Dzisiaj rozmawiałem z Astarotte zupełnie refleksyjnie ;p I taki fajny pomysł wyszedł.Stworzyc radio o buzzerbeaterze.Coś na wzór radia mzh oraz ht radio na wzór hattricka ale tylko tutaj w naszym kręgu koszykarskim.
Konkretnie może przedstawie troche moje stanowisko w tej sprawie:
1.Po pierwsze i to jest sprawa najważniejsza radio ruszy planowo dopiero w okresie lipca-sierpnia.Wszystko dopracowane miało by byc na ostatni guzik ;p począwszy od pieniędzy na serwer i zakończywszy na wiedzy obsługi prowadzenia audycji.
2.Poszukiwana jest przeze mnie osoba z BB,która razem ze mną została by redaktorem naczelnym i założycielem radia wraz ze mną.
3.Poszukiwana jest osoba ,która pomogła by w sprawach założenia tego radia i innych rzeczy (choc już tutaj mam od astarotte zapowiedz ,że chętnie pomoże w tej sprawie.
4.Punkt 2 i 3 może byc a właściwie najlepiej jak by była jedna i ta sama osoba ,która wytłumaczy mnie i pomoże w tej cieżkiej pracy jaka na pewno bedzie zakładanie radia.
5.Prosze o zgłaszanie do mnie na pw wszystkich osób ,którzy byli by wstepnie zainteresowani praca w radiu.Mozliwości jest wiele...od prowadzenia audycji o bb aż do grania muzyki i bycia dj'em.Sa równiez możliwości pisania notatek do audycji itp. Wszytskie pytania i tzw. cv prosze mi na pw pisac ewentualnie mozna pogadac na gadu naturalnie i to najlepsze rozwiązanie ;p
6.Radio będzie tylko i wyłącznie o tematyce BB oraz koszykówki.Czyli przykładowo możliwe są informacje na temat lig w grze BB,na zywo relacje z meczu np.reprezentacji tak jak to jest w hattricku ;p ale mogą byc tez takie wieczorne informacje ze świata koszykówki np.NBA albo PLK czy z innych lig.Chodzi tutaj o profesjonalna koszykówke.
7.Czekam także na tzw.dj'ów ,którze nie tyle będą grac muzyke ale bedą podawali jakieś fajne utwory i kawałki.Tzw.spece od muzy.
8.Wszytsko jest do obgadania w ty temacie.Mówie potrzebne sa również fundusze na serwer.W tej sprawie będzie sie dowiadywał Astarotte i tutaj tez licze na pomoc bo my wspólnie najwieksi fani tej gry i kosza możemy stworzyc na prawde zaje..... radio.
9.Mówie jeszcze raz poszukuje gości ,którzy pomoga mi i mojemu wspólnikowi załozyc to radio.Chodzi tutaj o sprawy serwera,jakiegos autopilota,innych bardzo ważnych spraw.Programów potrzebnych do nagrywania.I innych sprzętów.
10.Jeszcze raz podkreślam nikt nas nie goni.Mam kupe czasu.Radio powstanie w Lipcu lub Sierpniu!!Bo wtedy będę miał najwięcej wolnego czasu na ogarnianie tych spraw.
11.Omawianie spraw mozna zacząc już od dzisiaj.O jakąkolwiek pomoc i opinie prosze wszystkim od GM'a LA'a po zwykłych nowych graczy.Wszystkie zgłoszenia na pw sa mile widziane.Wszyscy w jakiś sposób może się przydac.
Mówie mamy grom czasu i aby to radio powstało wszytsko musi byc zapięte na ostatni guzik.Piszcie tutaj opinie cokolwiek chcecie ja będe odpowiadał.Prosze sugestie i ile osób by było ,,za" tym pomysłem.Bo ja zapał mam tylko musze meic osobe ,która razem ze mną to stworzy i wiele innych osób będzie w przyszłości działało.
nasz czas na stworzenie radia to 4-5 miesięcy.Ale mówie a to byc dobre radio a nie łapu-capu.
Proponowana przeze mnie nazwa to: Radio BBAB (radio buzzer beater and basketball) ;p
czekam.....
P.S.Sorry ,że tak pisze coś po kilka razy ale chce w jednym wpisie wszytsko ując i przekazac i to może byc wszytsko takie zagmatwane ;]
Last edited by skorpion4171 at 4/1/2009 1:35:54 PM