Šodien Latvijai jacīnās pret stipro Kolumbijas izlasi, kuras dažus spēletājus jau ielidojot Latvijā arestēja par kokaīna kontrabandu, tāpēc šodien Latvijas izlasei vajadzētu izcīnīt uzvaru :DD
Kolumbijas izlase ir loti sabalancēta, tāpēc ir grūti pateikt kādu taktiku viņi izmantos, tāpēc par šās spēles uzvarētāju kļūs ta izlase kurai labāk izdosies pārsteigt pretinieku. Papētot Kolumbijas izlasi, sakuma domāju likt 3-2 Zonu, jo lielaka dalja kam ir labas formas no SF ir izteikti SG, bet papētot vairāk viņu spēles secināju ka tomēr tas ir liels risks, jo dažkārt viņi SF liek PG pozicijā, jo ir labs pass skils. Tāpēc aizsardzība paliku pie taktikas "man to man". Uzbrukuma gan meģināšu parsteigt pretiniekus, jo tiks spelēts Ļook Inside", kaut arī varētu spēlēt "run and gun", jo ārējiem spēlētājiem ir labas formas, bet iespējams ka Kolumbija ar spēlēs 3-2 Zonu, bet visdrizāk jau ka spēlēs tapat ka LV aizsardzībā - Man to man.
Šosezon Kolumbijas izlase vēl nav izbaudijusi zaudējuma garšu, tāpēc cerēsim ka LV šodien parādis savu labāko sniegumu un uzvarēs kokaīna kontrabandistus :D
Sastāvs šai spēlei ir nedaudz īpatnējs, un tas ir šāds:
PG:Špaks/Peldiņš/Novickis
SG:Jumtins/Rekšans/Novickis
SF:Jurkelis/Mikelsons/Novickis
PF:Vergelis/Brize/Petrovskis
C:Luņķis/Buķis/Petrovskis
Ka redzams visi sākumsastava mazie ir labi metēji, un viniem ari visiem (Spakam mazak) ir labi Inside Shot. Špaks reiz jau ir meģināts PG pozicijā, un tad nospelēja labi, un pēc skiliem viņš ir tads PG/SG pa pusei no katra, atšķirība no Jumtiņa kas ir izteikts metējs. Brīze pamatsastava nav, kaut ar ir labākajā forma no garajiem, jo viņš vairāk ir aizsardzības spelētājs, nekā uzbrukuma.
Skatisimies kurš kuru ir vairāk parsteidzis, jo izlases ir spēkos ļoti līdzīgas...
spēle tiek spēlēta Normal...
Last edited by richinsh at 4/20/2009 10:35:27 AM