BuzzerBeater Forums

Israel - I.1 > הדובדבן

הדובדבן

Set priority
Show messages by
From: ranic
This Post:
00
91461.1
Date: 5/25/2009 4:30:16 AM
Overall Posts Rated:
1717
איכשהו נעלם לי האשכול הזה למרות שהייתי בטוח שהוא נשלח, אז נכתוב מחדש...
הגענו לדבר האמיתי - סדרת הגמר. מתחילת העונה היה ברור שזה הולך לכיוון של ארתור-עומר עם יתרון ביתיות לקקאוטים בניגוד לעונה הקודמת. בנוסף למשחק הראשון בסדרה הזו יש לנו גם את המשחק השלישי בסדרה המעולה בין עופר לעידן שבסופו אחת משתי הקבוצות המצוינות העולות תלך לעונת התרעננות בליגה השניה. בינתיים לא נראה שזה עושה נזק לקבוצות קודמות שירדו כך שמי שלא יפסיד כאן אמור לחזור בגדול בעונה הבאה.

יאללה, הימורים...

סדרת הגמר

ארתור יונייטד אצל קקאוטים
לדעתי ארתור ינסה לגנוב אחד משניים עם סיכוי גדול יותר דווקא למשחק השלישי. שתי הקבוצות מחזיקות הגנות נהדרות כך שלא נראה לי שזה הולך להיות משחק עם סקור גבוה מדי. לדעתי ריצה לפה או לשם אי שם בשלהי הרבע השלישי בטח תכריע את המשחק. ההרגשה שלי היא שזה נשאר בבית ועומר נשאר עם יתרון הביתיות. יכול להיות שבמשחק שלישי ההימור שלי יהיה הפוך.
קקאוטים בחמישים ושמונה אחוזים

קרב הירידה

הלוחמים מחיפה אצל שוטזמאול
עופר הביא ציונים בלתי סבירים במשחק הקודם, משהו בסטייל של נבחרות צעירות מהעלית העולמית. לדעתי יש לו גם יתרון ברוח צוות כרגע על עידן. השאלה הגדולה תהיה הטקטיקה ההתקפית שעידן יבחר בה. במשחק הראשון הוא רץ בניגוד לצפוי ולקח די בקלות יחד עם היתרון בגישה, במשחק השני עופר כבר לא הגן אזורית וזה נראה הגנתית כמעט בלתי עביר. התחושה שלי אומרת שעופר עושה את הנצחון השני הכי גדול שלו העונה ונשאר בליגת העל.
הלוחמים בשישים אחוזים

זהו, אני שולח. מקווה שיתפוס הפעם... : )

From: Warrior
This Post:
00
91461.2 in reply to 91461.1
Date: 5/25/2009 11:12:04 PM
Overall Posts Rated:
1010
סדרת הגמר

אני כבר אמרתי בהימור הקודם על עומר שאני חושב שהכושר שלו עדיין לא מספיק טוב לגמר אימנתי כל כך עם ארתור שגם לו היו בעיות כאלה בשבועות האחרונים אבל נראה שהוא די חזר לעצמו מהבחינה הזאת..
לכושר יש תמיד השפעה מכרעת לדעתי.. לא פחות מרמת השחקנים אם כי זה פחות פוגע בהגנה ובריבאונד ולכן עומר עדיין צפוי לשלוט בתחום הזה..
אבל לסיכום, אם ארתור צריך ויכול לגנוב משחק חוץ אז זה רק המשחק הזה.. המשחק השני ובטח השלישי כבר יהיה יותר קשה בטח אחרי שעומר יחזור לכושר.
אני הולך על הימור נועז אחרי משחק צמוד ומותח .
ארתור ב52 אחוזים

