BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > הגמר הגדול

הגמר הגדול

Set priority
Show messages by
From: LA-Nir
This Post:
00
73276.1
Date: 2/15/2009 8:28:28 AM
Overall Posts Rated:
343343
כן חברים הגיע הרגע הגיע הזמן 22 מחזורי ליגה סדירה 2 סיבובי פליאוף הכול בישביל 3 משחקים אחרונים מצד אחד מוליכת בית ב' עם הביתיות אצל בית אריה עם כושר טוב במיוחד ניצחונות מרשימים בפליאוף ובחצי הגמר אני חושב שההחלפה של לאון דיבוסי בדקל שפשות עושה שם הכול עשתה לעומר רק טוב ואפילו השאירה לו קצת כסף לקניות בהמשך לחיזוקים נוספים לפני העונה הבאה אני חושב שהעונה עומר עמד בצפיות ואפילו קצת יותר מזה אחת הקבוצות שהשתפרו הכי הרבה העונה וקיבל הבנת משחק לא רעה בכלל ואם הוא ישאר העונה בליגה הוא הולך לרוץ חזק על האליפות בעונה הבאה

מצד שני יש אותי שגם לפי הימורי תחילת העונה וגם לפי הצבת המטרות בתחילת העונה אני נותן לעצמי את תואר הקבוצה המפתיעה של העונה אני לא חושב שאנשים יתנגדו יותר מדי על האימרה הזאת הקבוצה שלי התחזקה ממש לפני הפליאוף ואני לא אומר את זה סתם מכרתי 3 שחקנים שהיו בורג חשוב בקבוצה והבאתי 4 שחקנים 2-3 מרכזיים ביותר 2 גבוהים ופ"ג מחליף מה שגרם לאיזון מרשים בקבוצה לסטפנו לא לבד ההגנה שלי התחזקה אפילו יותר עקב החילופים ואפילו שיפור בהתקפה ניכר

יהיה סדרת משחקים טובה ואני לא אתפלא אם זה יגמר ב 3 משחקים 2 הקבוצות מגיעות עם התלהבות דומה ואני חושב שבמשחק הראשון הלחץ הוא יותר על עומר שלא הפסיד בבית כבר יותר מעונה ולא נראה לי שהוא רוצה לוותר על המשחק הראשון למרות הכול אני מקווה למשחק שלא ישחוק לי את הפותחים יותר מדי במיוחד אחרי המשחק ביום שבת שנגמר אחרי קרב עיקש והארכה

זה המקום שלי לציין כמה קבוצות העונה דבר ראשון אני רוצה להגיד באמת כל הכבוד למוטי המאמן של סאב גנסיס שעם קבוצה הצליח להגיע למשחקי הפליאוף ואף לתת פיט לא רע לטיסים והמשחקים מולו היו בין המלחיצים העונה

באזז קילר שלמרות כמה הפסדים שגררו אותו לתחתית הליגה אם הוא היה בבית השני אני מאמין שהיה נאבק על מקומות 3-4 בקלות וסגר את העונה עם ניצחונות יפים על טירה שנפרדת מאיתנו

ארבל והוכפלד הכול יכול באמת שהשחקן הזה הוא אחד במינו אם אתה רוצה למכור אותו אתה יכול לנסות לדבר עם ערן מליגת העל הוא מחפש שחקן כזה הוא הציע לי גם לא מעט כסף על רפי בזמנו שרציתי למכור אותו אני לא יודע איך העונה הבאה שלך תראה אבל אני מאמין שאחרי הכול את הסקת המסקנות שלך עשית ורק תתחזק מזה

דוד לדעתי יהיה פקטור יותר גדול בעונה הבאה בליגה בזמן שהבנדיטס ישקעו יותר

אני לא יודע מי תהיה העולה מהליגה אני או עומר ( אני מקווה שאני) אבל בכל מקרה הולכת להיות פה ליגה איכותית ברמות בעונה הבאה כאשר יש לא מעט קבוצות איכותיות שהולכות לעלות העונה ולתת פיט

ואחרון חביב לידור אני מאמין שיש לך את הכלים להשתקם אחרי העונה הזאת ובהצלחה

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
This Post:
00
73276.2 in reply to 73276.1
Date: 2/15/2009 8:50:27 AM
Overall Posts Rated:
3434
שיחקת אותה ניר.

סיכום עונה רציני ולעניין
התייחסת לכל הקבוצות פה באופן שמגיע להם וסיכמת את העונה יפה מאוד.
נתת טעם טוב לעונה הבאה ויותר חשק לקראת הגמר המתקרב.

