Misr
Użytkownicy: 16
Sezon: 6
NT-Ranking: 71
Menager: Pieriku
(35765)Kolejny sezon czas zacząć, tym razem walczymy tam gdzie nas jeszcze nie było - w barażach o Mistrzostwa Świata. Rywali mamy różnych, zaczynamy od najsłabszej drużyny w naszej grupie. Choć oczywiście nie można nikogo lekceważyć. Od ostatnich wyborów Egipt prowadzi Francuz, w Pucharze Francji większych wyników nie odnotował, za to wygrał IV i III ligę i obecnie gra w II.
Z Egiptem graliśmy raz i troszkę sobie ich lekceważyliśmy, bo poświęciliśmy ten mecz na próby z ekstremalnym obwodem - od PG do PFa grali gracze obwodowi, w obronie ustawiony był pressing. Wygraliśmy zdecydowanie, ale trudno się spodziewać by i tym razem był to tak łatwy mecz. To nie jest sparing tylko mecz o punkty, a my musimy przecież szykować się na mecz nr 3, który zdecyduje o tym kto wyjdzie z grupy.
Co do naszych kadrowiczów to meczową 12 powołam po spotkaniach ligowych, całość komplikuje fakt, że gramy w niedzielę a nie w poniedziałek, nie do końca wiadomo czy znając BBków wszystko zagra tak jak powinno, ale nie ma co się martwić za szybko, może tym razem wszystko będzie ok. W każdym razie powołam 12 która mam nadzieję na mecz numer 2 będzie w optymalnej formie, a ewentualne korekty w składzie przeprowadzimy tuż przed meczem numer 3, już po ustaleniach z nowym selekcjonerem kadry młodzieżowej. Także nie spodziewajcie się rewolucji, zagramy rutynowanym składem, ale równej formie musimy grać tym co mamy najlepszego na dzisiaj.
Niezawodny vinnie_jones ruszył z kolejną edycją typera reprezentacji:
(77316.1), jeżeli macie fajnych graczy z draftu, to listę skautów znajdziecie tutaj
(60777.1).