BuzzerBeater Forums

BB Makedonija > U21 Makedonija Vs. Bulgaria

U21 Makedonija Vs. Bulgaria

Set priority
Show messages by
This Post:
00
139241.10 in reply to 139241.9
Date: 4/6/2010 4:15:12 AM
Overall Posts Rated:
122122
Cestitke i od mene, uprkos porazu ovo je odlican start na selektorskom debiju

Fair play!!!
From: Dadimo

This Post:
00
139241.11 in reply to 139241.3
Date: 4/6/2010 3:49:22 PM
Overall Posts Rated:
5555

Исто така со моите соработници и сите кои сакаат да се вклучат и да помогнат (апел до сите менаџери во Македонија), во нареднава недела ќе направиме нова акција.

Јас веќе неколку пати во изминативе сезони напишав на форумот дека сум подготвен да помогнам во скаутирањето играчи а ако има потреба може да помогнам и во нешто друго. Е сега немам намера да се повторувам и да му се нудам на секој нов селектор, затоа ако сметате дека можам да ви помогнам ви стојам на располагање. Инаку плановите ти се одлични.

Активна македонска ББ заедница!.

Јас би додал и организирана. Активноста сама по себе нема да ни донесе добра репрезентација туку само добро дружење на форумот. За добра репка ни треба и добра програма а нејзе ја имавме во твојата кандидатура и мило ми е што веќе почна да ја спроведуваш.

Штета за тесниот и незаслужен пораз но ова е почеток кој многу ветува и мислам дека си на вистинскиот пат.
Генерално ББ Македонија се движи кон подобра насока и ако бидеме поупорни во работата за неколку сезони Македонија може да биде репрезентација за респект. Поздрав.