BuzzerBeater Forums

BB Israel > סרביה - ישראל

סרביה - ישראל

Set priority
Show messages by
From: Warrior
This Post:
00
88662.1
Date: 5/7/2009 6:57:03 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז כמו שכבר עודכנו השבוע.. אנחנו נטוס לסרביה כדי לפגוש אותם בשלב השני של משחקי הנוק-אאוט.. במשחק חוץ קשה מאוד אחרי שעברו את צרפת..

את האמת, כבר אחרי שנגמר המשחק בשני התחלתי במרתון הודעות לכל המאמנים שיקפידו שוב עם הדקות השבוע.. עד אמש בחמישי הכל היה פיקס מבחינת חלוקה.. (למעט אמסלם שקיבל 93 ב2 משחקי ליגה בלבד)

והנה היום בידידות,
אביה שוורץ נכנס למשחק מלא ביגלל פציעה של זה שהוא היה אמור להחליף אותו ולכן הוא עם 86 דקות השבוע, ניחא..

מתי שדה כרגע משחק בגביע(חצי גמר) וגם יסגור שבוע של קרוב ל100 אבל ביגלל המעמד וביגלל שהמאמן חשב עוד לאמן כושר משחק, ניחא..

אבל בשביל מה גילי צדוק, שהוא השחקן הכי קריטי שלנו ואחד הסנטרים הטובים בעולם, צריך לשחק 26 במשחק ידידות אחרי שכבר היה לו 79 מהליגה?
99 דקות, בשבוע הכי קריטי של העונה.. אני כבר לא יודע אם עושים פה דווקא..
אבל אחר כך אל תצפו שננצח עוד משחקים.. בטח לא בחוץ..

הוא כנראה לא יעלה ברוטציה וננסה להסתדר עם מה שיש , אבל דברים כאלה בטח לא נותנים עוד מוטיבציה כדי להגיע למשחק ביכלל.. או להמשיך להאמין שאפשר לנצח בחוץ בלי השחקן הכי מכריע שלך..

זהו.. רק רציתי לעדכן..
אם יש למישהו משהו להוסיף הוא מוזמן לעשות את זה..

This Post:
00
88662.2 in reply to 88662.1
Date: 5/8/2009 6:14:44 AM
Overall Posts Rated:
1010
התוצאות הם כושר 6 של צדוק
שדה ואמסלם ירדו ל7
גם חסידים..
קורנפיין ל5 אז גם אם יחלים לא יוכל לעזור..

הכושר אצל השאר נשאר אותו דבר בערך.. אבל גם האימון עצמו לא היה מעודד במיוחד מבחינת התקדמות..

אפשר להתחיל להציע רעיונות לקראת המשחק ואיך נוכל להפתיע למרות הכל..

From: oz

This Post:
00
88662.3 in reply to 88662.2
Date: 5/8/2009 8:44:53 AM
Overall Posts Rated:
00
שחרר את השחקנים מהנבחרת אם הם לא שומרים על הכושר...
הפסד אחד ואחריו פורם לכל העונה שווה 3-4 הפסדים בגלל פורם דפוק.
בכללי אני חושב שצריך ללכת על משלוש גארדים של יוחפז-אמיל-זוהר
לתת לאטיאס ולעוז בן עמי לשחק בעמדות הגבוהים ולנסות לתת את המקסימום.
בהגנה שלוש בפנים, האיזון של שלושה גארדים יחזיק את הההגנה החיצונית.
סרביה הצליחה לנצח את צרפת בגלל שהצרפתים שמרו שלוש בחוץ על פנימה...
דפק אותם לגמרי...

This Post:
00
88662.4 in reply to 88662.3
Date: 5/11/2009 4:27:11 AM
Overall Posts Rated:
1010
אני מזכיר שהמשחק היום בשעה 19:00 לפי שעון ישראל.. ולא 18:00 שאנחנו רגילים בארץ אלא שעה מאוחר יותר .

הסיכויים לא לטובתנו נוכח הנסיבות.. אבל ננסה לעשות את המקסימום ונילך על הכל או כלום
תדריך מפורט עם כל ההסברים יעלה כרגיל כרבע שעה לפני המשחק .

This Post:
00
88662.5 in reply to 88662.1
Date: 5/11/2009 11:47:05 AM
Overall Posts Rated:
1010
ערב טוב לכולם .

אחרי שעברנו את צ'כיה במשחק קשה מאוד בסיבוב הראשון, היום אנחנו יוצאים למשחק קשה אפילו יותר בעיקר ביגלל שאין לנו ביתיות..
מול נבחרת סרביה, שבשבוע שעבר עשתה ניצחון מרשים מול נבחרת צרפת החזקה.. וגם התברכה בציונים מפחידים מאוד..

