BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választások - Jelöltek beszédei

Választások - Jelöltek beszédei (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: vilám
This Post:
00
93460.2 in reply to 93460.1
Date: 6/2/2009 12:38:45 PM
Overall Posts Rated:
00
Sziasztok!
A csoportom második legjobbja lettem és pénzbe néha szűkölködök de nem vészes. Itt a pénz nem akadály úgy, hogy mint az első jelölt szeretnék első lenni tudom nem vagyok nagyon profi de időm nagyon sok van nem vagyok gépőrült de sokat vagyok előtte. Létszíves rám szavazatok! Én mindent tőlem telhetőt megpróbálok de lekenyerezni nem tudtok. Ne írjon senki olyat rád szavazok ha beveszel egy játékosomat a válogatottba és más fél-e lekenyerezést sem szeretnék hallani.
És szerintem mit tudjon egy válogatott manager-e :
-Legalább kicsit angolul vagy németül !
-Helyesen írni az anyanyelvén!(a j,ly között tegyen különbséget)
-Tudni a BB szabályt!(vagy legalább egyszer elolvasni)
-Saját taktika !(legyen jó is)!
-2,3 szezon béli tapasztalat!(legalább)
-És józan paraszti gondolkodás !!!
Ezek mind szükségesek szerintem de még a hazaszeretet a bizalom a többi játékostársadhoz és tisztelet ezek kellenek ,és persze nagyratörő gondolkodás !!!!Nem kel a kosárlabdához hungaristának lenni elég ha szurkolsz és a csapattal együtt örülsz (kulturáltan),és sirsz!!!
HAJRÁ MAGYAROK!!!!!HURA!!!! HURA!!!! HUNGÁRIA!!!!!

Hello everyone!
My group the second legjobbja I was and into money sometimes need of but not pernicious. Here the money not obstacle some, that than the first candidate I would love I can be first I am not very professional but my time there are very much I am not a machine madman but a lot I am before it. Existence heart onto me votes! I everything from me can be passed try but to bribe you do not can. Let nobody write one like that on on you vote if admit a player of mine into the national team and other half bribing neither I would like to be audible.
And what a national team should know according to me manager-e :
-At least a little bit in English or in German !
-Helyesen to write it anyanyelvén!(a j,ly let him make a difference)
-To can BB szabályt!(vagy at least one times to read)
-Saját tactics !(legyen good)!
-2,3 seasons intestine tapasztalat!(legalább)
-And sober peasant thinking !!
These all necessary according to me but yet the patriotism the confidence the rest of your teammates and respect these are needed ,and thinking being ambitious of course !!!!Nem Savoy cabbage to the basketball for Hungarist one to be rather if you keep your fingers crossed and you are glad together with the team (kulturáltan),és sirsz!!!
GO MAGYAROK!!!!!HURA!!!! HURA!!!! HUNGÁRIA!!!!![match=[match=[match=XXX]]]

Message deleted
From: Arsene

This Post:
00
93460.4 in reply to 93460.2
Date: 6/2/2009 1:21:05 PM
Overall Posts Rated:
00
Én is szeretnék jelentkezni!

Ami melettem szól az az, hogy már jó pár szezont lehúztam az első osztályban, szerintem egész jól! Mindig rájátszásba kerültem! Neveltem ki egy pár jó játékost, tehát szerintem nem kérdés hogy ismerem a játékot! Aki követte a külső forumot, az tudhatja hogy tavaly javasoltam egy taktikát és elég sokat használtuk! Jó pár meccset megnyertünk vele! Ismerem a válogatott eddigi teljesitményét, és a játékosokat! Többet nagyon nem szeretnék magamról mondani!

Azt tudom, hogy nálam a legjobb játékosok fognak játszani, persze formától függően. A külső fórumon pedig mindenkit meg fogok hallgatni, és ennek függvényében minél jobb taktikákat bevetni a mérkőzéseken!

Remélem ez elég hogy megválasszatok!!!
Köszönöm
Arsene

This Post:
00
93460.5 in reply to 93460.2
Date: 6/2/2009 1:30:33 PM
Overall Posts Rated:
9797
Nahátakkor

Úgy gondoltam, hogy itt az ideje elindulni a választáson. Hogy miért? Azt hiszem, hogy elég régóta tolom a BB-t, és sikerült összeszedni annyi tapasztalatot, hogy kijelenthessem, hogy kijelenthesem eléggé jól átlátom a dolgokat. Konkrétan az első szezontól játszok, amikor megcsinálták a magyar bajnokságot, fordító is vagyok, így a kulisszák mögé is belátok egy picit, persze nem annyira, mint urimate

Akkor a válogatottról pár szót: lehet hogy a következő időszakban cserélni kéne az allstar potenciállal rendelkező játékosokat, a jobb potenciálúakra, ugyanis könynen lehet, hogy utól fogják érni. Így lehetne bíztatni a tulajdonosokat, hogy igenis eddzék a játékosokat. Úgy gondolom ez az egyik legfontosabb lépés, és ezért nem is írok többet, mert a taktika úgyis a behívott játékosoktól függ. Szerintme kialakult egy jó közösség, amelybe olyan emberek tartoznak, akik figyelik a válogatott játékosok pályáját (nevet nem szeretnék írni, tudja mindenki, hogy kikről van szó), és ez a közösség sokat tehet, hogy mindig naprakész infóink legyenek, akár az ellenfélről, akár a taktikáról, akár csak úgy általában

Ha nem baj, akkor nem írom be webforditas.hu-ba, bár biztos vicces lenne

Szóval ennyi lennék, a kérdéseket várom, ha van!
Szavazz Rám!:)

This Post:
00
93460.6 in reply to 93460.5
Date: 6/4/2009 4:27:34 AM
Overall Posts Rated:
33
Sziasztok!
Úgy döntöttem, én is beszállok a választási versenybe.
Magamról annyit, hogy a 4. szezon végén csatlakoztam a játékhoz a III. osztályban és a 8. szezonban feljutottam az I. osztályba, ahol jelenleg én vagyok a "legfiatalabb" (legkésőbb csatlakozott) manager. Aktív fórumozó vagyok, bár inkább az angol nyelvű fórumokon, mert elsősorban a játék mögött húzódó algoritmusok és képletek felfedezése érdekel, amelyben itthon sajnos még nem erősködünk. De ami késik, nem múlik, hamarosan látni fogjátok más thread-ekben, hogy mi mindenre jutottunk eddig.
Mint esetleges szövetségi kapitány, legfontosabbnak az U21-es kapitánnyal való kapcsolattartást és a jelenleg 20-22 éves, legtehetségesebb korosztály közös, átgondolt nevelését tartom. Nagyon jó kezdeményezésnek tartanám a farm csapatok bevezetését, csak mint látom, sajnos jelenleg nem nagyon találunk jelentkezőt.
Mivel résztveszek Josef Ka fizetés- és match rating becslési projektjeiben, ezért ígérhetem még, hogy mind a válogatott játékosok tovább edzésénél, mind pedig a mérkőzéseken alkalmazott taktikáknál és felállásnál a jelenleg ismert képletek alapján optimális megoldásokat igyekszem keresni.
Biztos viszont, hogy egyedül nem lesz időm mindezekre, tehát esetleges megválasztásom esetén mindenképpen támaszkodni fogok a többiek segítségére, illetve ha nem nyernék, akkor én fogom segíteni a megválasztott szövetségi kapitányt.
Kérlek szavazzatok!