oo jednak widzę że zbytnio zainteresowania nie ma. Nikt sie nie chwalli swoimi wyczynami. Może ja się teraz udziele na forum.
Pierwsze 13 kolejek był dla mnie fantastyczne, rekord klubu, ale to juz nmie ot o chodzi niestety stało się tak jak myślalem kontuzje 2 czołowych graczy uniemożliwiły mi wygranie 2 ostatnich spotkań;/ Zwłaszcza boli porażka 1 pkt w meczu w którym było się lepsza drużyną. Miałem szczęscie przez te pierwsze spotkania natomiast teraz musiał przyjść pech;/ Zaraz powyleczeniu kontuzji przez 1 z zawodnikow kolejny podstawowy ją złapał i tak sie staje że tracę moją przewagę GO ! Portland Trail Blazers jest nakręcone ale myśle że o 1 msc w naszej konferencji powalczymy we wtorek, najważniejszym meczu mojego teamu w tym sezonie;] A juz jutro mecz z 3 zespolem wiec to juz nie sa przelewki zaczyna sie powazna gra i nerwy ale mysle ze jakos sie to ulozy:P szczescie sporzyja teraz moim przeciwnikom bo grambez 2 podstawowych graczy wiec maja wieksze sznase osiagnac dobry wynik.
Nie przejmujcie się jednak bo w play-off będzie walka;] oby bez nastepnych kontuzji;]
POWODZENIA PANOWIE;]