Last edited by Damnation at 2/15/2009 8:50:45 AM

This Post:
00
73276.3 in reply to 73276.2
Date: 2/15/2009 8:56:27 AM
Overall Posts Rated:
343343
אתה וכל אחד אחר מוזמנים לסכם את העונה מבחינתם ולרשום פה מה דעתם יהיה במשחק הראשון

From: omer

This Post:
00
73276.4 in reply to 73276.1
Date: 2/15/2009 9:38:19 AM
Overall Posts Rated:
2828
כל הכבוד לניר שנתן עונה מושלמת אני גם עם עונה מושלמת אבל לא יותר מזה לי עוד נשאר המון מה לשפר וכל עוד אני לא משיג את מה שאני רוצה אני לא מכריז כלום עד לעונה הבאה אבל יפנ

ניר

תחילת העונה כולם חשבו שאתה תהיה בתחתית ודי זלזלו בך אני אישית די זלזלתי חשבתי שתגיע אלינו קבוצה צעירה יחסית בלי כל כך ניסיון שתשקע בתחתית הבית אבל טעיתי ניר הוכיח ווינריות כל העונה ויכול הגנתית פשוט מושלמת אני דווקא חושב שההגנה שלך היא מה שהביאה אותך למקום שאתה נמצא כל הכבוד לך ואני מאחל לך רק הצלחה בליגה שתיים ומשם עד המטרה הגדולה שלך

סאב

סאב קודם כל אני רוצב לבקש סליחה מזה שגם אני זלזלתי בך בתחילת העונה הימרתי עליך בתור יורדת ליגה ולא היתי צריך לעשות זאת אז אני מקווה מאוד שתסלח לי בקשר לעונה אתה פשוט הבאת עונה מושלמת עם מגוון משחקים ממש טובים זה התחיל בדרמה שלך עם המשחק מול ניר ואחר כך ניצחון על הבנדיטס ועל יקיר ועלי מן הסתם וזה הסתיים במקום מכובד בפליאוף בבית שמאוד קשה לשרוד בה מגיע לך את כל הקרדיט שבעולם ואני די חושב שבעונה הבאה אתה רץ לאליפות דבר נוסף מאוד מיוחד בך הוא שאתה בין הקבוצות היחידות בליה שהם הכי מגוונות שמשחקות גם מבפנים וגם מבחוץ ועל זה מגיע לך כל הכבוד

ארבל

ארבל הביא עונה ממש טובה הוא והוכפלד סחבו את כל הליגה וחשבנו שהאליפות היא שלו אבל מסתבר שניר הגיע ושינה לארבל את התכניות ארבל מתחזק מעונה לעונה ואני בטוח שבעונה הבאה יגיע שני שלבים יותר ממה שהוא הגיע העונה שזה אליפות!!

באז

באז אמנם הביא תוצאה לא טובה בזה שסיים בפעם השנייה ברציפות אבל אנחנו לא שמים לב שבאז מתחזק ממשחק למשחק יש לו סגל איטלקי מושלם גארדים ממש טובים יש לו את קודינה וגם גבוהים לא חזר לו בכלל אני בטוח שבעונה הבאה הוא יסיים מקום שניים יותר מעונה הזו אין סיבה שלו

ויש את דויד שבנדיטס שהביאו פייט לי כל העונה ואני מאחל להם גם בהצלחה בעונה הבאה שיסיימו במקום גבוהה(לא יותר ממני כמובן) ויש את לידור שאני לא יודע בדיוק מה קרה לו אבל גם הוא הביא יכולות טקטיות די טובות מקווה שיהיה לו עונה הרבה יותר טובה מעונה הזו

בקשר למשחק עצמו בגמר אני לא מתכוון לעלות העונה אבל אני כן מתכוון לתת פייט שיגמר הסדרה בשלושה משחקים ולא שניים תהיה סדרב מענינית בין שתי קבוצות עם הגנה טובה כך שהתוצאה תהיה נמוכה מקווה לטוב בעונה הבאה :)

From: LA-Nir

To: omer
This Post:
00
73276.5 in reply to 73276.4
Date: 2/15/2009 10:29:29 AM
Overall Posts Rated:
343343
עונה מושלמת זה 22-0 ו לקחת את הפליאוף כולל סדרת הגמר אף אחד פה לא הביא עונה מושלמת אני חושב שאני נתתי עונה יפה ביותר אבל את זה נדע רק בסוף סדרת הגמר

