BuzzerBeater
BuzzerBeater Forums
BB Israel > ישראל-ספרד
Back to the Sneak Peek
BB Israel
החוקים - הקבוצה שלי
1
החוקים - הצוות
1
החוקים - הפורומים
1
החוקים - הדראפט
1
החוקים - האולם
1
צוות מקצועי
3
המשחקים היום
4
רכש חדש הגיע מארגנטינה!
4
גובה ומשקל
5
איך הוא?
5
ישראל-שבדיה
9
שוטינג וסמול
4
החוקים בעברית
4
מה קורה?
1
עזרה בעלאת לוגו ובאנר
4
ישראל-ספרד
43
שחקנים פצועים וזמן כיסוח
6
שאלת אימון
2
איך בונים קבוצה נכון
6
יחסי כוחות וגובה
2
<
>
Favorite Folders
ישראל-ספרד
Set priority
High
Normal
Low
Show messages by
Everybody
adomole (18)
arthur11 (4)
yanivsag (4)
idanK (1)
Doron26 (1)
Warrior (6)
Shay (7)
CharlesThe2nd (1)
the Director (1)
Search this Thread (Supporter Feature)
From:
adomole
This Post:
0
9343.1
Date: 12/7/2007 11:49:10 AM
Overall Posts Rated:
2
כמו כל שבוע, דיון על משחק הנבחרת הבא, הפעם- מול ספרד הגדולה והבלתי מנוצחת
אז כמו שנאמר, ספרד בלתי מנוצחת, ולא רק זה, הניצחון הקטן ביותר שלה הוא ב27 הפרש, זה קרה פעמיים ובכל השאר ניצחה בהפרשים גדולים יותר
המפתחות שלנו הם דווקא משחק התקפה טוב שלנו, ספרד ספגה 82 נקודות במשחק האחרון, וזה היום הגנה הגרוע ביותר שלהם, בשאר המשחקים הם ספגו מתחת ל80 ופעמיים עצרה נבחרות על מתחת ל70 נקודות, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו שזה יקרה כי ההתקפה היא החלק החזק שלנו
בספרד יש מעל 2800 קבוצות אמיתיות, והיא קיימת מעונה ראשונה, היא קולעת 111 נקודות למשחק וסופגת 73 נקודות למשחק, ממוצע נצחונות של 40 הפרש כמעט
לאמר שאנחנו הולכים פה על ניצחון תהיה הגזמה קלה, אבל הכל אפשרי, ניצחנו כבר את יוון, טקטיקה כושלת ובעיית עבירות של הספרדים, בתוספת יום טוב שלנו הם מרכיב שבזכותו ניתן לנצח את הספרדים
Mark Unread
Ignore User
From:
Shay
To:
adomole
This Post:
0
9343.2
in reply to
9343.1
Date: 12/7/2007 12:02:39 PM
Overall Posts Rated:
0
מזל שזה לא הסגל הכי חזק שלהם... מי שלא יודע יש להם שחקנים עם משכורות ענקיות אבל הם ניפו את כולם והצעירו את הנבחרת, והגיל המקסימלי שמה הוא 22... קיצר נקווה למשחק צמוד...
"Dont get mad, Get even" -Robert F. Kennedy
Mark Unread
Ignore User
From:
Doron26
To:
Shay
This Post:
0
9343.3
in reply to
9343.2
Date: 12/7/2007 12:57:35 PM
Overall Posts Rated:
0
נס חנוכה?
הכל לאפשרי במשחק הזה צריך לנצל את היתרונות שלנו עד הסוף ולהפתיע
לפי דעתי היו צריכים לעשות כמו באליפות האמיתית שארבע עולות לרבע גמר ואז יותר קבוצות היו מצליחות אבל זה לא חשוב
בכל מקרה אין לנו מה להפסיד ואל אל ישראל!
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Shay
This Post:
0
9343.4
in reply to
9343.2
Date: 12/7/2007 1:26:14 PM
Overall Posts Rated:
2
זאת נבחרת צעירה- אמת, אבל למה אתה חושב שזה לא הסגל החזק שלהם? אני יודע שיש לחץ גדול על המאמן הספרדי, ולכן אין מצב שהוא לא מופיע עם ההרכב הכי חזק שהוא יכול, אגב, כמו שזה נראה עכשיו, גם אנחנו נעבור איזשהי הצערה לטורניר הבא, אני בטוח שיבואו הרבה שחקנים מוכשרים בדראפט שישאירו כמה מבוגרים יותר מאחורה, כמו השנה, שיש בנבחרת מספר לא מבוטל של שחקנים שיצאו מהדראפט האחרון, אני בטוח שהמאמן הספרדי יבוא עם הסגל הכי חזק שהוא יכול, ואגב, אתה יודע מתי הם עשו את הניפוי והצעירו את הנבחרת?? עכשיו? מאיזה משחק הם שינו את זה? בכל מקרה, גם אם זה לא הסגל החזק שלהם, את התוצאות שלהם כולם רואים, זאת נבחרת מדהימה
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Doron26
This Post:
0
9343.5
in reply to
9343.3
Date: 12/7/2007 1:32:22 PM
Overall Posts Rated:
2
אל תדאג, אם יש לנו יתרונות על הנבחרת המדהימה הזאת, אני ימצא אותם
ויש לנו מה להפסיד, תחשוב שאנחנו ננצח אותם וספרד תנצח את כל השאר, בדיוק כמו כמו שהיה עם יוון, זה נותן לך יתרון של משחק מ2 הקבוצות שאנחנו מתחרים איתם(צרפת וגרמניה) ועל אחת מהם אפילו 2 נצחונות הפרש (הם משחקות אחת מול השנייה גם), בכל מקרה, גם אם מפסידים לספרד, אנחנו צריכים שספרד תנצח הכל, ככה התחרות תשאר שווה במשולש שלנו-גרמניה-צרפת, ופשוט זו שתהיה הכי טובה במפגשים האלה במשולש הזה תעלה, וזה מצב לא רע, למרות שעל הנייר אנחנו אמורים להפסיד לשתיהן
Mark Unread
Ignore User
From:
Shay
To:
adomole
This Post:
0
9343.6
in reply to
9343.4
Date: 12/7/2007 1:34:34 PM
Overall Posts Rated:
0
הם עשו את זה על ההתחלה, הוא החליט ברגע שהוא נבחר לזמן רק צעירים אפילו אם המבוגרים יותר טובים בתור השקעה לעתיד
ב-Experience
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Shay
This Post:
0
9343.7
in reply to
9343.6
Date: 12/7/2007 1:52:47 PM
Overall Posts Rated:
2
נכון. אני הרגע הסתכלתי, ואותם שחקנים שהיו טובים במשחק הראשון נמצאים עדיין בנבחרת, הוא החליט מההתחלה ללכת על הצעירים שלו, והאמת שבטח עם כזה מבחר שחקנים שבטח יש לו זו לא ממש בעייה למצוא מחליפים למבוגרים, תראו איזה תוצאות השחקנים הצעירים הביאו לספרד
אגב, ראיתי דיבורים על החסרונות שלהם, אז קודם כל: הצדדים החזקים שלהם- לא היה משחק שהם לא ניצחו בריבאונד, ולא היה משחק שהם ירדו מה50 אחוז(חוץ מהאחרון שהם ניסו טקטיקה), אם יש איזשהו חיסרון- הם לא זורקים שלשות כמעט, אבל כל אחת ששמרה אותם 2 למעלה ו3 למטה התפרקה בסוף בכל מקרה, והממוצע אסיסטים שלנו גדול משלהם בהרבה, אבל זה לא משהו שאפשר לבנות עליו טקטיקה
Mark Unread
Ignore User
From:
Shay
To:
adomole
This Post:
0
9343.8
in reply to
9343.7
Date: 12/7/2007 2:00:04 PM
Overall Posts Rated:
0
בטח שהתפרקה, כי לכל הגבוהים שלהם בלי יוצא מן הכלל יש ממוצע של דאבל-דאבל... עם מספרים מפלצתיים של ריבאונדים כל משחק...
בייחוד Nazario Quijano (799350) עם ממוצעים מטורפים...
Edited by Shay (12/7/2007 2:01:53 PM CET)
Last edited by Shay at 12/7/2007 2:01:53 PM
Mark Unread
Ignore User
From:
Shay
This Post:
0
9343.9
in reply to
9343.8
Date: 12/7/2007 2:15:45 PM
Overall Posts Rated:
0
הא כה, וד"א... אם אנחנו בטוח נפסיד אפשר לעלות TIE בשביל שיהיה לנו סיכוי יותר טוב לנצח אחת מהקבוצות הגדולות האחרות... או לעלות עכשיו CT ולהסתכן...
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Shay
This Post:
0
9343.10
in reply to
9343.8
Date: 12/7/2007 2:29:38 PM
Overall Posts Rated:
2
זה נכון, הגנתית אני מחפש כרגע את השחקן שיעצור את הסנטר שלהם וגם את השוטינג גארד שלהם, לא משנה באיזה טקטיקה הוא יבחר, אחד מהם הולך להיות איש המטרה, כמו כל שאר המשחקים שלהם בעצם, אלה 2 שחקני המפתח מבחינתנו בהגנה
נגד ההגנה שלהם, בלטו הפאוור פורוורדים, מה שאומר שיותר יפול על אדי רובינשטיין במשחק הזה, וזה בעצם ההימור הכי טוב שלנו
בנוסף בלטו הסנטרים, ופה הבעיה שלנו- אין לנו סנטר יציב, כשאבירם בן ארי נכנס מהספסל- הוא היה מעולה, כששטנגל נכנס מהספסל(פעמיים)- הוא היה מעולה, אך כשכל אחד מהם עלה בחמישייה הם כאילו פחדו מהסל, ופה אסור שזה יקרה, פשוט אסור, לא קל לייצר נגדם נקודות והסנטר שיעלה בחמישייה ייאלץ לקחת אחריות
לגארדים יהיה קשה מאוד לייצר נקודות(די מוזר האמת, הם שומרים עם דגש על הלמטה ודווקא הגבוהים קולעים.. מוזר) והאמת שזה חבל, שחקני ההתקפה שלנו בעמדות הגארד מעולים
Mark Unread
Ignore User
From:
adomole
To:
Shay
This Post:
0
9343.11
in reply to
9343.9
Date: 12/7/2007 2:31:55 PM
Overall Posts Rated:
2
הייתי עושה את זה, אבל המשחק הבא זה לא אחת הגדולות- זו רומניה, שהיא הקטנה בבית, ואם אנחנו לא מנצחים אותה באמת שאין לנו מה לדבר על עלייה, בנוסף, אני עוד לא וויתרתי על המשחק מול ספרד
Mark Unread
Ignore User
Disable Emoticons and Images