dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.
Zao mi za ovog mog Baletica,ali sta da se radi. Decko je imao volju da trenira,ali uprava je donela odluku...
Zao mi za ovog mog Baletica,ali sta da se radi. Decko je imao volju da trenira,ali uprava je donela odluku...Zashto onda uprava nije donela odluku da ga proda kako bi nastavio da dobija trening? Za deo dobijene love se uvek moze kupiti matorac sa istim skilovima.
Koji deo je ovde nejasan?
Koji deo je ovde nejasan?sto se mene tiche, nijedanSamo pokusavam da nas sve podsetim da svi treba da radimo na istom cilju.Ocigledno da neke ne treba podsecati nikad ali, isto tako ocigledno, neke treba podsecati stalno
Ma na tebe nisam ni mislio...da su svi kao ti...
dok takvi "ljudi" kao ti budu na celu U21 moji sigurno nece igrati.Cak planiram da od sledece sezone kupim 2 mlada crnogorca pa da ih spremam za nesto vise.A sto crnogorca, bolje japanca, videh da je tamo slaba konkurencija, ili jos bolje vijetnamca, njoh je samo 11 igraca, 100% ce ti zaigra za repku