BuzzerBeater Forums

BB Israel > דיון הבחירות לנבחרת

דיון הבחירות לנבחרת (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93362.2 in reply to 93362.1
Date: 6/2/2009 3:07:31 AM
Overall Posts Rated:
88
תרגום של אהוד מהבחירות הקודמות:

הנושא הזה הוא בשביל דיונים. כל אחד יכול לפרסם פה כמה הודעות שהוא רוצה, אבל להישמר מהתקפות אישיות. אתם יכולים למצוא את החוקים של הבחירות ב(93360.1) ואת החוקים של הנאומים ב(93361.1)
המעקב אחרי הסדר בנושאים של הבחירות יהיה נוקשה יותר מכיוון ששמנו לב ממשחקים אחרים שהנושאים האלו יכולים לצאת משליטה דיי במהירות

Last edited by yanivsag at 6/2/2009 3:09:15 AM

This Post:
00
93362.3 in reply to 93362.2
Date: 6/3/2009 3:18:31 AM
Overall Posts Rated:
88
לאהוד ויוני
אני שמח מאד שהחלטתם להתמודד
שניכם מאמנים מצוינים ותורמים רבות לקהילה
כל אחד בתחומו :)
הייתי מעוניין לדעת מה הציפיות שלכם מהקמפיין הקרוב
בהתחשב בחומר השחקנים הנוכחי,
ואם אתם הולכים להיות אקטיביים בכל הנוגע לפוטנציאלים לנבחרת
(מלבד חיטוט בבוגרי הצעירה)
כלומר, האם אתם מתכוונים לחפש ולרדוף עד חורמה אחרי מאמנים של שחקנים ישראלים מוצלחים
או מתכוונים להיות פסיביים ולהמתין לשחקנים שיוצעו לכם על ידי המאמנים שלהם בלבד.
דבר אחרון,
איך אתם מתכוונים לסייע למאמנים של שחקני נבחרת באימון שלהם
?
תודה

ויוני, שכחתי לציין
אם תיבחר אני מבקש שתתחייב לכתוב בלוג שיתאר את מה שקורה מאחורי הקלעים של הנבחרת בתור אחד שנמצא שם, אם אתה מבין למה אני מתכוון
...

Last edited by yanivsag at 6/3/2009 3:20:01 AM

From: Ehud

This Post:
00
93362.4 in reply to 93362.3
Date: 6/3/2009 3:53:05 AM
Overall Posts Rated:
274274
שאלה שמזכירה לי ראיון עבודה כששואלים אותך להגיד תכונה אחת רעה של עצמך...

אבל לשאלה עצמה - כמובן שאני לא מתכוון להיות פסיבי בנוגע לפוטנציאלים לנבחרת.

אני מאמין בעבודת צוות וכבר הצהרתי שאני מתכוון להעזר במספר חברים ומאמנים מצוינים ולא התכוונתי שיעזרו לי רק לחשוב אם לעלות ראן או פנימה.

בנוסף לכך אני מרגיש שמאמן הצעירה, יהודה בקדנציה הזאת ומי שזה לא יהיה בקדנציה הבאה אחראי בצורה משמעותית יותר על עיצוב הפוטנציאלים הצעירים של הנבחרת והדרכת המאמנים שלהם לאימונים המתאימים. בנאום שלי ציינתי שאני לרוב רואה עין לעין עם מאמן הצעירה הנוכחית בדרך שבא שחקנים צריכים להתאמן, אז לקנדציה הזאת אני לא דואג.

כמובן שאני אשמח לסייע כמו שגם היום אני מסייע לכל מי ששואל אותי מה דעתי על שחקנים מסוימים.

חשוב לציין שהיכולת שלי ליצור קשר ולשמור על קשרים עם מאמנים בחו"ל היא גבוהה בעקבות השליטה באנגלית.

נוסף על כך אני אשמח אם אתה באופן אישי תוכל לסייע בתחום שכבר דיברנו עליו בנוגע לאתר חיצוני שיכיל את המאגר של השחקנים הישראלים ששווה לעקוב אחריהם.

