Taman smo primenjivali najnoviji tip treninga zahvaljujuci novom treneru Hmazasp Naregyan-u (koji je dosao nakon preminulog Alexe Plesu-a ) koji je imao tu srecu da 23 godine radi sa najvecim potencijalima M'Bobvea (to je pokrajna Zimbabvea).
Tako da smo bili srecni i predani treningu kada se , ispred nas,zaustavio crni porse.
Kada su se vrata otvorila izasao je neki crnokosi mladic u finom odelu i upitao :
- Sta to kog djavola radite ?
Progutao sam knedlu (ipak je tu taj crni porse) i odgovorio:
-Kako sta? Pa okopavamo zemlju , sadimo papriku a neki od nas cepaju drva- pozurio sam da dodam- vidish , to je novi tip treninga iz Zimb...
Mladic me je prekinuo pokretom ruke : -Zar ovo nije kosarkaski klub ? upitao je.
-Jeste, pozurih da dodam, -Ali ovako i trniramo i imamo da jedemo...
-O majko mila ! udario se rukom po celu, sta sve jos necu videti... -Uf..
- Nego , nastavio je- Imam nacin na koji cete manje podsecati na TNT -grupu i mozda , ako stedite, jesti svaki dan.
Oci su mi zasuzile. A neki od igraca su na pomen hrane zaplakali i poceli da se mole (svaki na svom jeziku):
- Kakooo- proskicao sam.
- Ja sam LA-Bavaria , vlasnik i menadzer Bavaria boys-a- na pomen mocnog drugoligasa mnogi od mojih igraca su klekli i poceli da ga mole da ih povede ...
LA-Bavaria se samo tuzno nasmejao i rekao :
-na zalost zanima me samo jedan- 221cm visok osamnaestogodisnjak Jesse Barbosa
nacuo sam od mojih skauta da od njega mozda moze biti nesto.
TADA SE DESILO CUDO !
Jesse Barbosa koji je stajao malko iza mene je pred nasim ocima nestao i pojavio se u crnom porseu !
Od tog dana smo dobili gomiletinu para- i sad vishe nemoramo da okopavamo zemljiste da bismo jeli
(mada smo uveli noviji tip treninga - pletenje korpi naime...)
Korvin Shadow
Vlasnik i menadzer kluba "Car Dusan Silni"
Last edited by Korvin at 6/26/2009 5:43:04 AM