טקטיקה

אנחנו נעלה נורמל היום.. אני יכול לעלות קראנץ כדי להגיד "עברתי" אבל זאת לא המטרה..
או שמצליחים להפתיע ולעבור בנורמל ואז יש לנו יותר סיכויים להמשיך הלאה בטורניר, או שמנצחים היום בקראנץ ואז בסיבוב הבא אין לנו מה למכור וזה לא יספיק כדי להגיע עד הסוף .

התקפית אנחנו נמשיך היום עם לוק אינסייד למרות חסרונו של צדוק.. קיבלנו מהצעירה את אטיאס כחיזוק שהוא אומנם לא ממש קרוב לצדוק אבל עדיין יעזור בטקטיקה כזאת.. יש כמה סיבות לבחירה,
ריבאונד כידוע, שליטה בתחום הזה משמע יתרון גדול במשחק ובראן אני לא בטוח שנהיה ביתרון.. בטח לא מול שלושה גבוהים שלהם ככה שאם הם יעלו פנימה זה לפחות יתאזן..אם הם יילכו החוצה עם שלושה גארדים אנחנו נשיג יתרון חשוב במשחק חוץ כזה..

הגנתית הלכתי על סוג של הימור, בעונה הקודמת לא הלכתי על האינטואציות שלי מספיק.. הפעם אני אעשה את זה ואקח את האחריות עם ההשלכות של זה.. אנחנו נשמור היום עם שלושה בחוץ, למרות ציוני הפנים המרשימים שלהם במשחק האחרון..

פירוט נוסף בתדריך למטה.

Last edited by Warrior at 5/11/2009 11:47:27 AM

This Post:
00
88662.6 in reply to 88662.5
Date: 5/11/2009 11:47:39 AM
Overall Posts Rated:
1010
הרוטציה:

רכז – שוורץ ימשיך בעמדת הרכז אחרי עבודה מצויינת בשבוע שעבר באותה טקטיקה..
יוחפז יעלה כרכז מחליף מטעמי הגנה ומסירה וכושר מצויין.
אמיל רזרבה.

קלעי – שדה אומנם בכושר 7, היו לי התלבטויות רבות בינו לבין אמיל מי יפתח אבל בסוף הלכתי עם שדה מטעמי הגנה הבדל של רמה שזה משמעותי אם הם יילכו החוצה אבל בעיקר ביגלל המסירה הגבוהה, זה עלול להיות משמעותי יותר מאשר ההתקפה שאמיל ייתן .
אמיל כאמור יחליף.
אושרי רזרבה.

סמול – בן ארי ימשיך כסמול כמו בשבוע שעבר שם עשה עבודה מצויינת..
תורג'מן שוב יחליף אותו
עידן רזרבה.

פאוור – אטיאס חוזר לסגל ויפתח כפאוור במקום צדוק.. במשחק חוץ הם לרוב משתמשים גם בגבוהים עם יכולות גבוהות מבחוץ ואטיאס אמור לעשות עבודה טובה הגנתית מול כאלה.. יכול לבלוט גם בהתקפה.
עידן שבכושר 9 יחליף.
צדוק רזרבה.

סנטר – עוז בן עמי עלה לכושר 9 וימשיך בעמדת הסנטר..
צדוק יחליף למרות כושר 6, אין לנו אופציות אחרות בטקטיקה כזאת.. אם אמסלם או קורנפיין היו בכושר הם היו משחקים.
עידן רזרבה.

תדריך

את הדעה לגבי הטקטיקה גיבשתי כי הסרבים סוחבים פציעה של הסנטר המוביל שלהם.. מה גם שהמאמן הסרבי לא נוהג להמשיך עם אותה טקטיקה לכמה משחקים וכנראה מנסה להטעות את היריבה כדי שתשמור איזורית והולך הפוך.. בטח אחרי ציוני הפנים המפחידים שלו במשחק האחרון. אז נקווה שעלינו זה לא יעבוד ועלינו נכון.. בנוסף עברתי על הפורום שלהם והתגובה של המאמן בנוגע לפציעה הייתה בולטת.. אחד המאמנים כתוצאה מכך הציע לעלות מושן ואישית שככה הם עולים לא מעט, ואני מקווה שככה יעלו גם היום .

לסיכום, אין לנו מה להפסיד הפעם.. אז ננסה ללכת על כל הקופה.

Last edited by Warrior at 5/11/2009 11:49:35 AM

This Post:
00
88662.7 in reply to 88662.1
Date: 5/11/2009 12:21:43 PM
Overall Posts Rated:
1010
רבע ראשון נגמר ביתרון 3 לנו..
אני שמח שניחשתי נכון ובסוף לא המשיכו עם לוק אינסייד..
לפי כמות השלשות זה או פוש או טקטיקת חוץ כלשהי.. אני מהמר על מושן כמו שחשבתי מלכתחילה..

