BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > when the fat lady sings

when the fat lady sings

Set priority
Show messages by
From: omer
This Post:
00
92640.1
Date: 5/31/2009 2:01:22 PM
Overall Posts Rated:
2828
אני שומר את המסורת של ניר אותה כותרת בעונה שעברה
כי ניר באמת בנה קבוצה נהדרת לליגה 2 ואני רוצה להיות כמוהו אבל זה לא בטוח כי אין לי את החומר של השחקנים שלו יש אבל מקווה לעשות את המיטב

המשחק עם עידו היה בהחלט מלחיץ ברבע הרביעי הוא כמעט וחזר ואני כמעט היה לי התקפף לב וכמעט זרקתי את המחשב עד האוניברסיטה שבירושלים(איפה שניר לומד :)) אז כן המשחק היה לפי התכנון 25 כדורים חוזרים זרקתי 10 זריקות יותר מעידו מסרתי הרבה אסיסטים( עליתי עם מוסרים מצוינים כל שחקן אצלי היה מסירה גבוה) מה שגם הכושר של באסטיין גרם לכך שהכוכב של עידו יהיה עם אחוזים רעים ובכוונה שמתי אותו בעמדה הזו(באסטיין בדרך כלל משחק כפאור) הש"ג של עידו לא הפסיד לחגוג אבל ידעתי שהוא בכושר רע והיו לו די הרבה החטאות ברבע החשוב באחרון

אז אני יעבור קבוצה קבוצה

מוטי
את מוטי אני כותב ראשון כי הוא בנאדם מדהים עם יכולת הבנה פשוט מדהימה כנזקקתי לעזרה לא התביישתי לשאול דווקא אותו כי ראיתי בו הקבוצה המבינה ביותר בליגה ולדעתי הוא יגיע רחוק אולי הכי רחוק מכל הקבוצות שלנו קבוצה שמתבססת על אימונים אימונים אימונים שחקנים צעירים ומגוונים שיכולים לעשות הכול על המגרש
אז מוטי בהצלחה לך בעונה הבאה יש לך קבוצה מדהימה :)
עידו
עידו עשה את ההשתפרות הטובה ביותר שראיתי איי פעם קבוצה מגוונת שעשתה התקדמות מדהימה לדעתי עונה הבאה עידו וארבל ירוצו חזק וגם לידור שאני אפרט עליו בהמשך
אז עידו מצטער על מה שהיה כי זה לא היה צריך לקרות ואני מבקש סליחה עשית עונה מעולה ואת זה אתה צריך לקחת בחיוביות יש עוד דבר חיובי אתה יכול עדיין להכין שחקנים לליגה 2 בליגה 3 יש לך חומר שחקנים טוב וצעירים( מי היה מאמין שהפולני יהיה רק בן 21 בעונה הבאה :) ) בכל מקרה שיהיה לך גם בהצלחה וזכור מה שאני אומר עונה הבאה אני מהמר עליך כאלופה של הליגה בעונה 9.
ארבל
לארבל גם יש קבוצה מדהימה חשבתי שאני אפגוש אותו אבל כנראה עידו הפריע בנינו :) בכל מקרה ארבל הולך לבנות קבוצה צעירה ותוססת ששוב נגיד כל עונה ועונה ארבל ירוץ לאליפות חבל שארבל לא לקח אליפות העונה כי העונה סיכוי גבוה שאני אפול ללאומית מספר 1 ובעונה הבאה האלופה תשובץ ללאומית מספר 2 הליגה הלאומית החזקה ביותר בארץ שחברנו ניר מסתדר שם טוב מאוד זו גם אחת הסיבות שרציתי אליפות העונה כי לאומית מספר 1 חלשה יותר מלאומית מספר 2
לידור
גם לידור נתן התקדמות מדהימה קנה כמה רכשים שהביאו אותו למקום שהוא נמצא בו ללידור יש פונטציאל גבוה להגיע רחוק אז אולי הוא יגיד לי מה התכניות שלו לעונה הבאה? לקחת אליפות? כי לדעתי לידור כדאי לך ללכת על זה יש לך את מה שדרוש כדי לגבור על 4 קבוצות שנמצאות איתך בבית
פאור
כשראיתי את השם הקבוצה הפאור בליגה שלנו חששתי נורא אמרתי זהו זה יש לנו אלופה חדשה לעונה 8 אבל הפאור הצעיר את הקבוצה מכר כמה שחקנים ודי ויתר זה מסמן על זה שבעונות הבאות הוא רץ חזק או שיש קבוצות שלא בונות על תהילה אלא על אימונים
בכל מקרה שייר שגם לך יהיה בהצלחה וכל הכבוד על עונה טובה
דויד ופונפון ושאר הבית שלי
אין לי מה להגיד דויד לא הפתיע אבל פונפון הביאו התקדמות עצומה הביאה סנטר צעיר וכשרוני בחצי מיליון שגרם למשחק מתחת לסל להיות טוב יותר
דויד תמיד ישאר דויד מאמן גארדים בני 24-26 ולצערי ככה אי אפשר לנצח וסליחה אני פשוט אומר את דעתי