בנוגע להשגיות - הנבחרת הבוגרת תמיד צריכה לשאוף למקסימום השגיות מבחינתי.

נבחרת ישראל הבוגרת היא נבחרת צמרת מבחינתי ואין סיבה שהיא לא תשאר שם. אני לא מכיר את הסגל הנוכחי מכיוון שזה לא התפקיד שלי כרגע, אבל אני מאמין שאני אצליח לבנות סגל שיוכל לשחקן בטקטיקות שונות ולהביא אותנו להישגים.

"Did you miss me??? - "With every bullet so far..." Al Bundy
From: Gal G

To: Ehud
This Post:
00
93362.5 in reply to 93362.4
Date: 6/3/2009 4:14:10 AM
Overall Posts Rated:
3737
שאלות קשות לשני המתמודדים

מר אהוד
בפרומים ליגת העל דובר לאחרונה עם קבוצות שלא משנות טקטיקה
אין ספק שאתה אחת מהן
מה המוטו ההתקפי וההגנתי שלך?
כיצד תתמודד בשיטות משחק שלא פעלת בהם?
כיצד אתה עושה סקאוט?

מר יוני
אשתדל להיות איתך יותר עדין, שלא תיתן לי בראש בליגה
מאמן נבחרת חייב תעודות
עם כל ההישג שלך של עליית ליגות מהר
יש לך תעודת עניות די גדולה, ירידת ליגה
ואי הצלחה בקבוצה בה בנית ונאלצת למכור ולקנות חדשים
אז מה בעצם התכונות והשיטה שתביא כמאמן?
ושלב השאלות הזהות
כיצד תתמודד בשיטות משחק שלא פעלת בהם?
כיצד אתה עושה סקאוט?

ולשני המאמנים
מה היעד והמטרה?
בכל קמפיין מציבים מאמנים מטרה
מקום 6-8 באירופה?
מקום 1-4?
איך נדע עם עמדתם.....חובה להצהיר

From: Warrior

To: Ehud
This Post:
00
93362.6 in reply to 93362.4
Date: 6/3/2009 4:27:11 AM
Overall Posts Rated:
1010
השליטה באנגלית זה יפה וטוב אבל לא בטוח שתמצא מי שישתף איתך פעולה..
קח בחשבון שתצטרך ללמוד סינית או ספרדית כדי לקבל חלק מהתשובות :)

עוד שאלה שלי כמאמן היוצא למתמודדים,
אני בתור בוחר ואני בטוח שכולם, היו שמחים לדעת קצת אינפורמציה בנוגע להשקפות שלכם על המשחק, טקטיקות וכו..
לדוגמא, האם רכז טבעי חשוב וישחק בכל טקטיקה?
עד כמה חשובה לכם המשניות והניסיון אצל גבוהים?
שזאת דילמה גדולה כרגע בנבחרת.. יש גבוהים מצויינים אבל ללא משניות כשמהצד השני יש גבוהים פחות טובים בראשיות אבל שמביאים יותר משניות בצורה משמעותית וגם ניסיון.. את מי תעדיפו ?
אני יודע שהתשובה תהיה פחות או יותר "לא ראינו את הסגל אז קשה לענות כרגע" אבל בכל זאת, כהשקפה, אם יש הבדל של 2-3 רמות בראשיות או אפילו 1(שגם זה משמעותי בקנה מידה של הרמות האלה ובמשחקי נבחרות)
מה תעדיפו והאם יהיה קשר בין היריבות לבחירה שלכם? או שתרוצו עם הדרך והפילוסופיה לאורך הקמפיין כולו ?

כרגע לא עולות לי עוד שאלות אבל כשיהיו לי אני בהחלט אשאל כדי שכולם יגיעו להחלטה הנכונה ביותר..

This Post:
00
93362.7 in reply to 93362.5
Date: 6/3/2009 4:31:54 AM
Overall Posts Rated:
274274
נכון - אני לא מתכוון להסתיר - אני בניתי את הקבוצה שלי כקבוצת גבוהים קלאסית עד שעליתי לליגת העל ומאז עברתי תהליך של אימון גארדים.

