Użytkownicy: 90
Sezon: 6
NT-Ranking: 33
Menager: Mod-Acajou
(26174)Mecz numer jeden za nami i to dwa razy:), czas na mecz numer dwa miejmy nadzieję, że tym razem bez takich komplikacji, choć i tak lekko nie będzie. Graliśmy z nimi całkiem niedawno i na tej podstawie ich Selekcjoner z właściwą dla naszych zachodnich sąsiadów dawką lekceważenia uznał, że wyjdą z grupy wygrywając z nami i Egiptem. No cóż nie pozostaje nam nic innego jak udowodnić mu jak bardzo się myli.
Aktualnie Tajwan ma w kadrze 12 zawodników, którzy prezentują poziom europejskich średniaków, z takimi średniakami przegraliśmy dwa razy na poprzednich ME trzeba więc uważać, w trumnie nasi poniedziałkowi rywale mają trzy wieże z których najwyższą pensję ma Chen Chi Yuen
(1226247), mają też jednego PFa, którego zapewne nie zawahają się wystawić na SFie gdy zdecydują się atakować w trumnie Chan Tuan An
(3229777), a szanse na to są duże, bo cała piątka ma minuty w normie i po piątkowym treningu może mieć niezłą formę. Na obwodzie aż takiego szału nie ma, ale nie można ich lekceważyć, Ho Sheng Nan
(2405060) zapewne będzie groźny na dystansie. Kończąc temat zawodników w kadrze grają gracze wiekowi, tylko jeden ma 22-lata, jest więc ryzyko, że jeszcze jakiś zawodnik który poprzednie sezony spędził w kadrze U21 dołączy przed tym meczem. W pierwszym meczu z Urugwajem Acajou zdecydował się zagrać na luzie i bez większych niespodzianek przegrał
(4908).
Co do nas to problem jest jeden - ja sam, zakładam wątek bo dzisiaj wyjeżdżam i dopiero w weekend wrócę, nie wiem nawet czy będę podczas meczu online, no ale mam nadzieję piątkowy trening nie skończy się jakimś pogromem naszych kadrowiczów, w każdym razie po sobotnich spotkań powołam pupila nie tylko naszego forum Jurka Wiśniewskiego, jeżeli zajdzie taka potrzeba dowołam jeszcze kogoś, choć mam nadzieję, że poza Kubusem wszyscy będą w formie. W każdym razie innej opcji jak wygrana nie mam w planach na ten mecz i mam nadzieję nie zawiodę się przebiegiem spotkania:).
Nowy sezon wystartował, na pewno macie ciekawych graczy z draftu, listę aktualnych skautów znajdziecie tutaj:
(60777.1).
Last edited by al_said at 3/4/2009 6:09:48 AM