ze BB mnie strasznie wciagnal i chce sie tu dobrze bawic odnoszac przy tym sukcesy przez dlugi czas:)

Z gory dzieki za pomoc i pozdro dla wszystkich Buzzer Beater'owcow.

p.s. sorry za robienie burdelu,ten drugi watek prosze wywalic...

This Post:
00
71766.2 in reply to 71766.1
Date: 2/7/2009 7:22:04 AM
Overall Posts Rated:
00
Jeśli chcesz się rozwijać, a trenujesz 31-latka to sam sobie zaprzeczasz :)

This Post:
00
71766.3 in reply to 71766.2
Date: 2/7/2009 11:21:27 AM
Overall Posts Rated:
1212
^^ nie napisalem,ze chce go rozwijac...poprostu jest w mojej kadrze od poczatku,ma dosc dobre skillsy(jak na 5 lig) i gral o niebo lepiej niz moj nowy,mlody C<<ktorego trza jeszcze duzo podtrenowac...wiec po co mam miec 2 mlodych nie dotrenowanych ,jak moge 1 swiezaka i jednego dswiadczonego,ktory mi starczy na 1-2 sezony.

From: Urban
This Post:
00
71766.4 in reply to 71766.3
Date: 2/8/2009 11:44:27 AM
Overall Posts Rated:
00
Co za znaczenie ma czy trener ma przedłużenie kariery czy fitnes?Nie wyczytałem nic na ten temat.Jak ktoś wie to prosiłbym o odpowiedz.

From: Laczek

This Post:
00
71766.5 in reply to 71766.4
Date: 2/8/2009 11:45:42 AM
Overall Posts Rated:
00
Nie wyczytales? To sie lepiej nie przyznawaj...

/BBWeb/rules.aspx?nav=Staff2

From: Urban

This Post:
00
71766.6 in reply to 71766.5
Date: 2/8/2009 12:01:52 PM
Overall Posts Rated:
00
Czytałem na razie wybiórczo i natrafiłem na wypowiedz że najlepiej dla początkującego
trener z levelem 3.A tam zauważyłem te właśnie wskazania.