במהלך כל התקופה הזאת דבקתי בטקטיקה התקפית מרכזית אחת ובולטת. משחק פנים.

עם זאת - אני עם אופצית תומך במשחק מאז שקיימת האפשרות לליגה פרטית והשתתפתי בעשרות משחקים של ליגה פרטית בהם בחנתי את כלל האפשרויות ההתקפיות.

יתרה מזאת חלק מהמשחקים החשובים בקרירה של הקבוצה שלי הצליחו לעבור עם טקטיקות שונות ממשחק פנים, כמו שזכור לך מימנו המשותפים בליגה 2.4 בה שיחקתי חלק נכבד מהעונה בפוש עם טריק טקטי בגמר שרק בסוף עברתי למשחק פנים (מה שניצח את הסידרה למרות שהייתי בלי ביתיות)

בליגת העל העונה הזאת ידעתי לנצח משחקים מול יריבות עדיפות תוך שימוש בטקטיקה שונה (ראה נצחון על ארתור כשאני תוקף בבייס)

אני לא מסתיר את זה שאני את רוב המשחקים התחרותים במשחק שיחקתי בטקטיקה התקפית מסוימת, אבל אני חושב שהניסיון הרב שלי במשחק מחפה על זה ושהספקתי להתנסות גם בטקטיקות שונות.

מבחינה הגנתית שמרתי בכל סוגי ההגנות הקיימות כך שאני לא רואה בעיה.

עוד מילה על הגנה. אני מאמין גדול בהגנה ואפשר לראות שהקבוצה שלי ב2 עונות האחרונות נמצאת בצמרת של הליגה בתחום של ספיגת נקודות מעטה. (עומר מוביל ואני ויניב צמודים תמיד)

מבחינת הישגים - אני חושב שזה לא יהיה רציני מבחינתי להגיד שאני רוצה לסיים במקום 3 או במקומות 1-4.

מהסיבה הפשוטה שאני לא נחשפתי מעולם לסגל ואני לא מכיר אותו. אני בטוח שעופר יעזור לי או לכל מי שיבחר ללמוד את הסגל ואת מי שלדעתו מועמד ראוי.

אני גם בטוח שיהודה יתן את החפיפה הנחוצה.

אחרי שנבנה סגל וניראה מה היריבות מחזיקות בארסנל נוכל לקבוע לאן מכוונים ביתר דיוק. עד אז אני חוזר ואומר שישראל היא חלק מהטופ של הכדורסל בבאזר והציפיות בהתאם.

This Post:
00
93362.8 in reply to 93362.4
Date: 6/3/2009 4:34:32 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
שאלות לשני המתמודדים.

קודם כל מר אהוד.
שים לב לנתון הבא.
מה שקרה בנבחרות הצעירות העונה.
איטליה הולנד על הגמר.
זה מה שהולך לקרות גם בבוגרת.
כל הסגל מכיל גבוהים בעלי 100-250 אלף משכורת.
לכל נבחרת לפחות שישה כאלה.
כולנו ראינו כבר מקרים שגבוהים אימתניים מנצחים משחקים. תוסיף לכך גארדים ברמה עולמית והנה שוב השיחזור- לדעתי לפחות.
איך אתה חושב שאפשר לצמצם את הפערים האלה ככל שניתן.

שאלה למר יונ'לה האדון הנכבד סילנט קילר.
אין ספק שאתה מאמן איכותי בעל ידע רב. לא בחסד עלית 3 ליגות רצופות.
אני חושב שיש לא מעט דברים שאתה יודע על המשחק.
איך אני יכול להצביע עבורך כאשר אתה בונה נאום של 2 משפטים וגם במשפטים האלה אתה מכניס סוג של סתלבט שמאפיין חוסר רצינות.
במה למשל אתה יכול להתחייב בכל הקטע של הזמן ובהשקעה+ הרצינות שלך?

