Atzīšos, es nebiju gaidījis ka otro spēli pēc kārtas LV cietīs sakāvi ar tik lielu rezultātu...
Es īsti nezinu, kur meklēt pieļautās kļūdas...
Atklāšu savas kārtis.
Pirms spēles jūs varējāt lasīt LV forumā ka LV taktika būs tāda un tāda. Tā bija ēsma NL trenerim, jo nav retums, kad kāds no konkurentiem ielūkojas mūsu diskusijā. Es izvēlējos šo maldīgo taktiku pret Nīderlandi, jo jutu ka tagad ir īstais brīdis.
+ es cerēju ka izveidosies diskusija, kāpēc LV izvēlas tieši tādu taktiku un nevis citu...
LV gandrīz visos rādītājos zaudēja NL.
Man nedaudz nepatīk dažu spēlētāju reitingi, jo spēlētājs Romans Lapa
(2309507) pirms spēles izskatījās visai spēcīgs (DMI - 52 000, gatavība – proficient), bet reitings tikai 4,5. Romānam prasmes arī bija augstā līmenī salīdzinot ar tuvākajiem sekotājiem.
Kā arī spēlētājs Sandrs Virbulis
(2259741) nerādīja to labāko spēli, lai gan pirms spēles izskatījās diezko gatavs (DMI – 57 800, gatavība – proficient). Viņu prasmes arī ir atzīstamas. Spēles reitings – 5,5.
Tajā pašā laikā spēlētājs Andris Straume [player= 2621477] ar gatavību Strong, DMI – 12 400. Spēles reitingu sastāda 7,0.
Gan izlasē, gan komandā man reitingi sagādā galvassāpes.
Nelielā kļūda varbūt bija uzbrukuma taktika, nevajadzēja likt Motion, bet gan Princeton, jo taktikai ”Princeton” spēles solis ir lēnāks.
Ja kāds redz, kur es pieļauju kļūdas, lūdzu sakiet!