From: omer

This Post:
00
73276.6 in reply to 73276.5
Date: 2/15/2009 10:58:04 AM
Overall Posts Rated:
2828
נו באמת אני מדבר על זה מבחינה טקטית על בניית עונה שלך לפי הציפיות שלך ולפי איך שאתה רצית לבנות ואת זה השגת

This Post:
00
73276.7 in reply to 73276.5
Date: 2/15/2009 10:59:33 AM
Overall Posts Rated:
00
מגיע לך כל הכבוד אל הגעה לגמר תוך שנה וזה די יפה ואולי תצליח לקחת פה אליפות היסטורית....
אני ינסה להפוך שוב לקבוצת צמרת ואולי להגיע לפלייאוף....

Last edited by lidor cohen at 2/15/2009 11:00:36 AM

This Post:
00
73276.8 in reply to 73276.7
Date: 2/15/2009 11:08:27 AM
Overall Posts Rated:
88
אז יש לנו באמת גמר קלאסי בין שתי קבוצות שהלכו והשתפרו והגיעו לשיא בדיוק בעיתוי הנכון. יופי של גמר, ויש סיכוי גדול באמת שהוא יוכרע בשלושה משחקים.

ואם כבר התחלנו בסיכומי קבוצות אז גם אני אתרום משהו

ניר

עוד לפני שהגעתי לליגה נתקלתי בפוסטים של ניר בפורומים וזיהיתי שמדובר במנג'ר, שמבין עניין. כשראיתי בתחילת העונה שהוא נמצא אתי בליגה ואפילו בבית - שמחתי מאוד, למרות שידעתי שיהיה קשה יותר, כי היה לי ברור שאפשר יהיה ללמוד הרבה מהמשחקים בינינו וההתנהלות שלו, ואכן הוא לא אכזב. ללא ספק המנג'ר המרשים ביותר בליגה, למדתי ממנו הרבה בלי שהוא יודע, הוא כנראה יעלה ליגה ואני בטוח שגם בליגה השנייה הוא יברח מהתחתית מהר מאוד.

עומר

עומר נתן עונה גדולה, וניתן היה לראות איך הוא הולך ומשתפר ומבין יותר ויותר את המשחק. ללא ספק הגיע לו לעלות לגמר, ואם כפי שאני חושב שיקרה, הוא יפסיד לניר בשלושה משחקים, אני מעריך שיש לו סיכוי מצוין לעלות לגמר שוב בעונה הבאה. לא רואה מי יכול לסכן אותו בבית השני

ארבל

אנשים נוטים לייחס להוכפלד את כל ההצלחות של ארבל, אבל לדעתי, יש לארבל סגל מרשים ביותר גם בלי הוכפלד. ארבל בנה קבוצה מפוארת, קרפנקו שחקן מצויין, אורנשטיין גדל להיות שחקן נהדר ולארבל יש קבוצה חזקה, כמעט בלי חסרונות, כך שטקטיקה לבד לא תנצח אותו. לצערו הוא נתקל בבית קשה מאוד, עם עוד כמה קבוצות ברמה גבוהה ומעל כולם ניר, אבל אם לא יחול שינוי משמעותי, אחרי העלייה של ניר - ארבל ייתן את הטון בעונה הבאה

מולי

מולי לא השקיע יותר מדי בקבוצתו אוסישקין, אבל גם כך הצליח להגיע למקום השלישי בזכות סגל איכותי. בעונה הבאה זה עלול לא להספיק, אם מולי לא יתחיל להשקיע גם בטקטיקה, כי הקבוצות האחרות מדביקות את הפערים, אבל לאוסישקין יש בסיס טוב.

אני

עמדתי יפה בציפיות שלי מעצמי. גם אני חדש במשחק כמעט כמו ניר, ואני מרגיש כל הזמן שההבנה שלי במשחק מתחזקת. אני מתכוון לעשות שינוי דרמטי בקבוצה בקרוב, ולהקריב את הטווח הקצר לטובת הטווח הארוך, כולל מכירת קוטנר ועמיקם ואולי גם ג'רארד. אני מעריך שלמרות השינוי אצליח לתת פייט גם בעונה הבאה ולא להיאבק בתחתית.

