BuzzerBeater Forums

BB Latvija > [EČ] 4. spēles apskats

[EČ] 4. spēles apskats

Set priority
Show messages by
From: xxxxxxx
This Post:
00
8385.1
Date: 11/27/2007 5:48:23 PM
Overall Posts Rated:
00
Esmu šokā!
Manuprāt, LV bija ļoti laba taktika!
Uzbrukumā: Princeton (vairāk koncentrēties uz outside, lēnāks spēles solis).
Aizsardzībā: 2-3 Zona (koncentrēt uzmanību uz inside).
LT taktika:
Uzbrukumā: Look Inside (koncentrēt uzmanību uz inside)
Aizsardībā: 2-3 Zona (koncentrēt uzmanību uz inside)

Respektīvi,
LV uzbrukums pret LT aizsardzību – LV uzbrukama spēks bija tur, kur LT nebija likti galvenie aizsardzības spēki.
LV aizsardzība pret LT uzbrukumu. – LV aizsargājās tur, kur LT koncentrēja savu uzbrukuma spēku.

Speciāli LV taktikai meklēju spēlētājus.
Es nezinu, kur ir vaina ! 4 spēlētājiem gatavība bija proficient, 5 – strong, 2 – respectable, 1 – mediocre. Prioritāte – normāla.

From: tomats

This Post:
00
8385.2 in reply to 8385.1
Date: 11/27/2007 6:41:45 PM
Overall Posts Rated:
4343
un kaadi bija jump shot un jumpr range ratingu, aareejiem speeleetaajiem???

From: xxxxxxx

This Post:
00
8385.3 in reply to 8385.2
Date: 11/27/2007 6:56:43 PM
Overall Posts Rated:
00
JS 9 no 12 spēlētājiem bija respectable, ārējiem spēlētājiem - respectable (gan pamat, gan rezervistiem).
JR nedaudz sliktāki, 5 - respectble, 5 - average.
Pēc savas komandas novērojumiem, tālmetieni vairāk ir atkarīgi no JS.

Manā sarakstā bija daži spēlētāji arī ar strong prasmi, bet tiem atkal bija vai nu slikts atlekušo bumbu prasme, vai nu slikta gatavība.

This Post:
00
8385.4 in reply to 8385.3
Date: 11/27/2007 11:47:34 PM
Overall Posts Rated:
00
Sveicināti, BB menedžeri!

Gribētu mazliet rezumēt šobrīd notiekošo Latvijas līgās.

1.Lielākā daļa menedžeru lāga nezin kuras prasmes ir svarīgākas atsevišķu pozīciju spēlētājiem un rezultātā maina tos dažādās pozīcijās (testē).
Ļoti liela daļa paļaujas uz auto generātoru pozīcijām, kuras norādītas pie spēlētājiem to labākajām pozīcijām, iespējams nav labākais variants, jo neņem vērā papildskilus, kas varētu nozīmēt, ka papildskilu summa dod krietni lielāku labumu citā pozīcijā.

2. Trenniņi mums vispār ir atsevišķa saruna, jo teorētiski varam katrā pozīcijā trennēt pat 3 spēlētājus. Bet kas notiek šobrīd? 2/3 no kamandām spēlētāji pavada pa 100 min laukumā un zaudē trenniņus, jo ir pārslodze.

3. Izlasei pirmā sezona vispār ir grūta, jo alga ātri vien nav katalizators spēlētāja spēkam. Pārāk neaktīvi ir mūsu izlases skauti. Gribētos teikt, ka šobrīd vis optimālāk būtu skatīties arī pēc spēlētāju sniegumiem līgas spēlēs.

Ar cieņu,
LA-Murcianos

This Post:
00
8385.5 in reply to 8385.4
Date: 11/28/2007 7:12:45 AM
Overall Posts Rated:
00
Gribēju informēt tautu, ka es kādus spēlētājus izvēlos likt katrā pozīcijā balstos uz šo topiku - (3944.3)

Par pārslodzi es tev piekrītu. Tikkai, cik man zināms limits ir 90 min nevis 100.
+ pēc saviem novērojumiem, krītas forma.

Skautu sistēmu es slēdzu, jo skautiem pārāk sarežģīti ir skatīties uz spēlētājiem nezinot to prasmes. Varu pieminēt ka daļa aktīvo menedžeru ir tik apzinīga un paziņo man par saviem spēlētājiem.

This Post:
00
8385.6 in reply to 8385.5
Date: 11/28/2007 9:34:15 AM
Overall Posts Rated:
00

Gribētu uzslavēt NT izlases menedžeri, kas ļoti daudz laika pavada BB meklējot labākos risinājumus, jo skatoties citu valstu statistiku brīnos kā šo valstu NT trenneri vispār ko vinnē?

Skilu topiku izmantošanu, te lēnām sāk veidoties viedoklis par mazliet savādākām modifikācijām. Līdzko zināšo, ko precizāku, ziņošu.

Mans iepriekšējais topiks bija veltīts 70% menedžeru, kuru trenniņu stratēģija ir zem katras kritikas.

This Post:
00
8385.7 in reply to 8385.6
Date: 11/28/2007 2:47:20 PM
Overall Posts Rated:
00
Paldies!

Godīgi sakot, es arī nepiekrītu visam skilu topikam.
Manuprāt, PG pozīcijai ir nepieciešamas arī prasme - rebounding (negluži prioritāte, bet kā 3 vai 4 nozīmīgākā).
Manuprāt, SF pozīcijā ir izliktas nepareizas prioritātes (par JS, OD, JR piekrītu, bet tālāk šaubos).
Man šķiet, ka SG ir mazāk atbildīgs par Passing.