BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > יום שלישי הגדול - הימורים

יום שלישי הגדול - הימורים

Set priority
Show messages by
From: ranic
This Post:
00
90099.1
Date: 5/17/2009 5:52:04 AM
Overall Posts Rated:
1717
זהו, הסתיימה העונה הסדירה ויש לנו זמן מועט לפני שארבע קבוצות נוספות יצטרפו ליורדות, לנרי ולצ'ארלס בחופשה הארוכה עד שתתחיל העונה הבאה. כמו שאמרתי בעבר זה לדעתי היום הכי כיפי בעונת הבאזרביטר והולך להיות לגמרי מעניין בכל משחק ומשחק.

פלייאוף עליון:

בית א'

יותמרז אצל ארתור
החבר'ה של תומר מגיעים בתנופה אדירה לשיחזור חצי הגמר מן העונה שעברה. לדעתי יהיה קרב הרבה יותר צמוד ממה שהיה אז ויחד עם זה התוצאה הסופית תהיה זהה. ארתור בגמר הבית.
ארתור בשבעים וחמישה אחוזים

פימפרס אצל השפים
ביום שלישי שי הצליח להוציא נצחון מעולה אצל יניב, אבל הפעם מינוס אורדנטה זה לא הולך לעבוד לדעתי. יניב עולה למפגש חוזר מול ארתור עם רצח בעיניים!
השפים בשמונים אחוזים

בית ב'

הכוח אצל קקאוטים
החבורה של ערן כחול לבן עשתה עונה נהדרת, למרות המון עליות וירידות לאורכה ולרוחבה. לדעתי נצחון חוץ על החבורה של עומר זה משהו שעדיין מוקדם להשגה, עוד עונה שתיים והחבר'ה הצעירים האלו יהיו בלתי עצירים.
קקאוטים בשמונים וחמישה אחוזים

מכבי חיפה אצל טאזמניה
אני תמיד מאמין שמתוך 4 משחקי רבע גמר יש לפחות הפתעה אחת אז אלך על הפתעת העונה שלי בנצחון חוץ מדהים על הקבוצה הבאמת טובה שיש לאהוד.
מכבי חיפה בחמישים ושניים אחוזים

פלייאוף תחתון:

הלוחמים מחיפה אצל שוטזמאול
איזה משחק שיצא לנו בפלייאוף התחתון. הקבוצה המעולה של עידן, בעונה החולפת בפלייאוף העליון, נגד החבורה הצעירה והמבטיחה של עופר שכבר הספיקה להביא גביע לארון. סידרה שהולכת לדעתי לשלושה משחקים ותוכרע ממש על הבאזר. במשחק הזה הולך על הבית של עידן אבל צמוד.
שוטזמאול בחמישים וחמישה אחוזים

היודאים אצל נובו
כמובן שהייתי הרבה יותר רגוע אם לא היה נוחת אצל היריבה הסנטר של נבחרת צ'ילה. זה לחלוטין הופך את הקרב להרבה יותר שקול, אולי אפילו עם יתרון מסוים ליוני בגלל שנראה שהוא עדיף על אנדראס או טורה. מתכונן לסידרה קשה, מקווה לצלוח אותה בשלום עם יתרון הביתיות.

שיהיה בהצלחה לכולם ושייצא דראפט שווה!

Last edited by ranic at 5/17/2009 5:54:12 AM

From: Shay

This Post:
00
90099.2 in reply to 90099.1
Date: 5/17/2009 6:03:51 AM
Overall Posts Rated:
00
יותמרז אצל ארתור
90%

פימפרס אצל השפים
אין הימור

הכוח אצל קקאוטים
80%

מכבי חיפה אצל טאזמניה
99%

שלכולם יהיה פלייאוף טוב בלי פציעות...

"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
From: Ehud

This Post:
00
90099.3 in reply to 90099.1
Date: 5/17/2009 6:20:26 AM
Overall Posts Rated:
274274
פלייאוף עליון:

בית א'

יותמרז אצל ארתור
יותמרז לא פראייר בכלל והוא ינסה להקשות על ארתור, אני לא חושב שהוא יצליח יותר מידי ולא תהיה כאן סנסציה

פימפרס אצל השפים
שי ויניב יסתכלו בעדכון ביום שני לראות מה מצב היד של אורדנטה. כשהוא בסגל אז המשחק הזה נהיה חתיכת מוקש ליניב...
עם הפציעה הנוכחית יהיה לשי קשה מאוד, אבל הוא מגיע בלי לחץ, יכול רק להפתיע את כולם

בית ב'

הכוח אצל קקאוטים
אחרי שהגביע הלך עומר יגיע חזק מאוד לפלייאוף בכוונה ללכת עד הסוף. אצלו בבית מאווווווד קשה להפתיע אותו

מכבי חיפה אצל טאזמניה
מזל מזל מזל שיש לי ביתיות. החבר'ה של עידו חזקים מאוד מבחוץ ואפשר להוסיף להם חיזוק בדמות הדר גורוביץ', קלעי ישראלי צעיר מחונן. יהיה קשה מאוד.

