אז יש לנו באמת גמר קלאסי בין שתי קבוצות שהלכו והשתפרו והגיעו לשיא בדיוק בעיתוי הנכון. יופי של גמר, ויש סיכוי גדול באמת שהוא יוכרע בשלושה משחקים.
ואם כבר התחלנו בסיכומי קבוצות אז גם אני אתרום משהו
ניר
עוד לפני שהגעתי לליגה נתקלתי בפוסטים של ניר בפורומים וזיהיתי שמדובר במנג'ר, שמבין עניין. כשראיתי בתחילת העונה שהוא נמצא אתי בליגה ואפילו בבית - שמחתי מאוד, למרות שידעתי שיהיה קשה יותר, כי היה לי ברור שאפשר יהיה ללמוד הרבה מהמשחקים בינינו וההתנהלות שלו, ואכן הוא לא אכזב. ללא ספק המנג'ר המרשים ביותר בליגה, למדתי ממנו הרבה בלי שהוא יודע, הוא כנראה יעלה ליגה ואני בטוח שגם בליגה השנייה הוא יברח מהתחתית מהר מאוד.
עומר
עומר נתן עונה גדולה, וניתן היה לראות איך הוא הולך ומשתפר ומבין יותר ויותר את המשחק. ללא ספק הגיע לו לעלות לגמר, ואם כפי שאני חושב שיקרה, הוא יפסיד לניר בשלושה משחקים, אני מעריך שיש לו סיכוי מצוין לעלות לגמר שוב בעונה הבאה. לא רואה מי יכול לסכן אותו בבית השני
ארבל
אנשים נוטים לייחס להוכפלד את כל ההצלחות של ארבל, אבל לדעתי, יש לארבל סגל מרשים ביותר גם בלי הוכפלד. ארבל בנה קבוצה מפוארת, קרפנקו שחקן מצויין, אורנשטיין גדל להיות שחקן נהדר ולארבל יש קבוצה חזקה, כמעט בלי חסרונות, כך שטקטיקה לבד לא תנצח אותו. לצערו הוא נתקל בבית קשה מאוד, עם עוד כמה קבוצות ברמה גבוהה ומעל כולם ניר, אבל אם לא יחול שינוי משמעותי, אחרי העלייה של ניר - ארבל ייתן את הטון בעונה הבאה
מולי
מולי לא השקיע יותר מדי בקבוצתו אוסישקין, אבל גם כך הצליח להגיע למקום השלישי בזכות סגל איכותי. בעונה הבאה זה עלול לא להספיק, אם מולי לא יתחיל להשקיע גם בטקטיקה, כי הקבוצות האחרות מדביקות את הפערים, אבל לאוסישקין יש בסיס טוב.
אני
עמדתי יפה בציפיות שלי מעצמי. גם אני חדש במשחק כמעט כמו ניר, ואני מרגיש כל הזמן שההבנה שלי במשחק מתחזקת. אני מתכוון לעשות שינוי דרמטי בקבוצה בקרוב, ולהקריב את הטווח הקצר לטובת הטווח הארוך, כולל מכירת קוטנר ועמיקם ואולי גם ג'רארד. אני מעריך שלמרות השינוי אצליח לתת פייט גם בעונה הבאה ולא להיאבק בתחתית.
לידור
לידור נראה כאילו הוא היה קצת שאנן והעריך שיש לו את כל הכלים להצליח גם בלי להתאמץ להשתפר, וכך למרות שהתחיל כאחת הקבוצות המרשימות ביותר, הוא שמר על רמתו, אבל האחרים השתפרו. זה גרם לו לדעתי, להתאכזב מתישהו באמצע העונה, ולוותר במידת מה על המאמצים. גם לו כמו למולי יש בסיס מצויין וסגל מספיק טוב כדי שאם ישקיע יותר בהבנת המשחק, ייתן מאבק הרבה יותר רציני בעונה הבאה.
באז
באז מנג'ר שעוד יגיע רחוק. הוא צעיר והוא משתפר כל הזמן, והמקום הטבעי לו היה יכול להיות 3-4, אבל העונה היה לו מאבק עם שתי עולות חדשות שדחקו אותו מהצמרת. אני חושב שבעונה הבאה באז יהיה בשל הרבה יותר לעשות את הקפיצה ולהיכנס לפלייאוף בגדול.
את הבית השני (חוץ מעומר) אני אסכם בהזדמנות אחרת
:)