Ma võin kohe oma liigast tuua kaks näidet.
(122551) Üleminekutest räägime siis. Ma olen teda TL tegutsemist jälginud ja iga kord kui tal mõni mees niiöelda ostmata jääb siis teise ringiga ostab tal selle mehe hea hinnaga ära [team=XXX122706] Loodan et ta on juba mingi karistuse saanud kuna ma teda selle asja pärast juba 2 korda reportinud.
(122177) Üleminek jällegi. Müünud
(4267879) 1,1 miljoniga. 26 aastat vana 3,6k palk nagu kuidagi ei saaks sellise raha lähedale. Peale seda ostnud kohe omale tugeva keskmängija et niiöelda vaba raha ruttu ära kasutada. Reportisin teda ja tundub et ta mingi karistuse on saanud kuna kohe samal päeval üritas oma põhimeest müüa. Nüüd tal ka 7 mängijat järel ma tõesti loodan et sai mingi 900k miinusmärgiga karistuse vms.
Ma arvan tõesti et kuna meil pole mingi USA (kus iga jura eest saab kohtusse minna) siis võime vabalt siia postitada mängijad kes kasutavad ebasündsaid võtteid oma teami heaoluks. Vähemalt globalis toimib see reportimine küll:D Mäletan kui midagi sarnast kirjutasin et GM-d midagigi ütleks kuidas see cheaterite leidmine käib siis tõin näiteid ja üks vend hakkas rääkima kuidas talle ka meeldib üle hinnata oma mehi et mõni uustulnuk ikka ostab ära jne. Vaatasin ta üleminekuid lasin kohe reporti ja näe 2 päeva hiljem mees vingus forumis et bää bää kuri GM anna raha tagasi jne:)