נקודות כללי --------------------נקודות המחזור--------------------------שם משתמש
King Babar*------------------------------------7---------------------------------------62
omer*-------------------------------------------7--------------------------------------62
oded--------------------------------------------4--------------------------------------61
aizen93*---------------------------------------7----------------------------------------59
shoko5-----------------------------------------4---------------------------------------56
tomerkish999**-------------------------------3--------------------------------------53
undergiver*------------------------------------4----------------------------------------53
Damnation-------------------------------------5----------------------------------------53
sherreman-------------------------------------5----------------------------------------53
Gabi---------------------------------------------5----------------------------------------53
Arbelon-----------------------------------------3----------------------------------------50
naor100*---------------------------------------3----------------------------------------44
s111golan-------------------------------------3-----------------------------------------41
מהפך בצמרת!!!
אני ועומר שבחר להעתיק הימור נכון (חחח) ממלאים טופס מלא ועולים לראשות הטבלה
גם בית-יצחק (אני לא זוכר שאמרת לנו את השם שלך...) ממלא טופס מלא וקופץ למקום ה4
אני כבר מוציא ליין למחזור הבא