Oskar dla najlepszego managera PLK i II ligiOczywiście dla
chudzila i jego zespołu
KKS Chudzielce za dominacje w tym sezonie. Moze teraz czas na jakis sukces z kadrą?:P Życzę do tego powodzenia w BBB
Oskar dla najlepszego managera niższych ligTu tez bez namyslu, wyróżnienie z mojej strony dla
tasiorfly i jego
Lame Ducks, za półfinał Pucharu Polski oraz za to ze mnie pokonal w finale ligi i awansował do II ligi;] On jeszcze sporo namiesza w BB;]
Oskar AktywistaW moim mniemaniu kilku managerów zasłużyło na ten tytuł ale moim zdaniem
Astarotte najbardziej;] Za całokształt, za wkład w BB, za wiele ciekawych pomysłow i dlatego aby go zmotywować do dalszej pracy;] Mam nadzieje ze za niedlugo będziemy mogli przeczytac wynik pracy tego managera na BBinfo;].
P.S. Gratuluje awansu;]
Za pierwszym razem zapomnialem o tym userze, niemam nic na swoją obrone;/ Oczywiscie poza Astarotte, to wyróżnienie należy się tez
Avrito, za to ze poswieca sie swoj czas i wykonuje loga i banery dla wiekszości posiadaczy supka:P, również brawa za swietny blog oraz wklad w rozwoj BB;] jak i za logo dla PJ3B;]
Oskar Społecznik&ForumowiczDla naszego Gieema
GM-Kaazad za pomoc i cierpliwość dla nowych graczy, za życzliwość. Mamy ogromne szczęście ze taki GM się nami "opiekuje", niech inni nam zazdroszczą;]
Super OskarTutaj musze wyróżnić 2 managerów:
-
al_said za ogromny wkład w Polski BB, za bardzo dobre wyniki reprezentacji, za pomoc na forum, za rzeczowe odpowiedzi na wiele pytań co sam wiele razy doświadczyłem;]. Za zaangażowanie, za poświecenie, za ogrom pracy, za to że sam "skanuje" wszystkie ligi w poszukiwaniu narybku do kadry, za to że sprawuje nadzór nad całą reprezentacja jak i dba o jej rozwój i przyszłość. Bez jego wkładu bylibyśmy 10 lat za murzynami(nie urażając nikogo).
-
vinnie_jones podonie jak al_said wykazuje ogromne zaangażowanie w rozwój BB, świetna praca przy typerku, zaangażowanie w sprawy kadry, za ogranizacje oskarów, za to że jest pomocny dla użytkowników. Dużo tu jeszcze można wymienic ale skończe na tym aby nie popadł w samozachwyt;]
Najlepszy meczPolska-Hiszpania
(3374), nie wielu bylo którzy wierzyli ze mozna powalczyc w tym meczu a jeszcze mniej tych którzy wierzyli w wygraną a mimo to al_said pokonał "wielkich" Hiszpanów. Mam nadzieje ze takie wygrane za jakis czas staną się normą;]
MVP sezonubrak
Wydarzenie sezonuBardzo dobra postawa obu reprezentacji w tym sezonie
Bug sezonuJak nie można na swoje mecze glosowac to sie wstrzymam;p
e: troszke pozmienialem, bo niestety mnie pamiec zawiodla...:(
Last edited by m4ti_ at 2/23/2009 8:55:30 AM