טוב אני רוצה להגיד לכולכם שהיה לי תענוג להיות פה בליגה ואני מקווה לא לזנוח את הפורום פה בעונה הבאה אם אתם תקבלו אותי אני מבטיח לתת פה תגובות מדי פעם
רוצה להגיד כמה מילים לפני תחילת העונה הבאה והעזיבה שלי את הליגה אחרי עונה אחת מוצלחת בה
בתחילת העונה הגעתי לפה באמת עם שאיפה למקום טוב ואלי לעלות לליגה 2 מידית אחרי שראיתי את הליגה הבנתי שזה לא הולך להיות משימה קלה והחלטתי על עונת בניה ומחשב על העונה הבאה רציתי לסיים מקום שישי ולהשקיע בדראפט טוב ככול שהעונה התקדמה יותר נכון אחרי המשמק נגד לידור שנגמר 32 הפרש הבנתי בעצמי שאני יכול לסיים מקום 2-3 ואולי אפילו לקחת את הליגה הזאת ואז שיניתי את המטרות לאחר דיונים עם כמה אנשים גם האם זה חכם ? אני לא יודע נראה את זה בעונה הבאה באיזה ליגה שאני אפול בה אם אני אצליח לשרוד עונה בליגה 2 אז זה היה חכם
המשחקים עם עומר אכן היו ברורים לשני הצדדים שזה הולך להיגמר ב 3 משחקים ושעומר לא בונה על לעלות בעונה הזאת (מה שכן הוא הולך להילחם חזק בעונה הבאה אז תיזהרו) אני חושב שמיבחינתו זה הצעד הנכון גם אם זה שירת את האינטרסים שלי בסופו של דבר אני מאחל לו את כל הטוב בעונה הבאה ראו את זה שהוא למעשה וויתר על המשחק השלישי בכך הכבר לא נשאר לו סגל הוא בונה את עצמו לעונה הבאה ולמשחק הוא עלה עם 8 שחקנים כבר אני בטוח שאם הוא היה מנסה לקחת את הסידרה הזאת אז היה לי הרבה יותר קשה לעלות וגם שני המשחקים האחרונים לא היו נגמרים בהפרש ממוצע של 20 נקודות
יש לו קבוצה טוב ביותר שכרגע מובלת על ידי 2 גארדים עם עתיד מומו ודקל (שאני גאה להגיד שהוא מבית הגידול של מכבי נירמן) סיים את המשחק עם 9 אסיסטים ו 9 ריבאונדים מטורף
טוב בעונה הבאה הולכת להיות מלחמת עולם פה אני חושב י לפחות 4 קבוצות שמועמדות לאליפות בלי אפילו לראות את הקבוצות הנוספות שמגיעות לפה
בהצלחה לכולם ומי יתן נראה אותכם בליגה 2 בקרוב ואם לא בקרוב אז בליגת העל
Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain