BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Υποστηρικτής

Υποστηρικτής

Set priority
Show messages by
This Post:
00
83403.1
Date: 3/29/2009 1:16:40 AM
Overall Posts Rated:
00
Το ΒΒ είναι ένα εκπληκτικο παιχνίδι basket managerμε μια πολυ ωραία μπασκετική κοινωνία. Θα ήθελα πολύ να γίνω κι εγώ υποστηρικτής του. Παρ'όλα αυτά βλέπω οτι η ετήσια συνδρομή είναι 40 ευρώ.
Με ποια λογική καθορίστηκε αυτή η τιμή και όχι κάποια μικρότερη που πιθανως να είχε περισσότερους υποστηρικτές; Πιστεύω μια τιμή 0,99 ευρώ θα ήταν μια λογική - για τις παροχές που προσφέρει το προσόν δηλ. - τιμή. Μακροπρόθεσμα οι διαχειριστές θα έβγαιναν και περισσότερο κερδισμένοι οικονομικά από αυτήν την κίνηση και θα είχαν περισσότερους οπαδούς που θα ασχολούνταν εντατικά με το παιχνίδι.
Φαντάζομαι οτι όλο και κάποιος θα μου πει οτι τη συνδρομή δεν τη δίνεις για τις υπηρεσίες αλλά για να συνδράμεις και συ στην προσπάθεια. Με αυτή τη λογική θα πρέπει στον έρανο να δώσω 200 ευρώ καθώς τα 2, 5 ή 10 που δίνω συνήθως δεν είναι αρκετά για να υπστηρίξω...
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός. Θα περιμένω με ενδιαφέρον μια απάντηση.

Last edited by fataoulas at 3/29/2009 1:17:11 AM

This Post:
00
83403.2 in reply to 83403.1
Date: 3/29/2009 4:08:37 AM
Overall Posts Rated:
110110
Καλημέρα φίλε,

Βασικά δεν ξέρω τι ακριβώς περιμένεις να ακούσεις από τους Έλληνες χρήστες και δη τους υποστηρικτές.

Όσον αφορά την συνδρομή:
1. Είναι 40 δολάρια, περίπου 30 € με την σημερινή ισοτιμία.
2. Ορίζεται από τους διαχειριστές του παιχνιδιού στην Αμερική και όχι από κάποιον στην Ευρώπη ή την Ελλάδα
3. Η συνδρομή δεν έχει χαρακτήρα εράνου, ούτε είναι τρόπος για να συνδράμεις στην προσπάθεια όπως αναφέρεις. Αυτό το κάνουν όσοι εργάζονται εθελοντικά (π.χ. Μεταφραστές, Moderators κτλ)

Η συνδρομή είναι καθαρά μέσο συλλογής εσόδων για τους ιδιοκτήτες, καθώς κάπως πρέπει να βγάζουν τα έξοδα τους και κέρδος για την ενασχόληση τους, κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό. Για να είναι ελκυστικό το πακέτο προσφέρουν έξτρα χαρακτηριστικά στους υποστηρικτές

Αυτό είναι όλο το θέμα, δεν ξέρω αν σε καλύπτω. Αν έχεις κάποια απορία, write και θα απαντήσουμε. καλή μέρα σε όλους

This Post:
00
83403.3 in reply to 83403.2
Date: 3/29/2009 1:09:16 PM
F.C Aris P.
IV.21
Overall Posts Rated:
1717
ego thelo na rotiso to thema sxetika me ton ipostirikti.pos mporo na gino?pos mporo na pliroso?den exo pistotiki karta.mporo na pao se trapeza px?i oxi?thelo na gino kai ego ipostiriktis.

This Post:
00
83403.4 in reply to 83403.2
Date: 3/30/2009 12:32:49 AM
Overall Posts Rated:
00
Εφόσον λοιπόν μιλάμε για μια καθαρά εμπορική συναλλαγή (εφόσον το θέτεις πλέον σε αυτή τη βάση) κατά την προσωπική μου άποψη, η σχέση "προϊόντος" -τιμής είναι για τα μπάνια. Δηλαδή το να βάλω τις σημαιούλες και τα τρόπαια στο προφίλ δε μου προσφέρει τίποτα ουσιαστικό από τη μία και πλουτίζει ανέξοδα τους δημιουργούς από την άλλη. Όσο για το "αν θα τα βγάλουν πέρα" οι ιδιοκτήτες, σου λέω μόνο οτι πλουτίζουν αρκετά απο τις ενοχλητικές διαφημίσεις "δεξιώθεν" της σελίδας!
Αυτά για το θέμα νομίζω οτι το εξαντλήσαμε! Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του...

Last edited by fataoulas at 3/30/2009 12:33:13 AM

This Post:
00
83403.5 in reply to 83403.4
Date: 3/30/2009 6:57:12 AM
Overall Posts Rated:
3131
Να μιλησω καθαρα σαν χρηστης ...
Οντως τα $40 ειναι λιγο αλμυρουτσικη στιγμη. Θα μπορουσε να ειναι εκει κοντα στα 15Ε.Εκει θα ηταν καλα , πιστευω.
Τωρα, οσον αφορα τι παιρνεις: Για μενα δεν ειναι θεμα τα σημαιακια και τα νουμερα στη φανελλα. Ειναι αυτο που δηλωνει και η ιδια η λεξη: ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ. Μια εμπρακτη κατανοηση για τον κοπο των κατασκευαστων και τις ωρες που δαπανουν για να φτιαξουν το παιχνιδι. Ολα φυσικα ειναι σχετικα.
Εδω ξερω ανθρωπους που παιρνουν απο τον πειρατη της γειτονιας τους το Football Manager και το πρωτο πραγμα που κανουν ειναι να κατεβασουν το "πειραχτηρι" για να κλεψουν τον ιδιο τους τον υπολογιστη και να παρουν Champions League την πρωτη χρονια ...Λες και κατι θα κερδισουν ... Τι να πεις... Ολα ειναι σχετικα.

Γεννήθηκες μαύρος, έζησες άσπρος. M.Jackson ζεις, για πάντα Παοκτσής.
This Post:
00
83403.6 in reply to 83403.4
Date: 3/30/2009 7:48:43 AM
Overall Posts Rated:
110110
Φίλε Φαταούλα, σεβαστή η άποψη σου αλλά εφόσον δεν γνωρίζεις τι ακριβώς προσφέρει το πακέτο, μάλλον θα έπρεπε να είσαι λίγο πιο διακριτικός.

Στην χώρα αυτή έχουμε μάθει όλα να τα έχουμε τζάμπα και στην κλεψιά, οπότε οποιαδήποτε αξιότιμη προσπάθεια, απαξιώνεται γιατί προσβλέπει στο κέρδος. Πρέπει να καταλάβουμε ότι έτσι δουλεύει το σύστημα, αν δεν μας αρέσει το προϊον, απλά δεν το αγοράζουμε. Αν δεν σου αρέσει ένα Levis, αγόραζεις ένα Diesel ή από την λαϊκη.

Εγώ δεν σου λέω να γίνεις υποστηρικτής, αυτό είναι κάτι το οποίο αποφασίζει ο κάθε παίκτης, ζυγίζοντας το προϊόν, τι προσφέρει και την τιμή.

Μιας και αναφέρεις τις διαφημίσεις, αν γίνεις υποστηρικτής εξαφανίζονται αυτόματα τα "ενοχλητικά" banner. Εγώ δεν καταλαβαίνω την λογική ότι οι δημιουργοί θα πρέπει να προσφέρουν τα πάντα δωρεάν στο παιχνίδι...Αυτή είναι η δουλεία τους, αν μου αρέσει τους πληρώνω, αν δεν μου αρέσει, παίζω το παιχνίδι μου και δεν τους "τη λέω" στην πρώτη ευκαιρία.

Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, δεν υπάρχει καμία διαφορά στην απόδοση των ομάδων υποστηρικτών και μη υποστηρικτών.

This Post:
00
83403.7 in reply to 83403.6
Date: 3/30/2009 9:58:42 AM
Panthessalonikios
II.4
Overall Posts Rated:
00
Τα χρήματα που ζητάνε είναι παρα πολλά. Ισως για το βιωτικό επίπεδο της Αμερικής είναι λογικό το ποσό (αν και τώρα με την κρίση παίζεται κι αυτό), για τους Ελληνες χρήστες είναι παρα πολλά.
Δες τε το σαν τις τιμές των εισιτηρίων που βαζουμε στους αγώνες στο παιχνίδι.
Αν εχεις τις κατάλληλες τιμές για να γεμίζει το γήπεδο, βγάζεις περισσότερα οπότι αν είχες τις διπλάσιες τιμές.
Οσο για τις διαφημήσεις δεξιά και πανω στην σελίδα, υπάρχουν add-ons για τους browsers που τις κόβουν.

Last edited by mitsofos at 3/30/2009 9:59:15 AM

This Post:
00
83403.8 in reply to 83403.7
Date: 3/30/2009 1:02:51 PM
Overall Posts Rated:
22
kala ta 30 euro to xrono de einai kai tosa polla 2,5 euro to mhna oute ena paketo tsigara alla to thema mou emena einai oti de me ikanopoiei to site px tis wres ton agwnwn pou exei poly kosmo mesa einai panargo

This Post:
00
83403.9 in reply to 83403.6
Date: 3/31/2009 1:01:51 PM
Overall Posts Rated:
00
Πιστεύω οτι γνωρίζειςι την ιστορία με το γήπεδο της Σκοντα Ξάνθης που οι τιμές των εισιτηρίων των φιλοξενουμένων είναι στα 40 ευρώ, ενώ πχ. στο Καμπ Νοου(!) σε αγώνα Μπαρτσελόνα - Ατλέτικο η τιμη στα πέταλα (πάνω διάζωμα) ήταν στα 12,5 ευρώ!
Θα μου πεις οτι φυσικά οι Καταλανοί και πιο μικρό μέγεθος είναι απο τη Σκόντα , και λιγότερες ανέσεις προσφέρουν στο γήπεδο και το θέαμα, στο κάτω κάτω, δεν είναι και της προκοπής!
Η τιμή ενός προϊόντος καθορίζεται από το κόστος παραγωγής του, τη ζήτηση κλπ. Φυσικά σε μια ελεύθερη αγορά μπορείς να βάλεις ο,τι τιμή σου κατεβάσει η κούτρα σου, παρόλα αυτα μην περιμένεις να σου πω οτι η σχέση προϊόντος - τιμήματος δεν είναι κοροϊδία. Και μάλιστα διαχώρησα τη θέση μου από την περίπτωση της συνεισφοράς (donation) που μπορεί να γίνει σε οργανισμους πχ. Wikipedia. Εκεί αναγνωρίζεις τη συνολική συνεισφορά στα παγκόσμια δρώμενα και συνεισφέρεις ΜΕ Ο,ΤΙ ποσο εσυ γουστάρεις, 1 ή 10.000 ευρώ.
Όταν όμως μιλάμε καθαρά για εμπορική συναλλαγή (παραθέτω αποσπασμα σου :"Η συνδρομή δεν έχει χαρακτήρα εράνου, ούτε είναι τρόπος για να συνδράμεις στην προσπάθεια όπως αναφέρεις. Αυτό το κάνουν όσοι εργάζονται εθελοντικά (π.χ. Μεταφραστές, Moderators κτλ"), έχω κάθε δικαίωμα να λέω οτι κάποιοι με δουλέυουν το λιγότερο.

Last edited by fataoulas at 3/31/2009 1:05:12 PM

This Post:
00
83403.10 in reply to 83403.9
Date: 3/31/2009 2:04:03 PM
Overall Posts Rated:
55
to Camp Nou exei 100.000 theseis kai tis Skoda 10.000...;)...episis exoune kai ligo idiaitero proedro...:D:D...episis uparxei alli nootropoia genika...
kai egw thelw na ginw sundromitits,alla exw mperdepsei ta mpoutia pou pou poulan autes tis roufianes tis PaySafeCards...kamia voitheia apo salonika??:D

From: kavala44

This Post:
00
83403.11 in reply to 83403.10
Date: 3/31/2009 2:14:44 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Οτι χρειαστεις Νικο μπορω να βοηθησω για PaySafeCard.