Ελα τα καρντασια ... Επειδη το παιχνιδι, θελω να πιστευω, δεν ειναι μονο nicknames αλλα τα προσωπα που κρυβονται απο πισω , σκεφτηκα να οργανωσω ενα κεφεδακι/μπυρακι/τεκιλιτσα meeting. ΔΕΝ θα γινει σε net-cafe, γιατι δεν θελω να κολλησουμε και να τσεκαρουμε ο ενας τους παικταραδες του αλλου , αλλα να καθησουμε σαν ανθρωποι να πουμε μια κουβεντα (εντος και εκτος παιχνιδιου), να δουμε ο ενας την φατσα του αλλου ρε αδερφε.
Επειδη η εδρα του γραφοντα ειναι η τιμημενη Θεσσαλονικη , εγω οργανωνω το Βορειο meeting (και περιμενω απο εναν λεβεντη να οργανωσει και ενα ΝΟΤΙΟ, κατα Αθηνα μερια). Λεω να το κανουμε ενα Σαββατο, νωρις το απογευμα για να μην κλεισουμε και κανεναν, γυρω στις 5-6-7 μμ (αυτο το κανονιζουμε). Ειναι κανενας αλλος που ψηνεται για κατι τετοιο;
Ενας ειμαι εγω (ευκαιρια να δειτε και τον κακο της υποθεσης, υπ'οψιν οτι θα βρεθουμε σε δημοσιο μερος που θα απογορευονται οπλα, μαχαιρια, πηρουνια προς αποφυγη επιθεσεως στον GM). Για να δουμε ποιος αλλος ψηνεται. Περιμενω απο εδω τις προσφορες.
Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.