Witam,
Na początku chciałbym podziękować wszystkim za głosy, dzięki którym znalazłem się w drugiej rundzie wyborów.
Moja przemowa:
(75078.3)Teraz mogę szerzej przedstawić wam moją wizję dotyczącą prowadzenia kadry.
Chciałbym stworzyć 2 nowe sztaby:1. Sztab Wywiadu i Kontrwywiadu (w skrócie SWiK:P) - celem tego sztabu było by zbieranie informacji o naszych rywalach, przeglądanie ich forum w celu poszukiwania informacji pożytecznych dla kadry. To było by o tyle trudne, że znajomość języków obcych jest niezbędna i trudno będzie kogoś znaleźć kto zna hiszpański czy włoski nie wspominając już o hebrajskim ale z anglojęzycznymi krajami nie powinno być problemu.
2. Sztab Szkolący Jordanów (w skrócie SSJ:P) - to jest pomysł vinnego_jonsa, który mówi aby 18 letnich zawodników z potencjałem mvp i wyżej, odpowiednim wzrostem objąć "specjalną troską":P i namówić prezesów którzy posiadają takich grajków do tego aby trening był układany tylko pod tego zawodnika. Co jak się łatwo domyśleć w przyszłości może dać nam przewagę nad innymi zespołami u-21 a teraz gdy jest wiele wyrównanych zespołów to o sukcesie będą decydowały minimalne różnice. Do chyba będzie jeszcze trudniejsze niż stworzenie SWiK ale napewno warto się postarać.
Sztab skautingu działa poprawnie więc tu bym tylko chciał zaangażować więcej userów w pomaganie w treningu przyszłych graczy i dodatkowo mieć z nimi lepszy kontakt.
Jedna osoba tego nie ogarnie więc potrzebował bym kilku(nastu?) managerów, którzy byli by skłonni się zaangażować w pomoc kadrze. Mam kilku na oku i mam nadzieje, że jeśli wygram wybory to zgodzą się na współpracę.
Kadra al_saida jest celem nadrzędnym i to on będzie miał pierwszeństwo wyboru zawodników. To jego orły są priorytetem a nasze orzełki mają się po prostu w u-21 przygotowywać, co nie znaczy że nie można nimi powalczyć.
Odnośnie Mistrzostw Europy, tak jak pisałem wcześniej, przejście do drugiej rundy jest moim priorytetem, co nie oznacza, że nie zamierzam ponabijać entuzjazmu w pierwszej rundzie. W drugiej rundzie, o ile się do niej dostaniemy, obiecuje walkę i na pewno nie będziemy chłopcami do bicia. Teraz nastał taki czas gdzie wiele kadr jest wyrównanych a my dzięki dobrej pracy hatcheta możemy pokusić się o niespodziankę.
Jeszcze raz dziękuje wszystkim za głosy i proszę o następne oczywiście o ile was przekonałem.
Chętnie odpowiem na każde pytanie.
Pozdrawiam m4ti_
Last edited by m4ti_ at 2/28/2009 10:21:44 AM