קרב הירידה

מה שלא יקרה במשחק הזה אני תמיד מאמין שהכל לטובה.. ככה האמנתי עד עכשיו ואני מרוצה מהדרך שעשיתי בזכות זה..
נכון לכרגע נראה לי שאני כן אלחם על מקומי בליגה אבל כנראה שנחליט רק בהמשך היום כשנסדר את הטקטיקה..
אני רוצה להאמין שיש לי את הכלים להילחם מול עידן גם במשחק חוץ קשה ומכריע.. למרות שלצערי אחד השחקנים החשובים שלי(ליביו האיטלקי) בכושר 7 כבר כמה זמן ואני לא מקבל ממנו מספיק בסדרה הזאת ביגלל הכושר.. אם היה בכושר זאת עוד אופציה התקפית קטלנית מאוד גם מול קלאוטסר הדגול.. וכמובן עוד כמה תוספות לציוני ההגנה והריבאונד..
אז אם זה מה שיכריע את הירידה אני מקבל את זה.. ובכללי אם אצטרך לרדת, מבחירה או שלא, אני אשמח לעונת התרעננות בליגה שנייה שכבר הרבה זמן רציתי לעשות.

This Post:
00
91461.3 in reply to 91461.2
Date: 5/26/2009 2:10:03 AM
Overall Posts Rated:
88
סדרת הגמר
בפעם הקודמת המשחק באולם של עומר נגמר במפח נפש לארתור.
אני צופה שהמשחק הקרוב יהווה מעין ניסוי עבור ארתור
אבל הוא יפסיד הפעם.
אני צופה שאם יהיה נצחון חוץ הוא יהיה דווקא במשחק השלישי
אנחנו נראה איך עוברים שני הראשונים כדי להיות חכמים יותר.
עומר ב80 אחוזים
.
.
.
.

קרב הירידה
שתי קבוצות שאני מאד אוהב. תמיד עשו לי צרות והמשחקים מולן תמיד היו מותחים עד הסוף
שהיה מדי פעם מר...
מבחינת הרמה,
ברור ששתיהן קבוצות צמרת שלא הלך להן העונה
ואני אלך הפעם על עידן ב60%
יהיה לוהט...

Last edited by yanivsag at 5/26/2009 2:11:20 AM

This Post:
00
91461.4 in reply to 91461.3
Date: 5/26/2009 3:48:10 AM
Overall Posts Rated:
1414
סדרת הגמר
ארת יונייטד אצל קקאוטים
לפי המאבקים בעונות הקודמות צפויה סידרה של
שלושה משח'ים אלא אם ארתור ינצח את המשחק הראשון.
עומר בשני נוהג לעלות פלייאוף נורמאל לצבור התלהבות
יהיה צמוד אבל הפורם היחסית חלש יותר של עומר
ישחק תפקיד חשוב במשחק
ארתור ב-51 אחוז
.
.
.

קרב הירידה
הרבה תלוי בעופר במשחק אם החליט לרדת אז יפסיד
אם לא אז ינצח בגדול

הלוחמים 65 אחוז

From: Ehud

This Post:
00
91461.5 in reply to 91461.4
Date: 5/26/2009 4:04:23 AM
Overall Posts Rated:
274274
לא כזה ברור לי מה כולם נתפסים לפורם של עומר...

הפורם שלו סביר לחלוטין ושל ארתור לא גבוה יותר בצורה משמעותית...

אני בטוח שארתור היה מעדיף לקחת את הפורם של עומר ולהנות מביתיות.

אגב, ההימורים יגיעו בהמשך

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
This Post:
00
91461.6 in reply to 91461.4
Date: 5/26/2009 4:06:56 AM
Overall Posts Rated:
11
ארט יונייטד אצל קקאו

לדעתי ארט גונבת כאן משחק ומנצחת בבית.
או שלפחות זה מה שאני הייתי מנסה לעשות...הרי לא כל יום תופסים את כוכבי הקקאו בכושר כזה נמוך...)יחסית

הלוחמים מחיפה מנצחים ושוטאם אול יורדת לליגה השניה לעוד עונת מטווח ברווזונים קליל בדרכה חזרה לליגת העל.

בהצלחה לכולם בלי פציעות וניפגש בעונה שאחרי העונה הבאה...:)

(אם אני לא אסחף באימונים על חשבון מאבקי העליה...)

