אני אוסיף סטטיסטיקה כי אני אוהב את זה:
הסטטיסטיקה אומרת שאני מנצח, וזה הדבר שהכי מפחיד כאן.
בעבר היו 4 משחקים בין שתי הקבוצות: 3 אצל עופר, משחק אחד אצלי.
אני ניצחתי בכולם, כאשר ב2 העונות האחרונות (והיותר רלוונטיות) הנצחונות היו בהפרשים של 7 ו8 הפרש, שניהם אצל עופר בבית, ושניהם אחרי משחק עצבים קשה.
לעופר נהייתה קבוצת פנים באמת מדהימה, וסטטיסטיקה נוספת שאני מפחד ממנה היא הבאה: אם לא מחשיבים את המשחק מול אהוד (עליו וויתרתי בשביל הגביע), שום קבוצה העונה לא ניצחה אותי כאשר היא שיחקה פנימה, כולל ליגה פרטית, אבל מצד שני הקבוצה האחרונה שפגשתי עם כזאת מסת גבוהים-נובו-ניצחתי אותה ב5 הפרש בלבד-המשחק הכי צמוד שלי העונה.
בליגה העונה נפגשנו, מן הסתם, פעם אחת:
בפעם הזו אני ניצחתי ב7, 84-77, לא לפני מהפך ברבע האחרון, שלפניו עופר הוביל בהפרשים נמוכים, ואולי בזה מתבטא שלעופר לא הייתה רוטציה רחבה.
הרבע ההתקפי החלש ביותר שלי היה במשחק הזה-9 נק' בלבד ברבע השני.
מהמשחק הזה למשחק היום, אם זאת, יש המון המון שינויים:
בצד שלי:
א) אולי יהיה לי את פבלס. במשחק ההוא פבלס נפצע אחרי 2 דק', בהן לא רשם שום שורה סטטיסטית, ובעצם אפשר לאמר ששיחקתי בלי פבלס.
ב) המשחק אז היה אצל עופר בבית ובו הייתה לי התלהבות נמוכה. התלהבות נמוכה לא תהיה לי הפעם, וביתיות לא תהיה לעופר הפעם, גם לא לי כמובן.
בצד של עופר:
א) 2 שחקנים ששיחקו מולי בחמישייה אז-מקו וג'וליאן, לא יקחו חלק במשחק הזה כיוון שהוחלפו ב2 גבוהים איטלקים מעולים, מה שאומר שעופר יעלה עם 3 גבוהים מולי, או שבעצם באחת מעמדות הגבוהים יהיה לו מחליף טוב, מה שלא היה לו במשחק ליגה מולי.
ב) בניגוד למשחק אז, היום עופר בבעיות גדולות מאוד בליגה.
לא, אין לי ספק-הוא הולך להשקיע הכל במשחק גם אם זה לא המהלך הנכון לעשות-אף אחד לא מגיע עד לגמר ומוותר שם ומסתפק ב"הופעה מכובדת".
אבל מעניין לראות איך הוא ישקיע ב2 המשחקי ליגה שיש עד אז, כיוון שאם יוותר על 2 משחקי ליגה נוספים-הוא עשוי למצוא את עצמו עונה הבאה ב2 ליגות: ליגת האלופות וליגת המשנה. זה יהיה קצת מצחיק.
הגרלות:
כאן אין מה להשוות.
אני מייצג את ה"דרך הקשה" בעצם-דרך ארתור, דרך שי, דרך דב נמלים, דרך 2 קבוצות מליגה 2 (אחת מהן היא תל חי שאותה נראה פה עונה הבאה) ודרך 2 קבוצות ליגה 3 שעולות בהליכה לליגה השניה.
בעצם קשה לאמר שעופר מייצג דרך קלה או משהו בסגנון, לא מגיעים לגמר בקלות, אי אפשר, לא משנה כמה מזל יש לך.
בעצם עופר ישן
עופר כן קיבל הגרלות יותר קלות משלי ועבר בדרך שלו לכאן את שוט'ם אול מליגת העל ושאקיטמאנס, קבוצה די טובה מליגה שניה עם הסטוריה מוצלחת בגביע הכוללת זכיה, ודרכו כללה גם קבוצת ליגה 3 שתהיה גם היא בליגת המשנה, ממנה הוא עבר קבוצה נוספת-ירושלמי.
לשנינו היו דרכים לא פשוטות, לצערי אני נאלצתי להתאמץ יותר, ונקווה שככמות המאמץ כמות ההצלחה.
נותר משהו שהוא לא סטטיסטי בעצם-לאחל בהצלחה לעופר ושנסיים את המשחק בריאים (ב2 המובנים-ומי שהבין הבין).
בהצלחה!