BuzzerBeater Forums

BB Eesti > Suletud

Suletud (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
75027.2 in reply to 75027.1
Date: 2/24/2009 1:01:43 PM
Overall Posts Rated:
1313

From: Nettyman

To: Everybody
Date: 2/24/2009 7:25:18 PM

Tere kõigile!
Olen ka üks soovijatest!
Oleksin väga õnnelik kui valiksite mind!
Mul suured plaanid seose U21 koondisega!
Sooviks ikka tuua palju võite ja häid uusi mehi meeskonda!
Olen üll võibolla uus nägu, kuid mõtteid mul on ja agea ka jagub et sellega tegeleda!
Olen Buzzerit mänginud nüüdseks täpselt 1 hooaja!
Kahjuks kül lei judnud edasi oma meeskonnaga III liigasse kuid hoojaa lõpp läks suht põnevaks ja usun et mus on potensiaali!

Edu teile kõigile ja üks küsimus veel otsa et kuna saan luua privaat ligat?
Ütleb muudkui et hooaja lõpus ja hoojaa lõpuks saan toetajaks?
Olen olnud toetaja siusliselt eelmise hoojaa algusest!
Igatahes kes oskab anda infi ja kes sooviksid uues loodavas PL mängida sisi andke teada!

From: Kukoc

To: Everybody
Date: 2/24/2009 7:49:19 PM
Tere,

Plaan on selline:
Mul on oma formula mille järgi kasutan mehi erinevatel positsioonidel. Kogemust on mul 1 hooaeg ning tulemus on näha kõigile mu teami all. Esimeseks plaaniks on mul muidugi panna kokku U21 team oma nägemuse järgi selleks läheb mul vaja kõikide eestlaste abi. Sa küsid "kuidas" -> Vaata läbi kõik oma üleminekud ning leia noored potensiaalsed poisid kelle oled välismaale müünud. Samuti vaata läbi ka oma mängijad äkki on mõni hullult arenenud. Jätke meelde et palk pole kõige tähtsam olen leidnud mehi kelle palk on kuskil 6,5k ning ta on parem kui 12k palka saav ühe oskuse mees. Ise plaanin läbi otsida kõik suuremate maade kõrgemad liigad otsides välismaale siirdunud eestlasi. Mängid mõnda PL-i SM-i näed eestlast anna teada! Viha ei pea isegi kui mind ei valita (Loe: on mõni pikema kogemusega kõrgemal liigas asuv aktiivne tegelane). Arvan et mul on paras alustada U21 teamist kui sama arvad sina siis hääleta minu poolt.

Terv,
Kukoc

Message deleted
This Post:
00
75027.4 in reply to 75027.3
Date: 2/24/2009 2:13:48 PM
Overall Posts Rated:
171171
Edasi kentukiklõvid!

This Post:
00
75027.5 in reply to 75027.1
Date: 2/25/2009 12:39:07 PM
Overall Posts Rated:
22
Tere Hääletajatele!

Ma olen siin mängus väga uus, kuskil kuu aega ainult olnud ja ei eeldagi, et mind valitakse, aga see selleks.

Minu eesmärgiks oleks leida need noored, kes suudaksid kõige kõrgemat konkurentsi pakkuda teiste maade samavanustele mängijatele.
Teha Eesti mehepoegade nimi tuntuks ja kasvatada teiste huvi eestlastest mängijate vastu, sest kui noored on edukad, siis järelikult vanemaks saades on nad ka vanematena edukad, mis suurendab meie kuulsust mujal.
Ehk siis minu plaan oleks pikemaajalisem, aga kui mul õnnestub teie poolehoid sel hooajal võita, siis olen ma isegi palju saavutanud.
Keegi siin mainis, et peab olema see ja teine ja kolmas, aga mina olen mina ise ja selleks ka jään! Kui saangi noortekoondise peatreeneriks, siis olen avatud soovitustele ja head nõu pole kunagi liiga palju, aga otsustajaks jään ikkagi mina, sellega võtan endale nii süü kui ka ausära :)

See olekski minu poolt kõik.

Tänan tähelepanu eest!

This Post:
00
75027.6 in reply to 75027.5
Date: 2/25/2009 12:56:50 PM
Overall Posts Rated:
1010
Teine tera kohe. Saab aimu kellega tegu.

"The quickest way to end a war is to lose it."
This Post:
00
75027.7 in reply to 75027.6
Date: 2/25/2009 1:02:35 PM
Overall Posts Rated:
22
Aim aimuks, aga õppida on mul tõesti palju.
Kuna ennem polnud rahvuskoondiste osa Reeglite alt lugenud, siis nüüd lugesin läbi ja sain kõvasti targemaks selle koha pealt.