To: Ehud
This Post:
00
91461.7 in reply to 91461.5
Date: 5/26/2009 4:33:24 AM
Overall Posts Rated:
1010
הרי אם אמרו משהו על הפורם סימן שלא סתם.. אי אפשר לפתוח וויכוח על כל שטות ולחפש בקטנה מה הרמה המדוייקת.. הפורם שלו לא מספיק טוב לגמר מול קבוצה לא פחות טובה, נקודה. ואני בטוח שגם הוא מסכים איתי..

אומנם הכושר של ארתור גם לא מדהים אבל 3 רמות בסיכום זה עדיין משמעותי בטח אם אצל עומר מדובר בפבלס, מיסטר התקפה ובגבוהה הכי אימתני שלו שצריך להתמודד עם גיגי שבכושר 9 אלא אם עומר מתכנן שינוי מה שגם יכול לפגוע לרעה כי אני לא בטוח כמה הפולני השני מסוגל להתמודד איתו..

ולסיכום, קטש אמר אחרי המשחק עם מכבי "זה בידיוק הימים שאתה רוצה לתפוס את מכבי",
וזה בידיוק הימים שארתור רוצה לתפוס את עומר.. בטח במשחק שמכריע עונה שלמה ואם הוא לא ינצל את הכושר ויצליח לנצח הפעם, אפשר בהחלט להכריז את עומר כאלוף לעונה 9..

ובסופו של דבר גם מגיע לו אחרי עונה מצויינת, קרובה לשלמות וגם כדי שיפרוש עם טעם מתוק בפה אבל אני בטוח שארתור לא יעשה את זה קל .

This Post:
00
91461.8 in reply to 91461.7
Date: 5/26/2009 4:47:04 AM
Overall Posts Rated:
274274
אני מבין שאתה עדיין בקטע של הפגוע מהדיון בפורם בישראל. אבל אני לא מנסה לפתוח ויכוח על שטות...

אני בכלל לא מתווכח, אם אני לא מצתרף לעדר ואומר שהפורם הנמוך של עומר זה מה שידפוק אותו זה לא הופך את זה לויכוח, אתה יכול להירגע.

סה"כ אני אומר שזה לא שהפורם של עומר כזה נורא - במיוחד ביחס לארתור שגם לא בפורם שיא מבחינתו. הוא היה שמח להיות גם סוארס בפורם גבוה יותר ועם ספסל עם פורם גבוה יותר קצת.

עוד לא הימרתי ומן הסתם גם כשאני אהמר אני אגיד שזה יהיה צמוד ופייבוריט אמיתי אין בסדרה הזאת.

This Post:
00
91461.9 in reply to 91461.8
Date: 5/26/2009 4:54:46 AM
Overall Posts Rated:
1010
ממש לא פגוע.. ואני לא חושב שגם היה ממה להיפגע, הייתה אי הבנה, כמו הרבה פעמים אצלנו אבל ברוב הפעמים זה נובע מזה שיש לך איזה תפיסה לגביי שלא הכי נכונה אבל זה לא המקום והזמן להיכנס לזה..

ובסיכום אם לא הייתי הכי ברור אז אני חושב שההבדל המשמעותי מבחינתי בכושר זה שאצל עומר מדובר בשחקנים קריטיים למשחק כשאצל ארתור לא כל כך.. אז לאו דווקא ביגלל התמונה הכללית של הכושר .

This Post:
00
91461.10 in reply to 91461.9
Date: 5/26/2009 5:07:42 AM
Overall Posts Rated:
274274
הדעה שלך היית ברורה - ואין לי בעיה איתה.
רק רשמתי שהדעה שלי שאני חושב שכל מי שרשם את זה (ואגב לא הגבתי לך הגבתי דווקא לדרור) קצת מגזים, ההבדלים בפורם לא כאלו קריטים לטעמי במיוחד לנוכח הביתיות של עומר שזה יתרון גדול יותר בעיני.

From: dror amit

This Post:
00
91461.11 in reply to 91461.10
Date: 5/26/2009 6:36:20 AM
Overall Posts Rated:
1414
אז נראה לי שאני אפסיק להגיב
כי זה יוצר מתיחויות מיותרות
:)