לידור

לידור נראה כאילו הוא היה קצת שאנן והעריך שיש לו את כל הכלים להצליח גם בלי להתאמץ להשתפר, וכך למרות שהתחיל כאחת הקבוצות המרשימות ביותר, הוא שמר על רמתו, אבל האחרים השתפרו. זה גרם לו לדעתי, להתאכזב מתישהו באמצע העונה, ולוותר במידת מה על המאמצים. גם לו כמו למולי יש בסיס מצויין וסגל מספיק טוב כדי שאם ישקיע יותר בהבנת המשחק, ייתן מאבק הרבה יותר רציני בעונה הבאה.

באז

באז מנג'ר שעוד יגיע רחוק. הוא צעיר והוא משתפר כל הזמן, והמקום הטבעי לו היה יכול להיות 3-4, אבל העונה היה לו מאבק עם שתי עולות חדשות שדחקו אותו מהצמרת. אני חושב שבעונה הבאה באז יהיה בשל הרבה יותר לעשות את הקפיצה ולהיכנס לפלייאוף בגדול.

את הבית השני (חוץ מעומר) אני אסכם בהזדמנות אחרת
:)

This Post:
00
73276.9 in reply to 73276.7
Date: 2/15/2009 11:17:43 AM
Overall Posts Rated:
2828
מגיע לך כל הכבוד אל הגעה לגמר תוך שנה וזה די יפה ואולי תצליח לקחת פה אליפות היסטורית....
אני ינסה להפוך שוב לקבוצת צמרת ואולי להגיע לפלייאוף....

לידור כבר אמרתי מוקדם יותר שאני מוותר על הגמר אני רק רוצה שזה יגמר בשלושה משחקים ולא שניים אבל אני אשתדל בעונה הבאה לתת את הכול כדי להגיע מקום אחד יותר שזה אליפות אז צריך לברך את ניר על זה שהוא לקח אליופת תוך עונה אחת מה שמלא קבוצות כאן לא עשו בכמה עונות

This Post:
00
73276.10 in reply to 73276.9
Date: 2/15/2009 11:34:55 AM
Overall Posts Rated:
343343

אני מבין את המשפט אבל היסטורית היא לא גם לא מבחינת הליגה שקבוצה חדשה באה ולוקחת את האליפות וגם לא מבחינתי שלמרות שאליפות פה תהיה הרבה יותר מרשימה מהאליפות בליגה 4 אבל גביע אחד כבר יש בארון

עוד לפני שהגעתי לליגה נתקלתי בפוסטים של ניר בפורומים וזיהיתי שמדובר במנג'ר, שמבין עניין. כשראיתי בתחילת העונה שהוא נמצא אתי בליגה ואפילו בבית - שמחתי מאוד, למרות שידעתי שיהיה קשה יותר, כי היה לי ברור שאפשר יהיה ללמוד הרבה מהמשחקים בינינו וההתנהלות שלו, ואכן הוא לא אכזב. ללא ספק המנג'ר המרשים ביותר בליגה, למדתי ממנו הרבה בלי שהוא יודע, הוא כנראה יעלה ליגה ואני בטוח שגם בליגה השנייה הוא יברח מהתחתית מהר מאוד.

אני מכיר אותך מהעונה הקודמת גם מה שעשית בליגה שלך שרמסת אותה דרך בחור שביקש ממני עזרה שהיה איתך בליגה בעונה הקודמת וגם מהפוסטים בגלובאל אני דבר אחד כן התאכזבתי ממנו וזה הגרלת המשחקים בסיבוב השני ששנינו נאבקנו על המקום בפליאו העליון ידעתי שאתה עוקב אחרי המשחקים שלי ובודק איפה צדקתי איפה טעיתי ושיפרת את זה ובגלל שהיית משחק אחד מאחורי כל הזמן לקחת את הטעויות שלי או הפתעות שלי לקבוצות הגדולות בבית המקביל וניצחת אותם בצורה יותר מרשימה מה שגרם לתיסכול עמוק אצלי באמצע העונה למרות שחשבתי שבסיבוב השלישי שאני רציתי מקום שישי באותו זמן זה לא ישנה זה עדיין היה מתסכל במיוחד הניצחון שלי על הבנדיטס שנגרר להארכה ואתה משחק אחר כך פשוט הישפלת אותם בבית שלך

This Post:
00
73276.11 in reply to 73276.9
Date: 2/15/2009 11:39:21 AM
Overall Posts Rated:
00
לא שמתי לב לזה שאתה מוותר על המשחק כי עברתי ברפרוף
אז בהצלחה בשנה הבאה ואגב
הנה הרכש הראשון לעונה הזאת

Jesús Lasa (4576567)