This Post:
00
93362.9 in reply to 93362.6
Date: 6/3/2009 4:41:11 AM
Overall Posts Rated:
274274
בתור מישהו שיודע את ההשקפה שלי אני יענה לך במטרה שכולם ידעו אותה.

כמאמן של קבוצה, משיקולים רבים אני אוהב שחקנים מאוד מגוונים. לאורך העונות אימנתי את הכוכבים שלי בצורה מאוד מאוזנת והשתדלתי תמיד לקנות שחקנים עם מישניות גבוה.

היתרון הגדול כשמאמנים בצורה כזאת בקבוצה היא שאתה מקבל שחקנים עם יכולת גבהה ומשלם עליהם פחות משכורת.

כמאמן נבחרת אתה לא צריך להתמודד עם משכורות. לכן אני מאמין ורוצה לבנות סגל באותה גישה, של שחקנים מאוזנים שיכולים לעשות הרבה דברים על המגרש בשילוב של שחקנים שאני לא הייתי לוקח אותם לקבוצה שלי אבל יכולים להתאים למשימות מיוחדות. כגון סנטרים הגנתיים עם הרבה ריב' ובלי יכולת התקפית גבוהה בשביל ראן. או גארדים שלא שומרים ממש מדהים אבל קולעים מצוין בשביל לשחק מול קבוצות פנים. (סתם דוגמאות כלליות)

בקבוצה שלי הייתי נמנע אולי משחקנים כאלו, כי אני לא רוצה לשלם משכורות גבוהות עבור שחקנים שלא טובים בהרבה דברים.

ניסיון של שחקן זה יתרון גדול ויש להתייחס אליו. כל שחקן יבחן לגופו וכמובן שזה שגם לניסיון של השחקן יהיה משקל בהחלטה איך לבנות את הסגל.

This Post:
00
93362.10 in reply to 93362.8
Date: 6/3/2009 5:00:15 AM
Overall Posts Rated:
274274
נשמע כמו גמר לגיטימי בעיני העונה. איטליה והולנד מחזיקות בסגלים מצוינים.

אני לא מאמין ענק במשכורות.
ברור לי שגבוהה של 100 אלף משכורת לא יכול להיות בלוף. אבל תסכים איתי שיש כאלו ששווים את זה יותר ויש כאלו ששווים את זה פחות.

אני מקווה שהפערים האלו יסגרו גם בעזרת העבודה שאתה עושה בצעירה ובהדרכה שלך למאמני השחקנים המובילים שלנו.

בנוסף לכך אני חוזר ואומר שאני בטוח שמשכורות לא מנצחות משחקים. צריך לדעת למזער את החסרונות שלך ונצל את היתרון היחסי על היריב. במידה ואין כזה, צריך לייצר כזה.

אני חושב שבעבר ידענו לייצר תרגילים טקטים ואני מאוד אוהב ומאמין בזה ואשמח לעשות את זה בעצמי בעתיד.
בנוסף לכך כבר רשמתי בתשובה לעופר שאני מאמין בסגל מאוזן אבל עם זאת אני חושב שהפריבילגיה של מאמן נבחרת זה שיש אפשרות לקחת גם שחקנים לא מאוזנים למשימות מיוחדות, אם נמצא את השחקנים האלו ונשתמש בהם בחוכמה אז אני מקווה שיהיו מקרים בהם נצליח גם לנצח קבוצות עדיפות על הנייר.

מקווה שזה ענה על השאלה.

This Post:
00
93362.11 in reply to 93362.10
Date: 6/3/2009 5:05:19 AM
Seattle SuperSonics!
Ligat Ha'al
Overall Posts Rated:
211211
תשובה בסדר גמור.

בגדול אין לנו יותר מידיי שחקני מטרה.
וגם אם יש כנראה אצל המאמנים שפחות שומרים על הפורם.
אנחנו בהחלט עובדים ומנסים לייצר כמה שיותר שחקנים בעלי יכולות גבוהות.
אם המאמנים ימשיכו בדגש הזה וישתפו פעולה יש סיכוי שנתחיל להינות עוד 2 עונות ומעלה.