בינתיים האיזורית לא עושה את העבודה והם קולעים באחוזים די יפים.. בעיקר השוטינג שלהם שעומד כרגע למכירה ולא קלעי גדול.. אבל הבדל הכושר בינו לבין שדה עושה את העבודה כנראה.. עוד הוכחה לאלה שמורידים מערך הכושר.

התקפית אטיאס ובן עמי סוחבים אותנו עד כה..
בן ארי עוד לא זרק ביכלל וזה צפוי להשתפר אז אני מקווה שצפויים לנו רבעים אף יותר התקפיים .

This Post:
00
88662.8 in reply to 88662.1
Date: 5/11/2009 1:49:28 PM
Overall Posts Rated:
1010
אז נסכם את המשחק..

כשצריך להפסיד כנראה שאין ברירה..
הביתיות תרמה להם יותר ממה שחשבתי..
טקטיקה מושלמת הם שמרו הפוך ואנחנו שמרנו בידיוק.. ועדיין הפסדנו בהפרש לא קטן.. והם שלטו בריבאונד למרות שלושה גבוהים שלנו, מול שלושה גארדים שלהם ועוד עם איזורית..

אז כנראה שהחיסרון של צדוק היה משמעותי מאוד בסופו של דבר..
אותה רוטציה רק בלי צדוק.. איפה הציונים של שבוע שעבר ואיפה אלו..
כנראה שגם 2 רמות פחות בכושר אצל 2 הגארדים גם עשו הבדל של שמיים וארץ.. שבוע שעבר 10 הגנה חיצונית באישית.. השבוע 9 ועוד עם איזורית.. לא דיימנתי בחלומות הכי גרועים שזה הציון שנוציא..

אז אין מה לעשות.. המצב השבוע לא איפשר לעשות יותר כנראה..
בכל טקטיקה אחרת היינו מפסידים בהפרש גדול יותר..
גם מהחילופים אני לא מרוצה היום.. לא היו מספיק חילופים.. שזה מאוד מוזר ומאכזב כי הפותחים התעייפו לקראת הסוף..

זהו.. לי נותר רק להיות גאה בקמפיין מאוד מהנה שעברתי עם הנבחרת.. מקווה שכולם גם נהנו .

From: LA-Nir

This Post:
00
88662.9 in reply to 88662.8
Date: 5/11/2009 3:58:40 PM
Overall Posts Rated:
343343
just wanted to say good job and great work on this game you took your chance and roll with your guts and it dident pay off eventually but it was the right thing to do you wear right in the tactics to the last part of it some times as one told me today luck dose his thing and all you can say is that you did your best

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain
From: oz

This Post:
00
88662.10 in reply to 88662.9
Date: 5/12/2009 3:06:20 AM
Overall Posts Rated:
00
חבל מאוד שזה נגמר ככה...
כל כך הרבה מזל רע...
אתה יכול לשחרר את אטיאס חזרה לצעירה, ולצאת בראש שקט...
עם המזל החרא שהיה לך בכל הקמפיין זה פשוט לא ייאמן שהגענו עד השלב הזה.

To: oz
This Post:
00
88662.11 in reply to 88662.10
Date: 5/12/2009 5:22:41 AM
Overall Posts Rated:
1010
אטיאס בכוננות.. יהודה עדיין לא החליט אם יהיה צורך בו כי כרגע נראה שיהיה קשה להציל את הטורניר שם ולסיים בשלישיה הראשונה...

החלטה שלו בכל אופן..

וכן לא היה לנו הרבה מזל בקמפיין.. הן מבחינת מזל והחלטות במנוע והן מזל וגורל שקבעו המאמנים של השחקנים שלנו שברוב הפעמים[ולצערי דווקא בשבועות הכי חשובים] החליטו להגזים עם הדקות וזה בטח לא עזר לנו במשחקים..

אריאלים זאת הדוגמא הכי טובה לחוסר האחריות במהלך כל הקמפיין הזה ואפילו עוד בקודם מאז שאני בנבחרת..
הוא כבר חודש בידיוק לא התחבר לקבוצה.. נראה שהיא תיסגר בקרוב וזה עדיף לכולם.. גם אם לא ימשיכו לאמן אותם, אני כבר מסתפק רק בכושר טוב ויציב, ואני מקווה שהמאמן הבא יוכל להנות מהם יותר מאשר בקמפיין הנוכחי.. שחקנים מדהימים..
אבל נוכח הנסיבות כבר שיחררתי אותם אחרי המשחק, וגם את גולן שלא שוחרר עד עכשיו רק ביגלל ההתלהבות.

בקרוב צפויים עוד כמה שיחרורים וזימונים, אני אעדכן .