יאללה מישהו צריך להתחיל.. ותודה לאהוד על ההשקעה.
הקבוצה החזקה ביותר העונה:
קקאוטים, 20 נצחונות ב22 משחקים בהפרש ממוצע של 22-23 נקודות +גמר גביע, נותנים לו מבחינתי את התואר. אם כי ברור לי שהוא וארתור היו מנצחים 2-3 משחקים פחות ובהפרש ממוצע קטן בהרבה אם לא היו נותנים טאי מולם.
בכל זאת מאז שחיזק את הקו הקדמי העונה הוא נראה מאוד עמוק ועם הביתיות לדעתי יזכה באליפות.
הקבוצה המפתיעה ביותר העונה:
אין הרבה הפתעות , אבל יש אחת נחמדה- הקבוצה הכל ישראלית של הכח שהחליפה סגל שלם והתגבשה תוך כדי העונה לקבוצת פלייאוף.
הקבוצה המאכזבת ביותר העונה:
הייתי נותן לווריורס שעם חמישית אולסטאר ושאיפות למקום שלישי סיימו שביעיים אבל איך אפשר לתת לקבוצה שזכתה בתואר בצורה מרשימה כ"כ את הטייטל הזה?שוט'ם גם סבלו מאפקט הגביע לכן אני יילך על איגלס שלדעתי שווה הרבה יותר מ8 נצחונות בעונה
המפגש שהכי חששתם/נלחצתם ממנו העונה:
במצב הקבוצה שלי- כל משחק.. אבל המשחק שהייתי חייב לנצח בו כדי להשאיר סיכויי היה המשחק בבית מול יוני
ובמצב התלהבות נמוך עשיתי אליו סקאוטינג,התאמות ושינויים טקטיים יותר
ממשחקים אחרים מה שהוביל לבסוף למותחן
אדיר שהסתיים בהארכה מטורפת שנקלעו בה 42 נקודות.
הזר הטוב ביותר העונה:
מונטנה של הפימפרס,אנדרס של נובו
וגבונס של ארתור בלטו מאוד אבל מבחינתי רלף של השפים עם 19.5,4 ו3.7 ב 31 דקות היה הטוב ביותר העונה בקבוצה מנצחת.
הישראלי הטוב ביותר העונה:
דביר הסר של נען קולע 15 ב55% עם 13.2 ו4.1
+הגנה טובה
ומנצח משחקים במו ידיו,מנסיון..
העברת העונה:
פו קיובנג של מכבי חיפה, מאז שהגיע הקבוצה הזו הייתה הכי לוהטת בליגה ולאהוד יש ממה לדאוג בפלייאוף.
השחקן שהכי היית רוצה לראות אצלך:
כבר לא פה- ג'וליאן דלנדרה
השחקן המשתפר של העונה:
לא יודע
משחק העונה (המשחק הטוב ביותר העונה):
אני לא מספיק זוכר אז אני יאמר שאצלי זה היה המשחק מול נען בבית, למרות שהפסדתי זה היה מותחן עם קליעות משוגעות והארכות ונהניתי בכ"ז
מאמן העונה:
מבחינתי אהוד עשה עבודה מצוינת ושקטה וניצח הרבה משחקים בלי לקבל יותר מדי כבוד(כלומר ויתורים מראש) מיריבות כולל את עומר וארתור והוא מאמן העונה שלי. מקדים ממש במעט את עומר שעושה עונה מדהימה
אם למרות כל המאמצים שלך לא הצלחת למצוא דאודורנט טוב הכי חשוב זה לא להרים ידיים...