Sziasztok!
Köszi a sok támogatást, amit szóban nyújtotok, de azt hiszem, hogy jövőre is a 4. osztályban szeretnék játszani. Mikor az előző szezonban elkezdtem a játékot, akor elképzeltem magamnak egy pályát, amit a csapatomnak be kellene futnia. Idáig teljesítettem is, viszont a sok visszalépés miatt, ami a bajnokságomban történt, úgy néz ki, hogy elkerülhetetlen az idei feljutás, hacsak nem teszek ellene valamit. Bár a szezon elején még kacérkodtam a gondolattal, hogy az idén feljutok, de a kupameccs visszarángatott a valóságba. Szóval, akkor úgy döntöttem, hogy mégis inkább az előre elképzelt pályán maradok. Az pedig az, hogy csak a második teljes szezonban jutok fel. Ezért kérdeztem, hogy mennyi vereség kell, mert a bot csapatok helyére tényleg az alapszakasz alapján juttat fel a rendszer. Ezt tapasztalatból mondom, mert tavaly a bajnokságomból az a csapat jutott fel így, aki az elődöntő előtt vált bot csapattá. Addig ha jól emléxem, 20-2 volt a mutatója. Persze, miután bot csapattá vált, a mögötte végző csapat simán kiverte a rájátszásból, mert ráadásul 1 nappal az elődöntő előtt kapott új tulajt, így semmi esélye nem volt bejutni a döntőbe. Szóval ő is feljutott. Így az már biztosnak tűnik számomra, hogy a 20-2 nem elég ahhoz, hogy itt maradjak. És mivel, mint írtam, a bajnokságomban folyamatosak a csapatok újrakezdései, így valószínűleg nem lesz elég a lazázás sem. Lehet, hogy az utolsó 3-4 mérkőzésre nem fogok tudni kiállni.
Szóval tényleg köszi.
Tudi