From: Saints

This Post:
00
75027.8 in reply to 75027.7
Date: 2/25/2009 1:23:55 PM
Overall Posts Rated:
8989
See miinuseks saab, et oled rookie, muidu mõtleks edasi.....

From: saarik

This Post:
00
75027.9 in reply to 75027.8
Date: 2/25/2009 1:45:38 PM
Overall Posts Rated:
22
Mõelda võib alati, kui on paremaid, valige tema, ma mõtlesin, et proovin, muud ei midagi. Lootsui mul pandud selleks ei ole, kui ei saa ei juhtu midagi, kui saan, siis peab kõvasti tööd ja vaeva nägema hakkama ja selle vastu poel mul midagi, sest pole parimat õpetajat, kui kogemused! :)

This Post:
00
75027.10 in reply to 75027.9
Date: 2/26/2009 2:19:45 AM
Overall Posts Rated:
1010
Tervist,

Minu nimi on Villu ning olen 24 aastane. Olen tänaseks mänginud Buzzerbeaterit juba 4 hooaega ja hakkab minema 5´s. Terve selle aja olen ma mänginud II.3 liigas ja alates sellest hooajast proovin hakkama saada Kõrgliigas. Nüüdseks arvan, et olen endale selle mängu selleks teinud ja tahaksin proovida ka end koondise eesotsas. Kuna klubi juures asi toimib (treeningud ja tulemused), siis arvan, et hetkel on hea hetk proovida ka enda koondise juures. Ma kindlasti ei saa lubada mingeid ulme tulemusi alguses, kuid ma proovin ja annan endast parima selle saavutamiseks. Olen ka mänginud omal ajal 5 aastat (mitte hooaega) sellist interaktiivset manageri mängu nagu Hattrick.org ja ka seal korrektseid tulemusi saanud.

Mida ma teha plaanin?
1. Kindlasti võtaksin endale paar abimeest, kellega otsida ja leida parimad koondise kandidaadid.
2. Abilistega vaataks ka mängude taktikad ja analüüsiks vastase mängu. Olen sellise mõttemaailma pooldaja, et 2 pead on ikka 2 pead. Ka reaalses maailmas on koondise juures rohkem, kui 1 treener, seda pooldan ka siin.
3. Teeksin laiapõhjalise koondislaste andmebaasi ja suhtleks aktiivselt koondislaste treeneritega. Vajadusel (äärmisel) suunaks neid treenima just mõnd sellist skilli, mis oleks ääretult oluline tema jaoks.
4. Kindlasti ma ei ole inimene, kes tahab kaotada vaid proovin igast tulemusest saada maksimumi - igast mehest ja igast minutist platsil.
5. Kuna minu arvates on Eestis Buzzerbeater veel suhteliselt vähe levinud, siis minu üks prioriteete saab olema ka koondise populariseerimine Eesti kasutatajate seas. Olen kindel, et hetkel huvitub väga vähe koondisest. Jällegi toon näite mängust Hattrick.org, kus koondise tegevustel ja selle manageril hoiti koguaeg silma peal ja see kindlasti motiveerib veelgi paremaid tulemusi tegema.

Kuna see on siiski U21 koondis, siis minu silmis on see väga tähtis koondis, sest see hoolitseb meie A-koondise järelkasvu eest ja kui siin kõik õnnestub ja mehed arenevad nii nagu vaja, siis on sellest tugev kasu ka tulevikus A-koondisel.

Lõpetuseks ütleks nõnda palju, et kui Te mind ei vali, siis ega ma kusagile ära ei kao ning Buzzerit mängin edasi. Hetkel oleks lihtsalt aega (ma muidugi ei ole töötu :D) tegeleda koondisega süvendatult ja põhjalikult. Tahaksin ennast proovile panna ja teha koondisest arvestatav löögijõud. Pallimäng on ettearvamatu mäng ning õigeid kaarte välja käies on alati võimalus võtta peanahk mõnelt arvestatavalt vastaselt ja sellega edu võita.

Valige seda, keda Te õigeks peate ning kui selleks osutun mina siis igatahes AITÄH!

This Post:
00
75027.11 in reply to 75027.10
Date: 2/26/2009 8:58:23 AM
Overall Posts Rated:
00
minu häälega võid arvestada ....u21 koondis vajabki uut nägu