כמובן שאני יזכיר את ניר שגם הוא תמך ועזר ששאלתי אותו שאלה הוא הסביר והסביר לי והמליץ לי מה לעשות הוא בעצם היחיד שאני יכול לסמוך עליו במשחק ובזכותו יש לי את האליפות הזאת

כמובן שיש עוד אנשים שאתם לא מכירים אבל אני לא רוצה להזכיר את שמם אז מי שיקרא את זה יבין זאת

Last edited by omer at 5/31/2009 2:03:35 PM

From: LA-Nir

To: omer
This Post:
00
92640.2 in reply to 92640.1
Date: 5/31/2009 2:16:37 PM
Overall Posts Rated:
343343
כמעט היה לי התקפף לב וכמעט זרקתי את המחשב עד האוניברסיטה שבירושלים(איפה שניר לומד)

ניר תמיד שמח למחשב חדש

העונה סיכוי גבוה שאני אפול ללאומית מספר 1 ובעונה הבאה האלופה תשובץ ללאומית מספר 2 הליגה הלאומית החזקה ביותר בארץ שחברנו ניר מסתדר שם טוב מאוד זו גם אחת הסיבות שרציתי אליפות העונה כי לאומית מספר 1 חלשה יותר מלאומית מספר 2

אני חושב שזה מהר מידי להגיד מי מהליגות הכי חזקה בתח בסיום עונה אני שרדתי העונה בליגה 2 לא ממש אומר מסתדר בצורה מרשימה אבל בסדר כל ליגות 2 הולכות ומתחזקות מעונה לעונה העולות העונה איכותיות במיוחד והקבוצות שלא משקיעות לאט לאט יורדות יותר ויותר כמו שליגת העל התיצב עם רק קבוצות שמשקיעות כך השלב הבא זה ליגות 2 כל ליגה שתגיע תהיה לא קלה אבל אני מאמין שיש לך את הכלים לשרוד בליגה 2

כמובן שאני יזכיר את ניר שגם הוא תמך ועזר ששאלתי אותו שאלה הוא הסביר והסביר לי והמליץ לי מה לעשות הוא בעצם היחיד שאני יכול לסמוך עליו במשחק ובזכותו יש לי את האליפות הזאת

ניר תמיד שמח לעזור (:

Get your facts firs then you can distort them as you please. Mark Twain

This Post:
00
92640.3 in reply to 92640.1
Date: 5/31/2009 2:49:35 PM
Overall Posts Rated:
2828
אגב אני רוצה להגיד שבעונה הבאה יצטרפו 5 קבוצות לבית שלי כיוון שאני גם עוזב

מה שמפחיד זה שהפורום פה לאחר שעזבתי לא יהיה פעיל אז אני מקווה שעידו יפתח פה הימורים כיוון שלי לא יהיה כל כך זמן צריך לעשות סקאוט על לאומית 1 ויש שם במבט ראשון קבוצות חזקות אבל עם שינויים והבאת גבוה חזק אני בהחלט יכול להישאר שם

This Post:
00
92640.4 in reply to 92640.3
Date: 5/31/2009 2:55:36 PM
Overall Posts Rated:
343343
צריך קודם לחכות לראות איפה תיפול לא בטוח לאומית 1 אולי תחזור אלי לליגה

This Post:
00
92640.5 in reply to 92640.4
Date: 5/31/2009 2:57:05 PM
Overall Posts Rated:
2828
ואי אני אפילו לא חושב על זה זה יהיה אסון
גם אתה וגם יהודה שיששששש

This Post:
00
92640.6 in reply to 92640.5
Date: 5/31/2009 3:02:57 PM
Overall Posts Rated:
343343
אף אחד לא יודע לאן הוא מגיע גם לא יהודה עם כל הכבוד מה שכן תחשוב על כמה הפורום יהיה פעיל (: