Ciko, udari mu na ovuj temu ono crvenilo i zaprci onuj prethodnu.
Daklem ovako, uskoro ce poceti borba za onaj utesni turnir, pa tako, mislim, vreme je da se finalizuju radovi oko sasstava mlade reprezentacije. Ja cu izneti svoje predloge za svaku poziciju. Ukoliko neko smatra da ima boljeg igraca na toj poziciji ili je video da postoji bolji u nekom drugom klubu, neka iznese to ovde na forumu ili na mail. Ja znam da nemate uvid u ocene drugih igraca tako da je vama jedino merilo kvaliteta igraca njegova plata. Naravno, pozeljno je da se ocene igraca ne iznose na forumu.
Sto se tice pozicije PG, tu smo najstabilniji, jer su nam igraci priblizno dobrog kvaliteta, tako da ce se uticaj lose forme na toj poziciji najmanje osetiti.
1.Ivan Ðordevic 
(5965118) - KK Vendetta
2.Ivan Jovanovic 
(5965587) - Cetnici
3.Dime Kukoski 
(6891979) - pcelice
4.Marko Andelinic 
(6909057) - KK Egoista
pozicije SG - SF. Na ovim pozicijama imam najvise nedoumica. Svetski kvalitetnih igraca na ovim pozicijama nema. Tako da su na ovim mestima moguce korekcije i na ovim pozicijama ce u startu biti pozvani samo neophodni igraci. A naknadno ce biti ubacivani jos neki zavisno od napretka i odrzavanja forme. Evo onih igraca koji su sigurni.
1.Milan Jasnic 
(6189942) - Pivara Lions
2.Ognjen Dobrinovic 
(5965021) - Vojvodina NS
3.Zoran Novalija 
(6331757) - GURGWINERI
4.Jovan Tarabic 
(6906282) - Hirurzi
5.Vladan Arsic 
(5965155) - Noipmahc
Za pozicije PF - C cu dati predloge nesto kasnije ili mozda cak i u nedelju-ponedeljak.
a sad me zanima vase misljenje
Last edited by Flavius Valerius Aurelius Constantinus at 6/5/2009 4:07:42 PM