BuzzerBeater Forums

BB Ceska Rep. > Czech BB web

Czech BB web

Set priority
Show messages by
This Post:
00
98961.1
Date: 6/26/2009 2:51:07 PM
Overall Posts Rated:
1212
Zdravím, v souvislosti s právě probíhající diskuzí ohledně českého NT jsem Vajkézovi poslal nabídku spolupráce ve věcech "komunikace s veřejností". Vzhledem k tomu, že Vajkéz asi někde chlastá, tak jsem ještě odpověď nedostal :-) ale i tak bych chtěl dát do placu jeden můj návrh (a následně i prosbu).

Stránky BB jako takové nejsou úplně ideální pro nějaké plynulé a kvalitní rozrůstání národní komunity, a proto jsem dostal nápad, že by stálo za pokus vytvořit jednoduché interaktivní webové stránky "českého" BB, kde by se mohli čas od času (minimálně jednou za týden) oběvovat informace pro veřejnost, které na fóru mohou jednoduše zapadnout - preview a review zápasů (jak Senior NT, tak NT U21), rozhovory s hráči, ligové informace (zvláště I. liga), atd. Tyto informace by samozřejmě byly otevřené pro všechny, ale dále by bylo možné vytvořit další sekci, kam by kdokoli mohl "zaregistrovat" svého hráče, aktualizovat jeho skilly a pouze několik lidí (manažeři NT,...) by mohlo vidět jeho hodnoty...určitě víte, co tím mám na mysli.

Tímto bych vás tedy chtěl poprosit zejména o vyjádření vašeho názoru. A pokud někdo ví, že by vytvoření takovýchto stránek zvládl a chtěl by tak pomoci české komunitě BB, byl bych vděčný, kdyby se mi ozval - mohli bychom se domluvit na dalších věcech, atvšp.

Dík!

This Post:
00
98961.2 in reply to 98961.1
Date: 6/26/2009 3:55:34 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Určitě jsem pro. Vzhledem k tomu, že vím, jak je náročné skautování, tak ta aktualizace hráčských skillů by byla výborná. Ale musí být jednoduchá a pochopitelná i pro méně zručné lidi

This Post:
00
98961.3 in reply to 98961.2
Date: 6/26/2009 3:59:20 PM
Overall Posts Rated:
1212
Samozřejmě přesně tak jsem to myslel. Bohužel tvořit web neumím, tak doufám, že se třeba najde někdo, kdo by se toho ujal; tomu se to pak všechno řekne, jak by to asi mohlo být.

From: Amare

This Post:
00
98961.4 in reply to 98961.3
Date: 6/26/2009 4:12:24 PM
BC Vizovice Plums
II.4
Overall Posts Rated:
4646
vezmeme-li v úvahu rozsah skautingu (rwystyrk má v databázi přes 200 mladých hráčů mezi 18-21 lety), bylo by navrhované řešení, kdy by majitelé hráčů sami aktualizovali skilly, určitě ideální. i když samozřejmě nelze předpokládat, že by to dělali všichni. osobně bych počítal zpočátku tak max. s 25-30%. Ale i to by byl přínos, a výhodou by byla i průběžnost aktualizace skillů. Podmínkou, aby to lidi dělali, je co největší jednoduchost, aktualizace by měla trvat jen pár vteřin...
Uměl by to někdo?

From: PunkFloid

This Post:
00
98961.5 in reply to 98961.4
Date: 6/26/2009 4:37:07 PM
Overall Posts Rated:
1212
Napadlo mě, jestli by se to nedalo jednoduše udělat tak, aby se to automaticky dalo stahovat přímo ze stránek - takže jediný, co by musel uživatel udělat, by bylo zaregistrovat toho svýho hráče a pak (například při skill-upu, nebo na žádost manažera NT) jenom zmáčknout aktualizovat. Vím, že taková možnost existuje samozřejmě, ale asi by to bylo pro tvůrce opět o něco složitější (myslím, že se to nějak řeší přes certifikát a nějaký takový blbosti). Druhá možnost samozřejmě je, aby se tam těch 10 skillů namlátilo ručně.

This Post:
00
98961.6 in reply to 98961.5
Date: 6/26/2009 4:41:40 PM
Overall Posts Rated:
1212
Pokud by se mezi Čechy nikdo nenašel, tak by možná stálo za to ozvat se na globale. V tom případě si ale myslím, že by nebylo od věci přidat za odměnu třeba supportera na 3 měsíce (na rok jen když se nás složí víc), když ten člověk nebude Čech, tak nebude mít asi moc motivaci to dělat jen tak z hecu.

Last edited by PunkFloid at 6/26/2009 4:41:48 PM

This Post:
00
98961.7 in reply to 98961.5
Date: 6/26/2009 4:54:48 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
13171317
Second Team:
Jirkov
Určitě existuje několik možností.
1. (asi nejlepší) jak si psal, přes tlačítko odeslat hráčovy vlastnosti a více se nemuset starat. Určitě by to šlo i bez certifikátu, ale nevím, jestli to není proti pravidlům dělat si takové extenze
2. udělat vedle stránku, na kterou by hráč zkopíroval stránku z BB a dal uložit, na to podle mne není potřeba žádný certifikát a ani se tím nic neporušuje
3. ruční přepis, ale tomu bych se rád vyhnul