פלייאוף תחתון:

הימרתי על שוט'ם אבל אני מציין מראש שהמשחק הזה והסדרה כולה לא כל כך תלויה בו. היא תלויה יותר באם ארקונז ימכר או לא וברצונות של עופר, אם הוא יחליט ללכת פה חזק הוא הוכיח שהוא יכול לנצח כל קבוצה עם 5-6 שחקנים. שוט'ם לא פראייר בכלל וגם עם עופר יעלה בהרכב חזק, אצל שוט'ם בבית המשחק יהיה קשה מאוד ל2 הצדדים. קיצר, יהיה מעניין.

היודאים אצל נובו
אני הולך עם זה שיוני החליט ללכת על בניה חדשה בליגה 2 ושהוא יחזור חזק יותר מאוד מהר.

שיהיה בהצלחה

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
90099.4 in reply to 90099.3
Date: 5/17/2009 6:38:28 AM
Overall Posts Rated:
11

יותמרז אצל ארתור
ארתור מנצח בדרך לגמר

פימפרס אצל השפים
מוקש אכן אבל יניב יודע איפה הוא ולכן ידלג מעליו
בית ב'

הכוח אצל קקאוטים
קקאו בדרך לגמר

מכבי חיפה אצל טאזמניה
אנשים שוכחים שטאזמניה לא פראיירים...

עופר לא מתכוון לרדת.

היודאים אצל נובו
אני לא אתנגד אם יצא לי נצחון אבל אני לא אהרוס את תכנית האימונים בשביל זה...

This Post:
00
90099.5 in reply to 90099.1
Date: 5/17/2009 7:52:30 AM
Overall Posts Rated:
11
בגלל שנראה שהוא עדיף על אנדראס או טורה

נראה שהוא עדיף?
הסנטר שלי בטוח עדיף על טורה ואנדראס...הבעיה שאין לו עזרה מתחת לסל אז אחד מהם יחגוג עליו...אבל הוא בטוח יחגוג לא משנה מי מהם ישמור עליו
:P
עונה הבאה אני כבר אעלה ליגה חזרה ואביא סנטר שישלים לי זוג תאומים נחמדים מתחת לסל

This Post:
00
90099.6 in reply to 90099.5
Date: 5/17/2009 8:09:48 AM
Overall Posts Rated:
1717
אמרתי נראה בגלל שלא ראינו אותו עדיין משחק בעמדה הטבעית שלו, אבל ההבדל בין נראה לבטוח לא משמעותי. בכל מקרה, הוא יקבל בטוח עזרה בתוך האיזורית בהגנה אבל חגיגות גדולות בהתקפה נשתדל למנוע ממנו...

This Post:
00
90099.7 in reply to 90099.6
Date: 5/17/2009 8:11:43 AM
Overall Posts Rated:
11
:)
אני צוחק אחי...מותר לי קצת להשוויץ זה עלה לי הרבה כסף...

אני מקווה שבכל המשחקים נגדך הוא ישחק בעמדה הטיבעית שלו אבל אני בספק...

This Post:
00
90099.8 in reply to 90099.7
Date: 5/17/2009 8:17:28 AM
Overall Posts Rated:
1717
:) יודע
עדיין קנית אותו בערך מיליון פחות מהמחירון, חבל לליגה השניה שתרד אליה על ההתמודדות איתו ;)

From: Warrior

This Post:
00
90099.9 in reply to 90099.8
Date: 5/17/2009 8:21:58 AM
Overall Posts Rated:
1010
כלומר ב4-4.5 וחצי מיליון?

גם הגבוהים הכי טובים שיש לא תמיד מקבלים מעל 4.. ורוב הגבוהים שמגיעים לזה הם ממש טובים בראשיות סטייל הצ'ילאני ואולי קצת יותר אבל עם משניות ממש איכותית שזה הרי מרכיב חשוב במחיר.. הגבוה של יוני קצת פחות מביא את זה אז כנראה שהמחיר היה בהתאם..

אבל הוא בהחלט מפלצת תחת הסל.. ונקווה שעשה דיל טוב .

ההימורים שלי בקרוב יגיעו ..

This Post:
00
90099.10 in reply to 90099.9
Date: 5/17/2009 8:27:57 AM
Overall Posts Rated:
11
יש לו משניות נחמדה מאוד בתחומים מסויימים וזה שמכר לי קנה אותו ב 4.5
אבל השוק כל הזמן משתנה והיא אפשר עדיין לדעת מה עיסקה טובה ומה פחות...
המחיר שלו בהחלט מצדיק אותו בכל אופן ואני אשפר אותו כך שאפשר יהיה למכור אותו ב4.5 בטוח...אם ארצה

This Post:
00
90099.11 in reply to 90099.10
Date: 5/17/2009 8:37:03 AM
Overall Posts Rated:
1010
כן השוק משתנה ולרוב גם יורד, בעיקר בגבוהים וזאת הסיבה לשינוי במחיר..
ראיתי אותו ואני יודע שיש לו משניות יפה בתחומים מסויימים מה שיאפשר כבסיס אולי להמשיך לעבוד על זה מאשר תכונות שייקח המון זמן עד שיעלו לרמה סבירה, בעיקר ביגלל הגובה.. ואתה יודע על מה מדובר..

אני בטוח שתעשה איתו עבודה טובה בכל אופן..
בהצלחה